- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
-
ilk 7 ay hic seyahat etmedi sonra basladi ve gittikce artiyor, daha fazla is veriyorlar. cocuk olursa heralde doneriz diye dusunuyorum, bu sekilde zor burada...
kendime ait bir dunyam olmak zorunda o bu kadar yogunken surekli ordan oraya gidiyoken sadece onu dusunup beklersem zamanim bosa gececek biliyorum.
cok sukur kavga etmiyoruz ben baya bi degistirdim davranislarimi sasirmistir kesin..
Mutlaka değişimini fark etmiştir ve o da mutludur bu durumdan, sen kendini hiç bozmadan devam etmelisin Peace, unutma istikrar önemli.
Bu hafta akşamları eşim yok mesela, bütün evi temizledim bir sürü değişik yemekler yaptım evde bişeylerin yerlerini değiştirdim. Bu akşam ütü yapacağım, yarın da kek ve börekBir sonraki akşam vardiyası için planlarımı yaptım bile. Sen de kendin için avantaja çevir bu süreci.
Valla cok mutlu davraniyor bir kac kez aradi guzel mesajlar yazdi falan.. edicem ya insallah Turkiyeye gidince yine sarmazsam dahada bisey olmaz. orda ikimizde tatiliz diye beklentim cok olabilir. yani mesela aksamustune kadar aramasa falan veya 2 gun hic gorusme girisimi olmasa bize gel ben geleyim veya disarda bulusalim gibi, bozulurum yine... sadece bozulmakla kalirmiyim yoksa kendimi hakli gorup trip atar soylenirmiyim emin degilim.. hakli olurmuyum sence eger trip atsam bunlardan dolayi ? cunku oda tatilde orada, isi yok , evet ailesini goruyor ama 24 saat mesguliyeti yok illaki karisi oldugunuda hatirlayacak bir vakti var.
ne guzell , kolay gelsin simdiden. bende bugun yemek yaptim kendime, internetten birseyler siparis edicem kampanyalara bakiyorum, un helvasi yaptim canim istiyodu ne zamandir
haftasonu da verilecek kiyafetlerimi ayarlicam , film indiriyorum izlerim..
Bundan sonra trip atmayı bırak, kendini güzelce ifade et. Ki eşin mutlaka sabah seni arar, gün içerisinde neler yaptığnı haber verir, daha fazlaısnı bekleme. 2 gün görüşmeseniz de bişey olmaz, biraz ona fırsat tanı o görmek istesin, sen beklentiyi ve sürekli bişeyleri planlamayı da bırakmalısın bence.
normalde arar, aramazsada birsey vardir musait olamamistir diye dusunursem sorun yasamayiz. trip atarsamda gerilmetken baska birsey gecmez elime, neden degisti davranislarim biliyomusun hem hatali oldugumu anladim ama en cokta enerjimi cok bosa harcadigimi farkettigim icin :)
kendimi geri cektim ona da firsat vermis oldum, bu sekilde surdurursem turkiyede de iyi oluruz aslinda
Gerçekten sana çok uzun zamandır herkes bunu anlatıyordu, sonunda anlamış olduğun ve karşılığını aldığın için çok seviniyorum
tesekkurler, bende oyle sonunda farkettigim icin mutluyum.. bak simdi noldu, kamerayla goruscektik ya uyaninca, bekledim yazsin diye neyse yazdi konustuk telefonda sonra dedim skype yapalim mi, giyinip cikicam dedi, gec kaldim yetisemedim uyanamadim dedi.
aslinda uyanmisti bir saat once falan bi video yollamistim ona instagramdan gordu hemen. birsey demedim tamam askim dedim. cunku gercekten erkendi saat sabah 8 ona gore belki haber okumak istedi veya oyle dinlenmek istedi olabilir.
eskiden olsa kavga cikarmistim sen bana yalan soyluyosun demekki benle konusmak istemiyosun sen diye.
dediki sana gore yarin sabah uyandiginda kamera acalim. bende hic ustelemedim oyle guzel konustuk kapadik.
Yavaş yavaş bu düşünceleri de bırak artık. Şöyle yapardım ama yapmayacağım düşüncesini yani.
Kendini yorma önce, sonrasında zaten eşini de yormazsın.
kizmam gereken yerde susmadim dimi?
benden cekindi bence uyandimda halim yoktu valla dese kavga cikacak diye uyanamadim falan dedi bence...
Kızman gereken bişey yok ki, instagram gelen msj sesine gözünü açıp mesaja üstten bakıp uykuya devam etmiş bile olabilir. Eşin o senin, güven bu konularda. Uygun olsa neden seninle konuşmak istemesin ki?
bencede, uyumustur , veya haber bakmistir, veya dinlenmistir direk kalkip kamera acmak istememiste olabilir..
ben cok fazla trip attigim kavga cikardigim icin belkide uyandi konusacak hali yoktu bunu soyleyememis bile olabilir. oyle dusundum sadece..
bencede, uyumustur , veya haber bakmistir, veya dinlenmistir direk kalkip kamera acmak istememiste olabilir..
ben cok fazla trip attigim kavga cikardigim icin belkide uyandi konusacak hali yoktu bunu soyleyememis bile olabilir. oyle dusundum sadece..
Olabilir hepsi..
