Evliliğim sahtemi?

Seni calistigin için tercih ettigini soylemis.Bu lafi nasil yuttun??

insan istemedigi bir ise gidince ayaklwri geri geri gidiyor evet ama yapmak istediginiz isi iyi dusundunuzmu ben suan calismiyorum ama guzellik uzmaniyim zor bir is burda hepimiz bayaniz beni yanlis anlamanizi istemem evet iyi musterilerde var ama esiyle kavga edip sabah gelip kaprisini size yapanlar tirnagimin torpusu egri oldu diyip size catanlar killarim bu ay hizli cikti diye sizi suclayanlar bile var iyo dusunun :)

Calismayan bi kadin istesem snnle evlenmezdm demesi hos degl bana coo sana deger veriyomus veya seni dusunuyomus gbi gelmedi daha cok bencillik sezdm kocanda samimi degl

Siz haklısınız kesinlikle..
Sevmediğim bir işte staj yapıyorum haftada iki gün gitmeye dayanamıyorum.. İki gün önceden içime sıkıntı geliyor.. Ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum..

Tabiki maddi olarak rahat yaşamak iyi ama sağlığınızdan önemli değil. Ve eşinizin "çalışmayan birisi ile evlenecek olsam seninle evlenmezdim" ne demek? Çok kırıcı. Kesinlikle istediğiniz alana yönelin. Olumlu sonuçlar da olabilir olumsuz da. Bunu kendiniz göze alın..

Güzellik uzmanı olmak istiyormuşsunuz.Kusura bakmayın ama havaalanında memurluk bırakılıp da güzellik uzmanı olunmaz.Ne zannediyosunuz salonunuza sadece elit müşterilerin geleceğini falan mı?

Bu süre izin alabiliyosanız izin alın,dinlenin.Havaalanlarında çalışanların maaşları da tatmin edici olur genelde.Para önemli değil huzur önemli diycekseniz de insan alıştığı standartın dışında kalınca huzur karın doyurmuyor.Esinizden bağımsız olarak size işinizi bırakmamanızı tavsiye ederim nacizane

Ah ah herkes havaalanında çalışmayı çok güzel bir şey zannediyor. Türkiye de yaşıyoruz insanlar zırcahil.. Daha nereye gittiğini bilmeyenler var ne içtin diyesim geliyor koca koca insanlar sıraya girmeyi bile beceremiyor çoban lazım bi de utanmasalar elinden tutup çocuk gibi uçağa götürtçekler.. (Onu isteyende var) Heryer tabela heryere neyin ne olduğunu açıkça yazmışlar. Labirent olsa bulursun. Saygı görgü diye bir şey yok. Sabır yok. Aynı anda kimliğini gözüne sokanlar.. Beyin yakan hareketler, sorular.. Hem bişeyden haberi yok hemde herşeye itiraz..İşi gücü üçkağıtçılık insanların. Seni aptal yerine koyduğunu sanıyor kuşbeyniyle ama sen tedbirini çoktan almış oluyorsun neye uğradığını şaşırıyor. tecrübe.. 100 metreden kimin ne olduğu anlıyorum. Ukalası ukala.. neler neler.. hergün kavga dövüş. Devlet hastanesindeki sekreterden beterim.Eskiden uçuyodum kaç ülke gezdim böyle millet görmedim.Beğenmediğin hintli bile daha medeni daha eğitimli.Şaka gibi insanlar. Keşke atalarım romanyadan buraya göçmeseymiş. Deveye hendek atlatma işi var deseler gider onu yaparım daha iyi... Daha az kazanayım huzurum olsun valla. Günde 250 kişiyle uğraşmaktansa 15 kişiyle uğraşırım..

Bende kabin memuruyum eşimde vardiyalı çalışan daha önce bende vardiyalı çalıştım. Dediğiniz gibi evlilik olunca iş daha da zorlaşıyor. Ama önemli olan işinizi sevmeniz. Ben sevdiğim için katlanır oluyor belkide benim için. Ama sağlığınızdan daha önemli değil hiç birşey. Asgari ücret ile hem kirada oturup hem çocuk bakan insanlar var.bi kaç ay sabretsin eşiniz kusura bakmasın. İşten çıkarılsanız ne olacak birde bunu düşünsün.

