Evliliğim sahtemi?

Eve bakmak erkeğin sorumluluğundadır.
Bence işten çık ödenen primine göre 6-12 ay işsizlik maaşı alırsın. O arada işini kurarsın. Kurumsallaşınca iptal ettirirsin işsizlik maaşını da.
Neye göre erkeğin sorumluluğunda yahu?

Valla şu dönemde piyasalar bitmis durumda ne işi kuracak da kurumsallaşacak bir de.Hayal aleminde yaşamayın rica ederim.

Erkeklere yaranamazsin az kazansan suc cok kazansan suc ne yaptiklarini kendileride bilmiyo

ben prensip olarak kadınların evlendikten sonra iş bırakmasını doğru bulmuyorum. kadın açısından bakınca da yanlış, erkek açısından da ciddi bir haksızlık. adam seni seçerken birçok kriterin yanısıra çalışan biri olmanı da tercih etmiş. niye buna sadece para açısından bakılıyor ki; ben de erkek olsam bütün gün evde oturan bir eş yerine kendi ayaklarının üstünde duran kendi alanına sahip bir kadını tercih ederdim. maddi durum ne olursa olsun. e böyle bir kadın seçti evlendi; evlendikten sonra kadın fikir değiştirip yok ben çalışmayacağım diyorsa bu evliliği bozacak kadar ciddi bi şey bence. nihayet evlilik de bir sözleşme ve taraflardan birinin maddelerden birini ihlal etmesi durumu çünkü.
bunları sizin için yazmadım konu sahibi. siz sadece başka bir işe geçmek istediğinizi söylemişsiniz. ama benim bir erkek arkadaşımın eşi de çalıştığı işte mutsuz olduğunu söyleyip sizin gibi başka işe geçmek istediğinden bahsedip duruyor. erkek olan arkadaşım buna katiyyen yanaşmıyor çünkü az çok hepimiz biliyoruz ki karısı oradan istifa ettikten sonra üzümün sapı armudun çöpü deyip başka işe girmeyecek. iş arama sürecini uzatacak uzatacak ve sonunda fiiili olarak ev kadınlığına yerleşecek; plan bu. ben bu durumu bir sürü karı kocada gördüm. kadınların yok doğum sonrası ücretsiz izin yok mutlu olacağı başka bir meslek derken hemen hepsi çalışma hayatını bıraktılar. belki sizin eşiniz de aynı korkuyu yaşıyordur. adam haksız değil.
ha üslubu çok ama çok çirkin. benim çok dengesiz bir mesleğim var. işim olduğunda şahane kazanıyorum ama bitti mi de aylarca yaprak kıpırdamıyor. eşim ne işim varken ne de yokken asla bu konuda birşey söylemez. hatta çok yorulduysam bırak biraz dinlen nasılsa benim maaş var der. ama o benim çalışma hayatını asla bırakmayacağımı bildiği için böyle yapabiliyor. siz eşinize bu güveni verememiş olabilir misiniz?

Deniyoruz ama aylardır çocuk olmuyor bende dedim çıkarsalar nolcaktı çalışamayacak durumda olsam nolcak

kendim istifa etcem o yüzden işsizlik maaşı vermezler sıkışırsak tazminattan kullanırım diye düşündüm iş bulana kadar..

ne demek bakmak zorunda degıl
bu adam işsiz olsaydı peki kadın gıtsın calıssın adam bakmak zorunda degıl
evlılıklerde erkek ıster az kazansın ıster cok herzaman evın yukunun cogunu sırtına almakla mukelleftır kadın buna calısarak destek vermek ıster yada ıstemez o ayrı

İş bulmadan çıkmayı bende istemem 6 aydır başvurmadığım yer kalmadı kimse aramadı bile. Evlilik sebebiyle ayrılacağım için tazminat alma hakkım var 1 ay sürem kaldı. Süre geçerse alamıyorum. Almadan çıkmak istemiyorum. Sıkıntı orda. İş bulana kadar onla idare ederim dedim güzellik uzmanlığı için sertifika almayı düşünüyorum onlar kendi bünyesinde iş verir diye düşünüyorum kurumsal çünkü.

son şirkette 3,5 senedir çalışıyorum daha önce aynı sektörde başka pozisyonlarda çalıştım çalışma hayatı toplamda 12 sene demek istedim. Çocuk olsa 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izne çıkıp dönüşte part time gündüz çalışabişiyosun ben buradaki yönetimle kavgalıyım uğraşıp duruyolar benle sürekli haksızlık yaşadığım ve hakkımı aradığım için oldu nereye kadar tahammül edicem buradaki insanlar değişmedikçe düzen değişmez

Eşin seni sağılacak inek olarak görüyor böyle pis koca olmaz olsun. Bence boşan direkt.

havaalanında memurum sürekli yolcularla muhatabım her türlü manyak geliyor maalesef
Güzellik uzmanı olmak istiyormuşsunuz.Kusura bakmayın ama havaalanında memurluk bırakılıp da güzellik uzmanı olunmaz.Ne zannediyosunuz salonunuza sadece elit müşterilerin geleceğini falan mı?

Bu süre izin alabiliyosanız izin alın,dinlenin.Havaalanlarında çalışanların maaşları da tatmin edici olur genelde.Para önemli değil huzur önemli diycekseniz de insan alıştığı standartın dışında kalınca huzur karın doyurmuyor.Esinizden bağımsız olarak size işinizi bırakmamanızı tavsiye ederim nacizane

Ben de eski kafalıyım heralde erkek çalışmalı kadının çalışması kendi insiyatifinde olmalı. Eşitlik meşitlik geçiyorum bunu kadınlar lehine pozitif ayrımcılık istiyorum. Olması gereken bu bence ^.^ inşallah öyle olur Allahım

İş senin hayat senin mutsuz olduğu bir işe gitmesi insanın nasıl bir eziyettir iyi bilir o yüzden ayrıl. Eşin ne derse desin ayrılmasın bence

kanunda bu sebeple işten ayrılmak için süre 1 yıldır. süre olarak 1 yılı gecirmissiniz o yüzden evlilik nedeniyle işten ayrılamazsınız
ayrıca düzenli gelirden güzellik Uzmanlıği için vazgeçmek hiç akıl kârı değil
her yer güzellik uzmanı zaten
bence birazcık gerginliğinizi azaltmak için yoga vs. deneyebilirsiniz ya da terapi alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…