Adamın cümlesi çok kaba. En tutkulu kadını bile Arizona çölü gibi kurutur.
Ama adam haksız mı?
Sana yalvarmaktan bıktım demiş. Yani karıkoca olan iki insan varken birinin diğerinden abaza ergen gibi cinsellik dilenmesi,ısrar etmesi hoş bir şey mi? Kadın olsun erkek olsun reddedilmek üzücü bir şey.
Bir reddedildi neyse, iki neyse ama bu çok sık olan bir şey diyorsunuz. "Adamın istediğini giymem,öyle yapmam,bu ben değilim" deyip durmussunuz.
Tamam da yatak odasinda insanlar hizmetçi oluyor, tavşan lola oluyor , cezalandırılacak yaramaz kadın oluyor. Hangisi gerçekten o ki?
O an yatakta gotik kadın olsan yeter. Zaten adamın işi kaç saat sürecek yani , bir yarım saatlik kostüm giysen (ki eşin seni tatmin ediyormuş, 'gozlerimi kaparim vazifemi yaparim' durumu da yok) ne olacak ki?
Adam da yıllarca evlenip keyifli bir cinsel hayatın isteğiyle yaşamış, genç yaşta evlenmis. Eşi onu yapmam bunu yapmam. İyi de adam ne yapsın yani, heves etmiş demek ki. Atla deve değil ya istediği.
Ben adamdan kiyafet falan istemem heralde ama benim istediğim şeyleri utanırım yapmam, fiziğim müsait değil yapmam, ben o değilim yapmam dese,beni yalvartsa gözden geçiririm yani hayatı. Bir ömür yatakta uyumsuz olduğun insanla geçmez