- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
-
- Konu Sahibi Sevsendesevmesende
KuğuuuuuAşkım yavaş ya, Tibıtır’a düşmüşsün. Eki Görüntüle 3154701
Bu arada yeri gelmişken hafif kadın koleksiyonumdan parçalar linklemek isterim.
Pamuktenim Harness Body Deri Arkası Kalpli Ãzel Tasarım Fantezi Siyah Fiyatı - Trendyol
Pamuktenim Arkası Kalpli Ãzel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tina Wear Kadın Siyah Fantezi Sexi Zincirli Deri Aksesuar Takım Tına10081008 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tina Wear Kadın Siyah Fantezi Sexi Zincirli Deri Aksesuar Takım Tına10081008 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Nightlight Elleri Kelepçeli Fermuarlı Mayokini Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nightlight Elleri Kelepçeli Fermuarlı Mayokini yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Mite Love Fantezi iç Giyim Püsküllü Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mite Love Fantezi iç Giyim Püsküllü Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Cindiy Büyük Beden Popo Kaldırıcı Fantezi Giyim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cindiy Büyük Beden Popo Kaldırıcı Fantezi Giyim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hafif kadin olmadığının ispatı.Baya sert bir koleksiyonmuş.Benimkiler tüllü, dantelli, çicek, kurdele şeritli beyaz, pembiş şeyler.
Ne kadar masumum yine.
Hafif kadin olmadığının ispatı.
İnşallah. Tabi beyefendi bişeyler istiyorsa bi zahmet atsın elini işe. Elinin altında o varsa geliştirmeye baksın.@KudrAlobarKatibin Ruhu ben yazıyı okuyunca evlenmiş olmak için evlenen, cinsellik nedir bilmeyen bı kadın ve karsisinda da onu bu şekilde kabul eden odun bı adam gördüm. Bı kıyafetle kendini bu kadar aşağılanmış hissedecegini söylüyorsa tek suç onun değil bence.
Kadın psikolojik tedavi almalı, adamda ev işine, çocuk vs. yardim etsin de kadın biraz kendini dinlesin.
Belki sever, arada bir değişiklik denenebilir.Aslinda deneyebilirdim bu tarzi da ama eşim deri, zincir kelepce filan gelmez öyle şeylere sevmiyor.
Tatliş takiliyorum o yuzden.
Punishment çok severim bence en iyisi.Adamın cümlesi çok kaba. En tutkulu kadını bile Arizona çölü gibi kurutur.
Ama adam haksız mı?
Sana yalvarmaktan bıktım demiş. Yani karıkoca olan iki insan varken birinin diğerinden abaza ergen gibi cinsellik dilenmesi,ısrar etmesi hoş bir şey mi? Kadın olsun erkek olsun reddedilmek üzücü bir şey.
Bir reddedildi neyse, iki neyse ama bu çok sık olan bir şey diyorsunuz. "Adamın istediğini giymem,öyle yapmam,bu ben değilim" deyip durmussunuz.
Tamam da yatak odasinda insanlar hizmetçi oluyor, tavşan lola oluyor , cezalandırılacak yaramaz kadın oluyor. Hangisi gerçekten o ki?
O an yatakta gotik kadın olsan yeter. Zaten adamın işi kaç saat sürecek yani , bir yarım saatlik kostüm giysen (ki eşin seni tatmin ediyormuş, 'gozlerimi kaparim vazifemi yaparim' durumu da yok) ne olacak ki?
Adam da yıllarca evlenip keyifli bir cinsel hayatın isteğiyle yaşamış, genç yaşta evlenmis. Eşi onu yapmam bunu yapmam. İyi de adam ne yapsın yani, heves etmiş demek ki. Atla deve değil ya istediği.
Ben adamdan kiyafet falan istemem heralde ama benim istediğim şeyleri utanırım yapmam, fiziğim müsait değil yapmam, ben o değilim yapmam dese,beni yalvartsa gözden geçiririm yani hayatı. Bir ömür yatakta uyumsuz olduğun insanla geçmez
Ben de tavşan lola severimPunishment çok severim bence en iyisi.
Bu insanlar napsın şimdi? Fake doctor izleyeceğine evde doktorculuk oynasınlar. Çamaşır makinesine biz sıkışalım (bu da güzel oluyor) bu kadar kapalı olmayalım cinselliğe. Eşimizle de sevişemeyeceksek kimle sevişeceğiz böyle doludizgin yazık günah bu adamlara.
Neymiş şunu çok merak ettim bi bakayım Google teyzedenGerçekten tam bir gizli silah. Adamdaki performans artışı da cabası. Baktım işler sıkıcı gitmeye başlıyor, derhal vücut çorabı yardıma yetişiyor
Gerçekten tam bir gizli silah. Adamdaki performans artışı da cabası. Baktım işler sıkıcı gitmeye başlıyor, derhal vücut çorabı yardıma yetişiyor
Baktım çok şıkmış favorilerime ekledim çeyizime alam bariNeymiş şunu çok merak ettim bi bakayım Google teyzeden