Senin bu önyargıyı da yıkman lazım zamanla. Böyle devam edip düşüncelerini de düzelttiğin sürece çok büyük sorun yaşamazsınız artık.
eşinde artık tahammül kalmamış gibi. yani artık en ufak bi şeyleri bile geriye dönük alğılıyor gibi.eskiden olduğu gibi yani.Merhabaxyzt-5544 nabersin
kisa biseyden bahsedicem. esim baska bir ulkeye gecti oteldeyken yazistik nasilsin napiyosun falan dediki kahvaltiya inicem gelince seni aricam konusalim sonrada ise gidicez tamam dedim aradi 2 saat sonra bende yetisemedim, hemen yaziyo hadiii gec kaldim cikmam lazim hemen. neyse geri aradim kamerayla iste dedim ne acele bu kadar bi sakin ol, o da dediki neye surat yapiyosun is icin geldim buraya tatile degil heralde acelem var toparlanip cikicam bu arada da seni goreyim konusalim diye aradim dusunursen anlarsin neden acele ettigimi dedi. neyse normal konustuk bi 10 dk falan iste bi dahaki uzun seyahatime birlikte gelelim insallah terfi alirim isi birakirsin o zaman hep birlikte geliriz sen gezersin aksam birlikte yemek yeriz gezeriz falan, hatta uzaga gidiyosam senide turkiyeye birakirim sonra donuste birlikte doneriz buraya falan dedi.
bende evet super cok guzel tabi ama bende bavul degilim yani seni oraya birakirim yok 1 ay su ulkede kaliriz is icin falan diyosun dedim. oda tabiki degilsin sen benim en kiymetlimsin falan diye yumusatti ortami. terfi alirsam maasim duzelirse birakirsin isi gezersin benimle hemde cocuk yapariz sonrada konustugumuz gibi falan dedi.
neyse sonra askim benim cikmam lazim hadi kapatiyorum dedi, bende nereye napicaksin dedim bi kere daha sormustum oda musteriyle buluscaz demisti. bu seferde ayni seyi neden bi kac kez soruyosun soyledim ya yasli bunak teyzeler gibi sorup durma diye cikisti napicaz sahile deniz kenarina gitmicez is icin geldik toplanti yapicaz dedi. bende abartma ne kiziyosun bu kadar ne dedim falan dedim, insanin tansiyonunu cikariyosun ama sabah sabah diye suratima kapadi.
biliyosun eskiden olsa 5 kere arar 17 kere yazardim ya bu sefer tek cumle yazdim bi daha suratima kapaticaksan beni arama dedim.
cevap vermedi ama olsun soylicegimi soyleyip suscaktim ya, oyle yaptim.
paylasmak istedim. anladik cok yogun cok mesgul ama bu bana saygisizlik yapacagi anlamina gelmez.
Sogutursun kendinden. Biktirirsin yapma. Bu seferde gozu disari kayar. Ustune dusme abartili davranma. Birde boyle dene mutlakaki onun dikkatini cekecektir buMerhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Merhabaxyzt-5544 nabersin
kisa biseyden bahsedicem. esim baska bir ulkeye gecti oteldeyken yazistik nasilsin napiyosun falan dediki kahvaltiya inicem gelince seni aricam konusalim sonrada ise gidicez tamam dedim aradi 2 saat sonra bende yetisemedim, hemen yaziyo hadiii gec kaldim cikmam lazim hemen. neyse geri aradim kamerayla iste dedim ne acele bu kadar bi sakin ol, o da dediki neye surat yapiyosun is icin geldim buraya tatile degil heralde acelem var toparlanip cikicam bu arada da seni goreyim konusalim diye aradim dusunursen anlarsin neden acele ettigimi dedi. neyse normal konustuk bi 10 dk falan iste bi dahaki uzun seyahatime birlikte gelelim insallah terfi alirim isi birakirsin o zaman hep birlikte geliriz sen gezersin aksam birlikte yemek yeriz gezeriz falan, hatta uzaga gidiyosam senide turkiyeye birakirim sonra donuste birlikte doneriz buraya falan dedi.
bende evet super cok guzel tabi ama bende bavul degilim yani seni oraya birakirim yok 1 ay su ulkede kaliriz is icin falan diyosun dedim. oda tabiki degilsin sen benim en kiymetlimsin falan diye yumusatti ortami. terfi alirsam maasim duzelirse birakirsin isi gezersin benimle hemde cocuk yapariz sonrada konustugumuz gibi falan dedi.
neyse sonra askim benim cikmam lazim hadi kapatiyorum dedi, bende nereye napicaksin dedim bi kere daha sormustum oda musteriyle buluscaz demisti. bu seferde ayni seyi neden bi kac kez soruyosun soyledim ya yasli bunak teyzeler gibi sorup durma diye cikisti napicaz sahile deniz kenarina gitmicez is icin geldik toplanti yapicaz dedi. bende abartma ne kiziyosun bu kadar ne dedim falan dedim, insanin tansiyonunu cikariyosun ama sabah sabah diye suratima kapadi.
biliyosun eskiden olsa 5 kere arar 17 kere yazardim ya bu sefer tek cumle yazdim bi daha suratima kapaticaksan beni arama dedim.
cevap vermedi ama olsun soylicegimi soyleyip suscaktim ya, oyle yaptim.
paylasmak istedim. anladik cok yogun cok mesgul ama bu bana saygisizlik yapacagi anlamina gelmez.
Okudum yazdıklarını, eşin dolmuş artık Peace, bu sebeple de olmadık şeylerden patlıyor. Ama yerinde bir tepki vermişsin tebrik ederim. Hiçbişey demesen de olurdu ama söylediklerin de aşırı değil, yeterli.
Dünden beri ne gelişme oldu bilmiyorum tabi ama umarım tavrını devam ettirebilmişsindir.
eşinde artık tahammül kalmamış gibi. yani artık en ufak bi şeyleri bile geriye dönük alğılıyor gibi.eskiden olduğu gibi yani.
saygısızlık yapmasını gerektirmez ama verdiği cevaplar yine hesaba çekilmiş de sorgu veriyor gibi olmuş . deniz kenarına mı gitcez . toplantıya gitcem vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?