Evliliğim normal mi sizce ne yapmalıyım ???

Bence evet. Benim eski eşimde paranoid bozukluk vardı. Biri onla sohbet falan ederken bile hasta kafasından neler geçerdi. Hep kötülük beklerdi herkesten.
Bence sizinkinin başka bir hastalık ama.

peki o 1 saatte ne yapıyor anne babanızla konuşuyor mu mesela?
onlar da anlamıştır bir gariplik olduğunu

size karşı yakınlığı nasıl peki ilgili midir cinsel hayat vs?

Çok kısıtlı,hâl hatır,sonrasında güncel 1/2 konu ve sonra hemen sıkılmaya başlayıp ortamdan kaçmak için elinden geleni yapıyor …Kendini en rahat hissettiği yer pc başı,perdeleri kapatıp orda saatlerce kalıp film izleyebilir ya da oyun oynayabilir
peki o 1 saatte ne yapıyor anne babanızla konuşuyor mu mesela?
onlar da anlamıştır bir gariplik olduğunu

size karşı yakınlığı nasıl peki ilgili midir cinsel hayat vs?

Bunun benzeri biri ile 15 yıldır evliyim ruhum öldü sadece fiziksel olarak hayattayım. Şöyle söyleyeyim benim öz amcamın oğlunun düğününe bile gelmedi banane senin akrabanın düğününden diyerek. Kaba aile arkadaş vs asla beraber bir yere gitmedik bana sen git diyordu başlarda tamam diyordum gidiyordum sonra onu da kısıtlamaya başladı. 1 tane bile arkadaşı yok benim arkadaşlarım ol ası onlarla görüşmem ona çok gereksiz geliyor vs . Yani düzelmez daha beter olur net olarak 40 yaşından sonra bin beter oldu diyebilirim. Misafir kabul edemiyorum o evde ol asa bile izin vermiyor , hiç bir toplantıya vs eşli gidemiyorum tek gitmem de çok mecbursa anca öyle. Senin eşim de ilaç kullanmayı vs red ediyormuş boşuna zamanını harcama boşan benden abla tavsiyesi.

Burka abla ben de zamanla ruhumun çekileceğini hissediyorum…Görseniz o kadar neşeli cıvıl cıvıl bir insandım ki şimdi her gören sende bir haller var diyor.Şu an bana hiç bir kısıtlaması yok sen her yere git her istediğini yap ama beni dahil etme ben istersem gelirim modunda ama ben 9aydır ne bir tatil planı ne de aile ziyareti planı yaptığına şahit olmadım…Teyzeşeri geçen annesine yeğenimiz bizi hiç aramıyor diye yakınıyormuş ben kimseyi aramıyorum ki diyor ve gerçekten de öyle işi olduğunda arar ama bunun dışında kimseyi arayıp öylesine konuşmaz…Eve onun olmadığı zamanlarda misafir alıyorum ama o varken almam gereken insanlar için bazen emrivaki yapıyorum bazen kendi kabul ediyor ama bi vakitten sonra kıvranmaya başlıyor ve ben onu rahat ettireceğim derdinden insanlar bişey çakmasın diye kıvranıyorum resmen bana kalırsa ben anlık insanım çat kapılarım vardır insanlar bana da çat kapı yapsın sorun değildir misafiri başımın üstünde tutarım hep istedim ki eşim annem babamla ilgili olsun cana yakın sevecen olsun ilk başta alakalıydı şimdi herşey gitti ve en baştaki konuma asla geri döneceğini düşünmüyorum…Bunlar benim için hastaliği kadar ciddi problemler

Ohooo bu gerçekten kişilik bozukluğu. Küçük çocuklarda olur böyle ama o d a bir yere kadar. Nişanlıyken nasıl farkına varamazsınız anlamadım mutlaka açık verir böyle bir kişilik. Ailesi evlensin düzelir diye zorla evlendirmişler şimdi de sana katlanıver diyorlar. Yoksa böyle biri niye evlenmek istesin kendi kafasını toplayamamış evi idare edecek. Siz nasıl geçiniyorsunuz maddi anlamda?

Kamuda çalışıyor maaşda sıkıntı yok bir de babası evini alıvermiş zamanında,nişanlıyken farkına varma ile ilgili yazmıştım 1/2 birşey ama kına için kuaförden dönerken “yarın seni almaya ben gelmesem olur mu kuaför için “ sorusu ile karşılaştım neden diye sordum “strese girdim biraz rahatlamam lazım “ demişti de ben cevap vermeden abisi lafa girdi öyle şey mi olur tabi ki sen geleceksin diye,çok pişmanım,her şeyi orda bırakmadığıma

