- 11 Aralık 2018
- 40.095
- 248.696
-
- Konu Sahibi Sevsendesevmesende
Tek taraflı biterse çözüm arayacağız, yaş kemale erip biterse kardeş kardeş yaşayacağız da şehvet niye küt diye bitiyor anlamadım.Hep libidosu yüksek olanlar yorum yapmış nedense. Bı gün o şehvet biterse napicaksiniz merak ettim.
Konu sahibinin içinden gelerek bunu yapması lazım, zorla değil. İstediğiniz neden yok? Sizin onun taleplerini yapmamanız konuşulmuş hep, yapmamanıza sebep olan seyler konuşulmalı.belki de adamı yeterince arzulamiyordur
atıp tutması kolay olur, olsun ;DSadece köpek olsak iyi, hafif kadınız.
Yapmamasına sebep olan şeyler ile ilgilenmiyor çünkü oralara müdahale edemiyor. Konuyu da hayatında tek müdahale edebildiği yeri korumak için açmış. Destek göreceğini umdu, kocasına gösterecekti. Şimdi sus pus. Diğer sekmede vücut çorabı arıyordur şu an. Libidom da sanırım en erken 50 yaşımda falan biter, gencecik yaşımda değil, üzgünüm.Hep libidosu yüksek olanlar yorum yapmış nedense. Bı gün o şehvet biterse napicaksiniz merak ettim.
Konu sahibinin içinden gelerek bunu yapması lazım, zorla değil. İstediğiniz neden yok? Sizin onun taleplerini yapmamanız konuşulmuş hep, yapmamanıza sebep olan seyler konuşulmalı.belki de adamı yeterince arzulamiyordur
Ohmy senin için varsa yoksa bdsm fetişleri dimi? Hiç normal düşünmezsin sen.atıp tutması kolay olur, olsun ;D
oh maşallah. ben görmüştüm bir kaç linkinizi, üstteki deri olanı konu sahibine öneriyorum. hem gotik hem boğazdan tutup çekmeli.Bu arada yeri gelmişken hafif kadın koleksiyonumdan parçalar linklemek isterim.
Pamuktenim Harness Body Deri Arkası Kalpli Ãzel Tasarım Fantezi Siyah Fiyatı - Trendyol
Pamuktenim Arkası Kalpli Ãzel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tina Wear Kadın Siyah Fantezi Sexi Zincirli Deri Aksesuar Takım Tına10081008 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tina Wear Kadın Siyah Fantezi Sexi Zincirli Deri Aksesuar Takım Tına10081008 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Nightlight Elleri Kelepçeli Fermuarlı Mayokini Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nightlight Elleri Kelepçeli Fermuarlı Mayokini yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Mite Love Fantezi iç Giyim Püsküllü Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mite Love Fantezi iç Giyim Püsküllü Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Cindiy Büyük Beden Popo Kaldırıcı Fantezi Giyim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cindiy Büyük Beden Popo Kaldırıcı Fantezi Giyim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
oo siz beni ne sandınız haddinizi bilin?! benim ruhum çiçek :’(Ohmy senin için varsa yoksa bdsm fetişleri dimi? Hiç normal düşünmezsin sen.
Aşağılık hissedecek yine.oh maşallah. ben görmüştüm bir kaç linkinizi, üstteki deri olanı konu sahibine öneriyorum. hem gotik hem boğazdan tutup çekmeli.
Aşkım yavaş ya, Tibıtır’a düşmüşsün.Bu arada yeri gelmişken hafif kadın koleksiyonumdan parçalar linklemek isterim.
Pamuktenim Harness Body Deri Arkası Kalpli Ãzel Tasarım Fantezi Siyah Fiyatı - Trendyol
Pamuktenim Arkası Kalpli Ãzel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tina Wear Kadın Siyah Fantezi Sexi Zincirli Deri Aksesuar Takım Tına10081008 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tina Wear Kadın Siyah Fantezi Sexi Zincirli Deri Aksesuar Takım Tına10081008 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Nightlight Elleri Kelepçeli Fermuarlı Mayokini Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nightlight Elleri Kelepçeli Fermuarlı Mayokini yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Mite Love Fantezi iç Giyim Püsküllü Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mite Love Fantezi iç Giyim Püsküllü Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Cindiy Büyük Beden Popo Kaldırıcı Fantezi Giyim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cindiy Büyük Beden Popo Kaldırıcı Fantezi Giyim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bana 50 yaş da öyle yaşlı gelmiyor açıkçası umarım bitmezYapmamasına sebep olan şeyler ile ilgilenmiyor çünkü oralara müdahale edemiyor. Konuyu da hayatında tek müdahale edebileceği yeri korumak için açmış. Destek göreceğini umdu, kocasına gösterecekti. Şimdi sus pus. Diğer sekmede vücut çorabı arıyordur şu an. Libidom da sanırım en erken 50 yaşımda falan biter, gencecik yaşımda değil, üzgünüm.
