- 16 Nisan 2021
- 38
- 12
-
- Konu Sahibi Sevsendesevmesende
Başka bir türe nasıl çevirecek ki? Öyle ameliyatlar bile yapılamıyor. Sadece kendi türümüz içinde cinsiyet geçiş ameliyatları var. Başka türe geçiş mümkün değil bence günümüz teknolojisinde.
Çocuk da yeni doğmuş değil ki 3,5 yaşında yanlış kalmadıysa aklımda. Ayır çocuğun odasını, al kocanı yatağa kötü kadın ol, edepsizlik yap.Ya saçmalamaa anne olan kadınların sevişmesi bile ayıp bence
Ben de giyiyorum, etek altında bayılıyorum hatta giymeye. Ben de ana değilim.File çorabı ben dışarda şortun eteğin altına giyiniyorum yav. Ana olmadığım için mi acaba?
File çorabı ben dışarda şortun eteğin altına giyiniyorum yav. Ana olmadığım için mi acaba?
1 yaşındaÇocuk da yeni doğmuş değil ki 3,5 yaşında yanlış kalmadıysa aklımda. Ayır çocuğun odasını, al kocanı yatağa kötü kadın ol, edepsizlik yap.
Ben anne olamam belli.O kutsallığı taşıyamam devrilir.
Analık yüklenince fileler kaldırılıyorsa demekBen de giyiyorum, etek altında bayılıyorum hatta giymeye. Ben de ana değilim.
Adam başta kk’ya sor beni haklı bulacaklar demiş ya öyle olunca konu sahibinin hoşuna gitmedi.Yoo konu hala yatak odası. Siz başka bir noktaya taşınsın istediniz sanırım. Terbiyesiz adam nasıl ister bir anneden böyle şeyler giyinmesini diyelim istediniz galiba ama o olmadı.
Konunuzun çözümü basit aslında ya boşanacaksınız ya da yakında kocanız boşanmak isteyecek.
Anladığım kadarıyla adam hep istiyormuş kadın da hep o role giremem diye düşünüp duruyormuş. Kadının psikolojik yardım alması gerekiyor. Vücut çorabı giyen eskort olmuyor sonuçta. Bu bakış acısını düzeltmeli kadın öncelikle.Baska türe gecmek derken: Kadinin isteksizligini göz ardi edip (artik neden gelistigize) fantezi yapacagiz diye baski kurmak sacmaligi. Kadin su anda o istediklerini giyse bile ne zevk alacak (bu herifin umrunda olacagini zannetmiyorum da) nede cinsel hayatlari da düzene girecek. Yani adamin su anda yaptigi adim atmadan kosmaya calismak.
Anladığım kadarıyla adam hep istiyormuş kadın da hep o role giremem diye düşünüp duruyormuş. Kadının psikolojik yardım alması gerekiyor. Vücut çorabı giyen eskort olmuyor sonuçta. Bu bakış acısını düzeltmeli kadın öncelikle.
Siz adamın kalkıp da neden isteksizsin bunu çözelim hadi demesini bekliyorsunuz sanırım ama kadının kendisinin isteksiz olduğunun farkına varınca bunu düzeltebilecek bir yollar araması gerekiyor.
Mesela biz şimdi kendisine dedik ki yanlış düşünüyorsun bak kiyafet giyince yollu olmayacaksın, demek ki yanlış bir şeyler var düşüncelerimde deyip tedavi almaya başlaması gerekir. Ama anladığım kadarıyla hiçbir şey yapmayıp kocam benden bunu neden istiyor diye sikayet etmeye devam edecek sadece.
Benim çocuğu elimden alacaklar demek ki bu hala file giyiyor analığı taşıyamadı diye.Analık yüklenince fileler kaldırılıyorsa demek
Sen artık iflah olmazsın. Hey yavrum heeyy. Dışarda file giymek he mi?File çorabı ben dışarda şortun eteğin altına giyiniyorum yav. Ana olmadığım için mi acaba?