Evliliğim tehlikede ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Baska türe gecmek derken: Kadinin isteksizligini göz ardi edip (artik neden gelistigize) fantezi yapacagiz diye baski kurmak sacmaligi. Kadin su anda o istediklerini giyse bile ne zevk alacak (bu herifin umrunda olacagini zannetmiyorum da) nede cinsel hayatlari da düzene girecek. Yani adamin su anda yaptigi adim atmadan kosmaya calismak.

senden böyle şeyler isteyen ve o lafı eden kocayı boşa ablacım sen
bunu yola getiremezsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kadınlar ne giyerse giysin allansa boyalansa
O yaratilislarindaki yarmagulluk geçmez
Bazılarının tarzı değildir
En seksi iç çamaşırını giyse bile odun gibi duruyorsa adam bundan ne zevk alıcak kadın ne anlayacak
Bazıları taşıyamaz iste
Konu sahibinin dediği ruh bumu acaba
Bi konu vardı cinsellikle cilve istiyor kocam diye

Cilve olmayınca çekicilik olmayınca jartiyer yada dantel tül file çorap eğrelti durur
Insanın içindeki libidoyu öldürür yahu

Ya saçmalamaa anne olan kadınların sevişmesi bile ayıp bence
Çocuk da yeni doğmuş değil ki 3,5 yaşında yanlış kalmadıysa aklımda. Ayır çocuğun odasını, al kocanı yatağa kötü kadın ol, edepsizlik yap.
Ben anne olamam belli. O kutsallığı taşıyamam devrilir.

Yoo konu hala yatak odası. Siz başka bir noktaya taşınsın istediniz sanırım. Terbiyesiz adam nasıl ister bir anneden böyle şeyler giyinmesini diyelim istediniz galiba ama o olmadı.
Konunuzun çözümü basit aslında ya boşanacaksınız ya da yakında kocanız boşanmak isteyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam başta kk’ya sor beni haklı bulacaklar demiş ya öyle olunca konu sahibinin hoşuna gitmedi.

Anladığım kadarıyla adam hep istiyormuş kadın da hep o role giremem diye düşünüp duruyormuş. Kadının psikolojik yardım alması gerekiyor. Vücut çorabı giyen eskort olmuyor sonuçta. Bu bakış acısını düzeltmeli kadın öncelikle.
Siz adamın kalkıp da neden isteksizsin bunu çözelim hadi demesini bekliyorsunuz sanırım ama kadının kendisinin isteksiz olduğunun farkına varınca bunu düzeltebilecek bir yollar araması gerekiyor.
Mesela biz şimdi kendisine dedik ki yanlış düşünüyorsun bak kiyafet giyince yollu olmayacaksın, demek ki yanlış bir şeyler var düşüncelerimde deyip tedavi almaya başlaması gerekir. Ama anladığım kadarıyla hiçbir şey yapmayıp kocam benden bunu neden istiyor diye sikayet etmeye devam edecek sadece.

Konu sahibi esinin durumu icin anlayis göstermesini bekliyor. Evlilikte ne tür sorunlar var net bilmiyoruz, ama buraya yazdiklarindan anlasiliyor ki mesele giyecegi kiyafetden büyük. Hem kendinde hemde evlilikte. Bu yüzden bencede profesyonel destek alinmali. Konu sahibi bence iyi zamanlardan gecmiyor su anda, cinsellik sorunu bir kenara koysak da

Analık yüklenince fileler kaldırılıyorsa demek
Benim çocuğu elimden alacaklar demek ki bu hala file giyiyor analığı taşıyamadı diye.
Hatta kocam şey de diyebilir yatak odasında, çocuğundan da mı utanmıyorsun böyle giyiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…