Evliliğim tehlikede ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok.kesin konustunuz

Daha once kim varmis elinin altinda?Yani sunu diyen adamla da bosanin zaten .

Son düzenleyen: Moderatör:
ya fantezide ben sorun görmüyorum dediğim gibi hatta gerekli görüyorum. kocanın üslübu çok kötü ama.

ya bir de cidden ülkemizde erkeklerin de kadınların da sekse ulaşımı çok zor adamcağızı da anlıyorum adam evlenmiş fantezilerini yaşamak istiyor. ben uygulabilir her fanteziye açığım bu yüzden.

Ya ben adami cok hakli buldum dogum sonrasında birkac ay icinde toparlanirsin isteksizlik varsa doktora gidersin adam senden yatakta ne giymeni istiyosa giy ne varki bunda? Yani cinsellikte bukadar kapali olursaniz herseye mutlu olamaz adam. ben adamin canina tak ettigi icin uslubunu bozdugunu dusunuyorum. Ben o degilim ruh falan demissiniz ne alaka? Cinsellikte fantezi iyidir mesela doktor hemsire fantezisi yapan yok ben doktor degilim yapamammi diyor cok sacma geldi dusunceniz :)

Gidin özgüveniniz için tedavi olun. Oturarak başarı elde eden tek varlık tavuktur. Özgüven bir gece ansızın gelmeyecek. Terapi almanız gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep libidosu yüksek olanlar yorum yapmış nedense. Bı gün o şehvet biterse napicaksiniz merak ettim.
Konu sahibinin içinden gelerek bunu yapması lazım, zorla değil. İstediğiniz neden yok? Sizin onun taleplerini yapmamanız konuşulmuş hep, yapmamanıza sebep olan seyler konuşulmalı.belki de adamı yeterince arzulamiyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…