kanunda bu sebeple işten ayrılmak için süre 1 yıldır. süre olarak 1 yılı gecirmissiniz o yüzden evlilik nedeniyle işten ayrılamazsınız
ayrıca düzenli gelirden güzellik Uzmanlıği için vazgeçmek hiç akıl kârı değil
her yer güzellik uzmanı zaten
bence birazcık gerginliğinizi azaltmak için yoga vs. deneyebilirsiniz ya da terapi alabilirsiniz
Ben 11 aylık evliyim. 1 ayım var daha.. Ben kuaförde herşeyi yapmayacağım sadece makyaj üzerine serbest çalışmayı düşünüyorum öyle çalışanlar var evine eşine çocuğunada vakit ayırıyor güzelde kazanıyor Ben statüye bakmıyorum ya sevdiğim şeyi yapmak istiyorum makyözlük.

Bende kabin memuruyum eşimde vardiyalı çalışan daha önce bende vardiyalı çalıştım. Dediğiniz gibi evlilik olunca iş daha da zorlaşıyor. Ama önemli olan işinizi sevmeniz. Ben sevdiğim için katlanır oluyor belkide benim için. Ama sağlığınızdan daha önemli değil hiç birşey. Asgari ücret ile hem kirada oturup hem çocuk bakan insanlar var.bi kaç ay sabretsin eşiniz kusura bakmasın. İşten çıkarılsanız ne olacak birde bunu düşünsün.
Bende kabin memuruydum, yolcularla uğraşmanın ne demek olduğunu en iyi sen anlarsın arkadaşım. Kabinde basınç yediğimiz için rest time daha fazla oluyodu ama yerde öyle değil gece 12de çıkıp ertesi gün yalancı off gecesine 3te işe gittiğim oluyor. Başka izin günü yok.Sen sevebilen şanslı arkadaşlardanmışsın :)

Ne yazık ki eşimden ve geçmişimden biliyorum geceden çıktığın gün izinli sayılmak, izinli olduğun diğer gün ise ertesi günü sabah vardiyası olduğu için erken uyumak zorunda olmak çok zor ve anlamsız.. ben bugün Er den geldim ay sonuna kadar boşum nerdeyse belki de bu rahatlık hoşuma gidiyor ama Allah ta senin gönlüne göre versin bence dinleme çık git. Sende öyle pazarlık yapacak olsaydım evi olan biri ile evlenirdin bunu da çekmezdin zaten.. Allah yar ve yardımcın olsun. Konuşmak istersen seni en iyi ben anlarım istediğin kadar dinlerim.

Valla şu cevaptan sonra ben esinizi haklı bulmaya başladım.
Çünkü memurluğu bırakmak hiç mantıklı değil.
Ki güzellik uzmanligi da gayet stresli bi iş bence biz kadınlarla da uğraşmak hiç kolay değil.Ayrica onun da çalışma saatleri düzenli değil ki haftada 1 gün izinli olursunuz en fazla.
Yaptığınız işin begenilmeme ihtimali de çok yüksek mesela risk çok kısaca.
Çocuk yapıp izne ayrılmak sobra gunduze geçmek daha mantıklı sanki.

Sana guvenerekmi evlenmis yarin obur gün hamile kaldın calisamazsin belki bebegini kendin büyütmek isteyeceksin o zaman nasıl bakıcam sana ve bebeğine bir erkek karısı calismasa bile ona bakacak seviyeye gelmeden evlenmemeli öyle saçma şeymi olur sakin çocuk yapma bu adamdan emin olana kadar yoksa sen çekersin isini de bırakma iyi is bulana kadar adam açık açık sana bakamam demiş

