Evliliğim normal mi sizce ne yapmalıyım ???

Çok üzüldüm ama normal falan değil emin olun. Aksine ilk yıllar daha cicim ayları,yılları vs olması gerekir. Kesinlikle normal değil ve duzelmek ya da sizin gönlünüzü hoş tutmak için adamda hiçbir çaba yok. Sizin bu şekilde hakkınıza girmksler hem aile hem eş. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.

Az da olsa kendini eleştirebilecek durumda neyse ki…Canım yanıyor,bir çok noktadan hayal ve hayat kırıklığım var ama yapacak birşey yok…

Ben de 3 yıllık evliyim çok benzer şeyler yaşıyoruz, sizinki gibi psikolojik tedavi, hastahaneye yatma durumu falan olmamış ama bir rahatsızlığı olduğu kesin. beni çok kısıtlıyor çok asosyal benim de görüşmemi istemiyor. Dini takıntıları falan var. Uzun zamandır aile terapisine gidiyorduk şimdi ikimiz de bireysel terapi alıyoruz iyi gidiyoruz diyorum sonra başa sarıyor hersey. Boşanmayı uzun zamandır düşünüyorum sonra bir bakıyorum kendimi ona üzülürken buluyorum, siz de benzer bir şey yazmışsınız. Sizinle oturup şöyle bir dertleşmek çok isterdim, beni gerçekten anlayan biriyle.. boşanırsanız kesinlikle nafaka isteyin en doğal hakkınız hatta fazlasını alabilseniz keşke

Mesajınızı şimdi gördüm , hala durum aynı mi peki

Böyle söylediğimde “benim evlilik gibi bir düşüncem yoktu ama evlenince daha iyi olur diye düşündüm “ gibi cevapları var
Bu durumu kendiside ailesi de biliyordu muhtemelen bile bile sizin başınızı yaktılar. Yol yakınken ayrılın bence ömrünüzü çürütür böyle insan.

Bu süreçte iş başvurusu yapıyorum,yaptım, ama hala çalışabileceğim bir işim yok
Naptınız boşandınız mı ben de eşinden boşanmış biri olarak yazıyorum keşke diyorum keşke daha önce boşansaymışım 8.5 yıl evli kaldım her türlü şiddete maruz kaldım 2 kızım var sadece onlardan pişman değilim iş korkusuyla asla devam etmeyin o evliliğe aslaaaa ben boşandıktan sonra memur oldum kendime geldim resmen lütfen ayrılın hiç bekmemeyin

Boşanma avukatı olarak söylüyorum; boşan ve arkana bakma. Asla çocuk yapma.

Bu adamı çekmeyin.. Kim bilir hayat karsınıza kimleri çıkarıcak. Bir hocam vardı bana demişti ki "Sen de kadınsın seninde sevmeye sevilmeye ihtiyacın var bu adamı çekmek zorunda değilsin. Kendine şans ver."
Ben de sizin için diyorum şimdi... Hayatınızı yaşayın. Boşandığınızda üstünüzden yük kalmıs gibi gelecek. Mutlu olacaksınız.

Cok asiksinizdir adam da melek gibidir ama sorunlarla bogusuyordur destek olun derim de adamin dunya umrunda degil. Onu duzeltecem diye hem siz delirirsiniz hem o duzelmez hem de size deli der sizi suclar. Adamda caba yok, baskasinin bakmadigi cocuga siz mi annelik yapacaksiniz

Ah be... Gidip tanımadığınız adamlarla evleniyorsunuz, sonra da al başına belayı
Nikah öncesi uzun sevgililik/nişanlılık dönemi ŞART.

Hayır düzelmesiniz maalesef. Sizin eşinizden beklentileriniz var ve bunları karşılayacak biri değil bu kişi. "Onu öyle kabul etmek" gibi bir borcunuz da yok, çocuğunuz değil bişeyiniz değil. Ağzıyla da açık açık söylemiş zaten. Neden koca ömrünüzü bir kişiye heba ediyorsunuz, başka ömrünüz mü var?

yıllar geçer adam değişmez kadın psikolojik buhran yaşar.Giden senelere yazık,sizde ruhen hasta olursunuz.Kimseye değmez hayatta sizden daha değerli hiçbişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…