Oy bunlar ne kız ahlakımız bozuldu sil hemen (başka var mı acaba bikaç link daha varsa alabiliriz asjdfsfaa)Bu arada yeri gelmişken hafif kadın koleksiyonumdan parçalar linklemek isterim.
çok güzellermiş ya birkaç tanesini kartım dönünce alayımBu arada yeri gelmişken hafif kadın koleksiyonumdan parçalar linklemek isterim.
valla önceden sözleştim benim bu azgınlık yaşlılıkta da devam eder diye. ona göre bana dayanacaksan yola çıkalım dedim. :)Hep libidosu yüksek olanlar yorum yapmış nedense. Bı gün o şehvet biterse napicaksiniz merak ettim.
ne yapsınlar öyleyse? kadının libidosu bitmiş, adamınkini de karşılamaya hevesli değil. adam ya kaderine razı olacak gizli gizli masturbasyon yapacak, ya aldatacak ya da boşanacak. söz konusu kocanın halden anlamaz olduğunu zannetmiyorum, yazdıklarından anlaşıldığı üzere zorlamak üstelemek yerine konuşmayı, yardım aratmayı tercih ediyor. konu sahibi pazarlık yapsın öyleyse. ben yoruluyorum, giyinmeye istemeye fırsat bulamıyorum biraz çocukla ilgilen vs desin. adam yok efendim derse, her işi kadına bırakmaya devam eder yine de akşam erotik performans beklerse, gereken sevgiyi göstermezse deriz konu sahibine bir ayıyla sevişme diyeHep libidosu yüksek olanlar yorum yapmış nedense. Bı gün o şehvet biterse napicaksiniz merak ettim.
bu twiti ben benimkine atmıştım ben diye :)Aşkım yavaş ya, Tibıtır’a düşmüşsün. Eki Görüntüle 3154701
Yukarıda fikrimi belirttim zor oluyor telefondan tekrar yazamicam .aslında ömür boyu beni böyle kabul etsin demiyor bence. Biraz cesaret istiyor, yapanlar nasıl yapıyor bunları duymak için yazmış gibime geldine yapsınlar öyleyse? kadının libidosu bitmiş, adamınkini de karşılamaya hevesli değil. adam ya kaderine razı olacak gizli gizli masturbasyon yapacak, ya aldatacak ya da boşanacak. söz konusu kocanın halden anlamaz olduğunu zannetmiyorum, yazdıklarından anlaşıldığı üzere zorlamak üstelemek yerine konuşmayı, yardım aratmayı tercih ediyor. konu sahibi pazarlık yapsın öyleyse. ben yoruluyorum, giyinmeye istemeye fırsat bulamıyorum biraz çocukla ilgilen vs desin. adam yok efendim derse, her işi kadına bırakmaya devam eder yine de akşam erotik performans beklerse, gereken sevgiyi göstermezse deriz konu sahibine bir ayıyla sevişme diye
iki çocuk annesiyim, ikisi de kolikti, uykusuzluk isteksizlik yorgunluk depresyon ne iyi biliyorum. ama kocama da beni ömür boyu böyle kabul et demeye hakkım yok
Küçük resim eklediği için daha fazlasını linklemeye utandım.çok güzellermiş ya birkaç tanesini kartım dönünce alayım
Küçük resim eklenmese daha başka şeyler de linklerim de, utandim fazlasina.Bana 50 yaş da öyle yaşlı gelmiyor açıkçası umarım bitmez
Oy bunlar ne kız ahlakımız bozuldu sil hemen (başka var mı acaba bikaç link daha varsa alabiliriz asjdfsfaa)
mesaj kutum açıkKüçük resim eklediği için daha fazlasını linklemeye utandım.