Ah ah herkes havaalanında çalışmayı çok güzel bir şey zannediyor. Türkiye de yaşıyoruz insanlar zırcahil.. Daha nereye gittiğini bilmeyenler var ne içtin diyesim geliyor koca koca insanlar sıraya girmeyi bile beceremiyor çoban lazım bi de utanmasalar elinden tutup çocuk gibi uçağa götürtçekler.. (Onu isteyende var) Heryer tabela heryere neyin ne olduğunu açıkça yazmışlar. Labirent olsa bulursun. Saygı görgü diye bir şey yok. Sabır yok. Aynı anda kimliğini gözüne sokanlar.. Beyin yakan hareketler, sorular.. Hem bişeyden haberi yok hemde herşeye itiraz..İşi gücü üçkağıtçılık insanların. Seni aptal yerine koyduğunu sanıyor kuşbeyniyle ama sen tedbirini çoktan almış oluyorsun neye uğradığını şaşırıyor. tecrübe.. 100 metreden kimin ne olduğu anlıyorum. Ukalası ukala.. neler neler.. hergün kavga dövüş. Devlet hastanesindeki sekreterden beterim.Eskiden uçuyodum kaç ülke gezdim böyle millet görmedim.Beğenmediğin hintli bile daha medeni daha eğitimli.Şaka gibi insanlar. Keşke atalarım romanyadan buraya göçmeseymiş. Deveye hendek atlatma işi var deseler gider onu yaparım daha iyi... Daha az kazanayım huzurum olsun valla. Günde 250 kişiyle uğraşmaktansa 15 kişiyle uğraşırım..
Keşke göcmeseymiş hakikaten.Ben ikna oldum bırakın işi

Sen severek evlenmis olabilirsin ama esin mantik evliligi yapmis.
Benimki de tam emin olmasam da ayni yolda seninkiyle. Simdi sehir disinda gelsin niyetini tam anliyim bosicam adami..
Insan sevmedigi meslegi yapmamali bence. Bir aile kuruyoruz evet ama meslegimiz hayatimizin buyuk kismini olusturuyor.

Benim durumumda benzer bende tayin islerimden sonra bisanmayi dusunuyorum Allah hakkimizda en hayirlisini versin.boyle paragozlerinde belasini versin.

Sen severek evlenmis olabilirsin ama esin mantik evliligi yapmis.
Benimki de tam emin olmasam da ayni yolda seninkiyle. Simdi sehir disinda gelsin niyetini tam anliyim bosicam adami..
Insan sevmedigi meslegi yapmamali bence. Bir aile kuruyoruz evet ama meslegimiz hayatimizin buyuk kismini olusturuyor.
Bana diyo ki ben mantık evliliği yapcak olsam çok zengin sevgililerim oldu onlardan biriyle evlenirdim yaşıda 36. Geçen yaz evlendik daha işte. Uzun zaman önce bi konu açılmıştı yine bahsetmişti zengin sevgilileri olduğundan. Bunu uydurmuyodur. bi elin nesi var iki elin sesi var diyo bırak ama birkaç ay sonra sende sıkılcaksın iş bulamazsan diyo.Makyözlük yapmanı istemiyorum b planın yok napacaksın diyo valla bende farkındayım ama arabanın benzini bitti gitmiyor arkadan ittiriyorum nereye kadar dedim farkındayım ama bırakıncada mutsuz olacaksın diyo..

İnsanın ısını severek yapmasi önemli benim takıldığım nokta ben çalışmayan biri ole evlenecek olsam Şen'inle evlenmezdim sözü birde sana harçlık veremem sözüne takıldım. Sonuçta özel sektör belki sen işten çıkmasan seni çıkaracak firma esinin mantığı saçma

İkinizin arasındaki diyalogu, evlilik standartlarınızı en iyi siz bilirsiniz. Sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapıyor herkes. Eşiniz belki de siz işinizi bırakmayın diye öyle demistir.
Güzellik uzmanlığı nasıl oluyor bilmiyorum ama işinizi bırakırken çok düşünün. Pı yasa çok kötü. İşsizlik çok yüksek. Maaşlar düşük. Kendinizi kurmadan güzelce oturup düşünün konuşun.

Eşiniz çok ağır konuşmuş ama aslında o da haklı yani gerekçesi haklı işinizi hiç sevmiyorsanız eşinizi karşınıza alın bir daha konuşun buradaki boşan laflariyla gaza gelmeyin bence evlilik bu çocuk oyuncağı değil

Canım yazan oldu mı bilmiyorum. Sakın sakın çocuk falan yapma.
Hatta bu 5 yıl yapma derim. Çünkü sonunuz iyi görünmüyor. Sana açıkça söylemiş paran için evlendim demiş.
Hem şu anda işten çıkarsan tazminat da alırsın biliyorsun. Çünkü evlendikten sonra 1 yıl içinde işten çıkarsan kıdem tazminatını alabiliyorsun. Alırsan da direk ailene ver.
Kızdım eşine. Bu adamın yanında niye hala duruyorsun. Dananın kuyruğu illa ki bir gün kopacak. Artık dayanamaz hale gelirsin.

Back