2 gün çalışılan kamu işi de garip geldi bilemedim. Geri kalan günler evde kendi takılıyor demişsiniz de. Ya kına için o an belki normal bile gelebilir insana sevmeyen insan. Stresten kaçmak ister felan diye düşünebilir. Ama bu anlattığınız sen kendin takıl bana karışma
çok başka siz o zaman bir yuva aile olmasaydınız hiç. Böyle bir tanıdığım yaşlı çift var ben evlenmeyecektim annem bulup evlendirdi demiş. Sizin gibi herkes kendi takılıyor. Çocukları kadın büyütmüş okutmuş. 1 tek veli toplantısına gitmemiş o da birşey mi 2 doğuma da gitmemiş adam. Kadın kimsesiz çaresiz olduğundan sürmürmüş bunu ama hep sahip çıkan ailem olsa bırakırdım demiş. Aileniz ne diyor bu duruma peki? Açıkça anlatın herşeyi daha geç olmadan bence. Ve çok afedersiniz ama cinsel hayatınız nasıl? Bunda da arkadaş gibiyseniz mutlu olamazsınız hiç

Kendisi ile ilgili istediği tek şey cinsellik olabilir ama bu kadar olumsuz şeyin üstüne ben de bu konuda negatifim.Sorunlar her şeyin önüne jet vuruyor diyebilirim,aileme her şeyi açık bir biçimde anlatıyorum

Kamu çalışanı vardiyalı,yöneticisi geçmişini bildiği için elinden geldiği kadar az iş veriyor

Kamu çalışanı vardiyalı,yöneticisi geçmişini bildiği için elinden geldiği kadar az iş veriyor
Böyle birinin işle meşgul olup kafasını başka şeye vermesi gerekir bence daha çok çalışsın ki hayatın farkına varsın. Çok tembellik yalnız takılmayı insanlardan kaçmaya sürükler. Tedavi olması ve aile evlilik kurumu beraber bir yaşamın eşlerin birbirini karşılıklı mutlu etmesini anlaması lazım hiç değilse bunun için çabalaması lazım. Mutlu olmadan çocuk düşünmetin bence çünkü çocuğa ve size yazık olur. Aileniz ile ciddi istişare edin tedaviye yanaşmıyorsa aileniz size sahip çıkıyorsa ona göre bir karar alın derim.

Aynı durumu defalarca teklif ettim sana bir hobi bulalım,ek iş mi yapsan,boş durmak sana iyi gelmiyor vs vs, ben böyle iyiyim diyor
Uğraş çaba farkındalık yoksa sizin çabanızşa birşey olmaz. Bir arpa boyu yol gidemezsiniz. Aileniz ile çok detaylı görüşün fazla zaman kaybetmeyin sonra psikolojinizi düzeltmek de yıllarımızı alabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Cuma günü ailesinin hatta sizin ailenizin de geleceğini biliyor mu ?
Gerçi öğrenirse o gün eve de gelmez.

Valla bravo, toplu konuşmalardan kaçtığını nasıl bildiniz??? Ailesi buraya kendi aileme gelecek getirebilirlerse o da gelir, ben hep beraber oturup konuşmak istiyorum ama o buna çok uzak , ailesi bu huyunu bildiği için şimdiye kadar toplu konuşmaya yanaşmadı bence
Cuma günü ailesinin hatta sizin ailenizin de geleceğini biliyor mu ?
Gerçi öğrenirse o gün eve de gelmez.

Tartıştıktan sonra mı ailenizin yanına geçtiniz ? Yoksa öylesine mi gittiğinizi düşünüyor ? Kaç gündür ailenizin yanındasiniz ? Hiç aradı mı?

Tartıştıktan sonra mı ailenizin yanına geçtiniz ? Yoksa öylesine mi gittiğinizi düşünüyor ? Kaç gündür ailenizin yanındasiniz ? Hiç aradı mı?
Eğer tartışma olduysa kendisinin ilk yapmak istediği evden uzaklaşmak ve en az 2 gün uğramamak…Bu süreçte aramaz,sormaz,kendi zihin dünyası ile meşgul olur,ben de kendi halime takılırım.Birkaç kez iyi olduğumuz zamanlarda bundavranışının beni ne kadar üzdüğünü kendisine anlatmaya çalışsam da, tekrarında değişen bir şey olmadı…Son tartışmamızda da çantasını aldı çıktı,ben de “ben öyle seni mi bekleyeceğim “ diyerek babamlara geldim, bu süreçte aramadı ve aramazda.Normalde bile aramıyor ki yani ben baba evine gayet normal gelmiş olsam da beni buraya bırakmak istemez almak istemez istediğin kadar kal der ve ben “bari almaya gel” dediğimde sorun eder bunu canımı çıkarır…Kendi kendime halletmemi ister hep…Evdeki varlığıma alışsın diye terapistin tüm önerilerini yapmaya çalıştım,kapıyı anahtarı ile açar girer “merhaba” diye selam verir ve geçer bir süre sonra yemekte buluşuruz konuşacak pek bir şey yoktur telden bir video açar onu izleriz, sorular sorarım pek detaylı bilgi alamam, Bikaç kez psikolog “kapıyı sen aç mesela,geldiğinde sarıl,gece birbirinize sarılıp uyuyun,gün içerisinde iletişim kurmaya çalış vs tavsiyelerde bulundu bunların hepsini kendisi ile paylaştım tabi mesela “ne kadar kavga edersek edelim yastığını alıp gitme,sorunlarımızı konuşarak çözelim,kapıyı anahtarınla açma zile bas,ailenin evine bensiz gitme beraber daha çok vakit geçirelim “ vs,çoğu havada kaldı,benim de takatim kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…