- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.250
- 548
- Konu Sahibi Kartalice35
-
Neye göre erkeğin sorumluluğunda yahu?Eve bakmak erkeğin sorumluluğundadır.
Bence işten çık ödenen primine göre 6-12 ay işsizlik maaşı alırsın. O arada işini kurarsın. Kurumsallaşınca iptal ettirirsin işsizlik maaşını da.
Konu sahibi eğitim alacağınız sektör ne ?
Eğitim ne kadar sürecek?
Alacağınız tazminat bu süreçte size yetecek mi zorda kalsanız kirayı odeyebilecek mi ?
Eğer bunlara evet diyorsaniz direkt olarak istifa edin derim ben.
Zaten kimseye muhtaç olmazsınız tazminat sayesinde.[/
güzellik uzmanlığı 1-2 ay sürebilirmiş. İş garantisi yok ama uzun süreceğini sanmıyorum işsizliğin.. Kirayı veremem diyo eşim bende tazminattan karşılarım diyorum borçları var çünkü..
Deniyoruz ama aylardır çocuk olmuyor bende dedim çıkarsalar nolcaktı çalışamayacak durumda olsam nolcakoldu iş yeri sizi isten çıkardı ( allah korusun ) o zaman ne yapacak bu adam.
eğer seviyorsanız ve ayrılmak istemiyorsanız..niçin bir çoçuk yapmıyorsunuz hemde gündüz çalışmaya alırlar sizi
ve son olarak güzellik uzmanlığı super bir meslek ve super paralar kazanabilirsiniz.inanılmaz eleman açığı var çünkü.
havaalanında memurum sürekli yolcularla muhatabım her türlü manyak geliyor maalesefne iş yapıyorsun
kendim istifa etcem o yüzden işsizlik maaşı vermezler sıkışırsak tazminattan kullanırım diye düşündüm iş bulana kadar..Şimdiki çoğu erkek oyle kadınların maaslari icin evleniyor ve kullanıyorlar resmen. Yenilir yutulur bir laf degil seni tercih etmezdim demek resmen çalıştığın surece varsin yoksa yoksun demek. Bende esim ile tanıştığım da çalışıyordum evlendim sehir değişikliği sebebi ile ayrıldım isten. Sonra bir sure is aradim esim cok istiyordu benim calismami para tabi tatlı. Ben bunu anladığım da bir tepki koydum. Bir daha çalışmanın adını almadı ağzına. Erkekler cok bencil. Kadinlara derler paragöz die ama tam tersi. Simdi bekar evlenecek erkekler ilk memur olsun isi olsun diye ariyor ilk olarak. Gerisi onemli degil yani. İşin zor mutsuzsan isinden ayrıl tazminatınida eşine sakın verme derim. Ve issizlik maasi al bir süre so rada kendine uygun is bulur çalışırsin. Onemli olan sensin. Eşin sana bakmak zorunda. Bir daha laf edecek olursa da sende dersin bende kalbine degil cebine baksaydım asla tercihim sen olmazdın de .
ne demek bakmak zorunda degılben eşini haksız bulmadım. sen eşin olmasa tek yaşıyor olsan bu kadar rahat işi bırakıyorum başka eğitim alcam diyebilcek miydin ? o zaman ev kiranı yemeğini içmeni kim karşılaktı ? adam kocanızda olsa size bakmak zorunda değil. bu durumda da siz onu kullanıyor olacaksınız o zaman.
İş bulmadan çıkmayı bende istemem 6 aydır başvurmadığım yer kalmadı kimse aramadı bile. Evlilik sebebiyle ayrılacağım için tazminat alma hakkım var 1 ay sürem kaldı. Süre geçerse alamıyorum. Almadan çıkmak istemiyorum. Sıkıntı orda. İş bulana kadar onla idare ederim dedim güzellik uzmanlığı için sertifika almayı düşünüyorum onlar kendi bünyesinde iş verir diye düşünüyorum kurumsal çünkü.Arkadaşım sakın takılma...
Seni ikna etmek için söylenen talihsiz bir cümle olmuş.
İnsanların evliliğinin içinde olmadan ''seni sevmiyor, boşan'' v.s. denmesini aklım almıyor.
Dilin kemiği yoktur, bazen sırf acıtmak için, ya da ikna için böyle şeyler söylenebilir.
Eşin endişeli, geçinememekten korkuyor. Gayet normal, heleki şu an ki Türkiye 'de...
Ben çok şikayetlenen insanlara tahammül edemem. İşinden şikayetin varsa iş bakarsın, bulduğunda da şu tarihte başlayacağım der, 1-2 hafta dinlenir başlarsın. Sen sanıyor musun ki hemen iş bulacaksın, çok zor. Bu nedenle hesapsız hareket etme. İşini bul sonra çık.
Herkes işinde türlü sıkıntıyla boğuşuyor, kolay iş yok. Bulduğun işin de bundan daha iyi olacağını kimse garanti edemez. Bu ülke de tek maaşla geçinebilen insanları takdir ediyorum.
Ama zor çok çok zor. Eşin sadece temkinli ve bence çok doğru davranıyor.
son şirkette 3,5 senedir çalışıyorum daha önce aynı sektörde başka pozisyonlarda çalıştım çalışma hayatı toplamda 12 sene demek istedim. Çocuk olsa 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izne çıkıp dönüşte part time gündüz çalışabişiyosun ben buradaki yönetimle kavgalıyım uğraşıp duruyolar benle sürekli haksızlık yaşadığım ve hakkımı aradığım için oldu nereye kadar tahammül edicem buradaki insanlar değişmedikçe düzen değişmezHaklısın. Maddi konularda endişe edebilir ama bunu dile getiris şekli çok hatali. Sana kendini önemsiz hissettirmiş.
Sen bence çok kocanı sallama istifamı ver. 12 yıllık tazminat alacaksın sonuçta. Güzel para. Kendi işini yap. Uzun vade de daha mantikli. Simdi cocuk yapmaya kalksan cocuk dogduktan sonra bu ise nasil devam edeceksin. O zaman iste kendi isim olsaydi diye pisman olursun. Isi tutturamazsan 12 yıllık deneyimli insansın. Başka iş bulursun.
Güzellik uzmanı olmak istiyormuşsunuz.Kusura bakmayın ama havaalanında memurluk bırakılıp da güzellik uzmanı olunmaz.Ne zannediyosunuz salonunuza sadece elit müşterilerin geleceğini falan mı?havaalanında memurum sürekli yolcularla muhatabım her türlü manyak geliyor maalesef
Eve bakmak erkeğin sorumluluğundadır.
Bence işten çık ödenen primine göre 6-12 ay işsizlik maaşı alırsın. O arada işini kurarsın. Kurumsallaşınca iptal ettirirsin işsizlik maaşını da.
İş bulmadan çıkmayı bende istemem 6 aydır başvurmadığım yer kalmadı kimse aramadı bile. Evlilik sebebiyle ayrılacağım için tazminat alma hakkım var 1 ay sürem kaldı. Süre geçerse alamıyorum. Almadan çıkmak istemiyorum. Sıkıntı orda. İş bulana kadar onla idare ederim dedim güzellik uzmanlığı için sertifika almayı düşünüyorum onlar kendi bünyesinde iş verir diye düşünüyorum kurumsal çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?