Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim…En son şöyle bir olay yaşadık orda bende ipler koptu zaten, ailemden biri vefat etti ve onun mevlit merasimi olacaktı teravihten sonra…Evleri bize 10 dk araba ile.Eşimi sabahtan aldım karşıma,” bak Ahmet ‘ciğim, bugün akşam mevlit var, ben yardım için erken gideceğim,akşam iftarla başlıyor.Kök ailemden çoğu kişi orda olacak ve bizim ailemiz bildiğin üzere biraz gelenekçi,bana herkes seni sorar nerde der ve ben insanlara bahane uydurmak zorunda kalmak istemiyorum…Sıkıldığını söylüyorsun bak ister iftara gel,o zaman bir aaat oturur kalkarız ama olmaz dersen beni almaya gel,geldiğinde yarım saat bir saat ötürü kalkarız hem de beni büyük bir yükten kurtarmış olursun…Ahmet ben bunu bir düşüneyim dedi çıktı iki aaat hava aldı geldi,geldiğinde sanki hiç böyle bir şey konuşmamışım gibi geçti pc başına oyun oynuyor,gittim dedim kararın nedir,bilmiyorum akşam bakacağız dedi,dedim Ahmet üç gün sonrasından bahsetmiyoruz bana bir şey de ki ona göre şekil alayım,böyle bir acı çeker gibi kıvranıyor felan…Ben seni bırakırım dedi,dedim bak nolur kurban olayım beni zor durumda bırakma,madem 9 da almaya gel bi çay içersin gideriz çünkü kapıdan dönüp gitmen hoş olmaz…
Saat 9 oldu,9:30 oldu ben bekliyorum Ahmet gelecek…Aradım nerdesin diye, iş için belge hazırlaması lazımmış,onları hazırlıyormuş,ben orda beni bırakacak birisi varsa ondan rica edeyimmiş,falan…Benim kocam haftada 2.5gün çalışıyor ve belgeyi hazırlayacak o anı bulmuş…Bahane…
Yükseldim,çok yorgunum elindekini bırak gel oturmazsın gideriz dedim,telefon suratıma kapandı.bir saat oldu Ahmet yine yok,aradım,işte sen 11:30 gibi bekle ben geleceğim,diyorum ki kocacım bak yorgunum,sen orda boş dururken buradaki insanlara beni bırakın diye dilim kalkmaz etme eyleme…Bekliyorum hala gelecek,birisi dedi artık kızım ben seni bırakayım,dedim sağol amca,giderken de aradım nerdesin diye,şimdi hazırlanıp çıkacakmış…Dedim gelme.Eve büyük bir öfkeyle girdim anlaşılmama öfkesi sahiplenilmeme öfkesi ve bana dediği ne oldu :belgeler gelmemek için bahanem oldu hem madem seni bırakacak biri vardı niye bana o kadar ısrar ediyorsun