• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Bilmiyorum , suanda hersey yolunda aslinda hic bunaltmiyorumdaa aramiyorumda insallah hep boyle devam eder
Siz duzelmek istemiyorsunuz. Gunu kurtarma pesindesiniz.

Su anda her sey yolunda diyorsunuz, barisali zaten iki uc gun oldu. Uc gunde de bunaltmayin zaten bir zahmet.

Yine olay patlayacak, yine ah vah edip soyle yapacagim boyle duzelecegim diyeceksiniz, barisana kadar.

Siz su an sadece gunu kurtariyorsunuz, yarini degil.

Uzgunum ama sizin iliskiniz hep boyle gidecek siz adim atmadikca. Burada sayfalarca yazan insanlar da yazdiklariyla kalacak.

Bu kadar zamandir, bu kadar olayin ustune hala terapiye yanasmayan insan duzelmez.

Peace acaba bugun yarin tartissaniz yine tekrar buraya yazarmisin cok merak ediyorum.
Butun yapilan yorumlara ragmen .
Yine yazarmisin yasadiginiz sorunu.

Peace acaba bugun yarin tartissaniz yine tekrar buraya yazarmisin cok merak ediyorum.
Butun yapilan yorumlara ragmen .
Yine yazarmisin yasadiginiz sorunu.

Bence yazar.
İki yılda üç beş konu açtı birbirinin tipkisinin aynısı.
O konularda da benzer yüz kavga etti.
Hiç sıkılmadan daralmadan hala aynı şeyleri sayfa sayfa yazıyor mesela.
Fark etmiyor bu durumu.
Bir ay sonra yine aynı kavgayı yazacak eminim.

Bence yazar.
Fark etmiyor bu durumu.
Yazarsa artik :KK70:
Yazmasi bence fikir icin felan degil.
Koca kus olunca buraya yaziyo yaziyo barisinca gidiyor.

Daha fenan:KK70:
Kocayi çıldırtıyor yetmiyor o arada da birilerini çıldırtma lazım diyor dönüyor kadınları çıldırtıyor :KK70:
Ben normal dozda olsa peace isteklerin de bi anormallik bulmuyorum.ilgi alaka her kadin istiyor ama hem adam boyle degil anladigim kadariyla hem de peace biraz abartiyo .yoksa her evde cikiyor boyle eften puften tartismalar.iiyce yuzgoz olmuslar.
Kadin uc gun aramasa dorduncu gun arasa adam direk savunmaya geciyor rahat birak boguyosun diye.
Kadin engel olamiyor tutamiyor kendini cunku hirs yapmis evliligim kotu birbirimize uzagiz daha da uzaklasacaz diye dustukce dusuyo adamin ustune ama anlamiyoki boyle yaparak hata yaptigini.
Bir iki uc yap ama baktin ki anlamiyo birakirsin kirilir insan ya biyerde.
Peace baya hirsliymis:)))

Ben normal dozda olsa peace isteklerin de bi anormallik bulmuyorum.ilgi alaka her kadin istiyor ama hem adam boyle degil anladigim kadariyla hem de peace biraz abartiyo .yoksa her evde cikiyor boyle eften puften tartismalar.iiyce yuzgoz olmuslar.
Kadin uc gun aramasa dorduncu gun arasa adam direk savunmaya geciyor rahat birak boguyosun diye.
Kadin engel olamiyor tutamiyor kendini cunku hirs yapmis evliligim kotu birbirimize uzagiz daha da uzaklasacaz diye dustukce dusuyo adamin ustune ama anlamiyoki boyle yaparak hata yaptigini.
Bir iki uc yap ama baktin ki anlamiyo birakirsin kirilir insan ya biyerde.
Peace baya hirsliymis:)))

Suanda biraktim iste baya rahatim baristigimizdan beri cokta iyi geldi enerjim kendime kaldi, boyle devam etse bu sorunlari bir daha yasamayiz..

Bence yazar.
Fark etmiyor bu durumu.

Belkide acar yazdiklarimi okurum yazmam bi daha , buyuk kriz varsa yazarim fikir isterim, ama umarim gerek kalmaz

merhabalar,

Esim suanda seyahatte sali aksami donecek, fazla konusamiyoruz yogun yine, biraz o bakimdan sorun oluyo, anca 1kere sabah ofisteyken ariyo veya yaziyo, sonra aksam otele dondugunde konusuyoruz.
ben cok iletisim bekleyen seven biriyim bu beklentimi birazcikta olsa azaltabildim kafam biraz daha rahat.

genel olarak daha iyi , evdeykende arada tartismalarimiz gerilmelerimiz oluyor, ama uzatmiyorum eskisi gibi. susuyorum iceri geciyorum falan , degmiyo cunku cok sacma seylerden tartistigimiz icin.

Ama dedigim gibi ilgi bekliyorum hala, kendi odak noktami esim olmaktan cikarmaya ugrasiyorum..

Sanırım "ilgisizlik"ten şizofrene bağladınız, kendi kendinize evliliğini sorduğunuza göre?
Lütfen en kısa sürede psikolojik destek alın.

Back
X