- 16 Nisan 2021
- 38
- 12
- 38
- Konu Sahibi Sevsendesevmesende
-
Ben de aşağılanmış hissediyorum ama benim hislerimin farkında değil gibi söyleyince de şaka yaptım diyor.Eşinizin cümlelerinden tiksindim resmen. Elimin altında sen varsın işte ne demek? İlk bulduğu fırsatta aldatacak yani düpedüz itiraf ediyor. Sizi aşağılaması iğrenç bir davranış.
Gotik tarzı bilirsiniz siyah fileli açık seyler giymemi istiyor giymem de sorun yok ama ben o kişi değilim neticede giysem de içindeki ruh o değil onu napicaz kendimden soğudum inaninnasıl gotik talepler?
Bildiğim kadarıyla hayır aldatmadı öyle bir sey yapacak biri değilim işten eve geliyorum ne zaman aldatacağım diyor bu türden seyler de konuşmuştukbu ne terbiyesizliktir. Bu adam sizi aldattı mı ?
Kafasında bir kadın var demek muhtemelen ona bakmayacak bir kadın. Kendisi her kadının yada en azından sizin hayal ettiğiniz bir erkek mi? Bu ne cüret bu ne özgüven. Elinin altında siz varmışsınızsizde olmayın elinin altında bu nedir ya.
Evet erkekler icin durum böyle yıllardır söylüyorum benim için hiçbir şey yapmıyorsun diyorİyi de sevişirken ruhunuz önemli değil ki görüntünüz önemli.
Dün akşam cok şanssızım beni kandirdin sevgili iken benim icin süsleniyor özeniyordun dedi kendimi sorguladım sevgili iken evet süsleniyordum ama kendi istediğim gibi biriydim yine o benden başkası olmamı istiyor bu beni mutsuz ediyor maalesef evli kalma konusunda dediğim gibi kaçarak evlendim ailemle görüşüyoruz evet ama boşanırsam yanımda olmazlar ve inanın cok zorBu cümleleri mideniz nasıl alıyor, nasıl hala evli kalabiliyorsunuz böyle bir dangalakla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?