- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.843
- 598
- Konu Sahibi peaceful16
-
Kullanıcı adınızla yorumunuz çok uygun olmuş.Kusura bakma ama dusuncemi soyleyeceğim, ister kız ister bi düşün...Adam 1 gün önce sinirliydi bu anlattıgına gore de gayet iyi ve sakin askım canım...Yani bu adam bir hata daha yapmış bence. Bu adam rahatlamış..Erkekleri geren en buyuk sey cinselliksizlik. Kimse kusura bakmasın sadece tahmin 180 derece dönüşe göre..Artııı bu evlilik çok sakat adam surekli seyehatte ne kadar sadık olabilir sence? Orda burda akıllarında hep o iş var zaten artıı ydısında yabancı kadınlar gayet rahat...Sen bence ota boka takılacağına otur da bunları düşün...Yapmayan yine yapmaz ama potansiyel az da olsa varsa mutlaka ydısında bu iş oluyordur hiç şaşma...Sonra burda ağlarsın. Böyle evlilik olmaz adam sevgilisi ile tatile cıksa, veya sırf gezme amaclı gitse sana iş seyehati demek cok kolay artık...Cok arıyorsun vs diye de kusup saatlerce aramadıgı oluyor, bunların da rahat kalmak için bahane olmadıgı ne malum...Adam sürekli ydısında ve genc bi erkek sen de 2dk yazıstık diye seviniyorsun...2dk ne yaa
Saka misin sen canim ya?esim de ben de calisiyoruz.cocuklarimizla ilgili hastalik vs..gibi onemli bir konu olmadikca hayatta aramam esimi.daha dogrusu aramak aklimin ucundan gecmez.arayip ne yapacagim zaten ne diyecegim adama?ne yapiyon ne ediyon is guc nasil mi diyecegim?cidden sen aradiginda ne diyorsun ya da esinin ne konusmasini bekliyorsun?esim beni arar gun icinde isteyken 3_4 kere ama inan onda bile sikinti basiyor beni.kapat hadi ceneye tutma beni diyorum.konustugumuz da ne yapiyon yogun musun nasil gidiyor?hey yarabbim ya.ne gerek var yani.eve gelince de sorabilirsin bunlari diyorum.ne yapayim merak ettim diyor.cidden su surekli ilgi alaka bekleyen bayanlar sikilmiyor musunuz ya surekli adamla dip dibe olnaktan.surekli beraber gezip tozmaktan.yoksa kendinize hic mi guveniniz yok hep bi ilgi bekliyorsunuz.tabii esimle gezip tozmak ayri guzel ama ben mesela tek basima ya da arkadaslarimla gezmekten daha cok hoslanirim.mesela su anda da cafede tek badima kahvemi yudumlarken bir yandan kk ya takilip bir yandan da kitabima bakiyorum.oh mis.edimin dersi bostu ogleden sonra hangi cafedesin ben de geleyim dedi.ay allah askina sen gelme cok rica edicem dedim:))
Kusura bakma ama dusuncemi soyleyeceğim, ister kız ister bi düşün...Adam 1 gün önce sinirliydi bu anlattıgına gore de gayet iyi ve sakin askım canım...Yani bu adam bir hata daha yapmış bence. Bu adam rahatlamış..Erkekleri geren en buyuk sey cinselliksizlik. Kimse kusura bakmasın sadece tahmin 180 derece dönüşe göre..Artııı bu evlilik çok sakat adam surekli seyehatte ne kadar sadık olabilir sence? Orda burda akıllarında hep o iş var zaten artıı ydısında yabancı kadınlar gayet rahat...Sen bence ota boka takılacağına otur da bunları düşün...Yapmayan yine yapmaz ama potansiyel az da olsa varsa mutlaka ydısında bu iş oluyordur hiç şaşma...Sonra burda ağlarsın. Böyle evlilik olmaz adam sevgilisi ile tatile cıksa, veya sırf gezme amaclı gitse sana iş seyehati demek cok kolay artık...Cok arıyorsun vs diye de kusup saatlerce aramadıgı oluyor, bunların da rahat kalmak için bahane olmadıgı ne malum...Adam sürekli ydısında ve genc bi erkek sen de 2dk yazıstık diye seviniyorsun...2dk ne yaa
Kusura bakma ama dusuncemi soyleyeceğim, ister kız ister bi düşün...Adam 1 gün önce sinirliydi bu anlattıgına gore de gayet iyi ve sakin askım canım...Yani bu adam bir hata daha yapmış bence. Bu adam rahatlamış..Erkekleri geren en buyuk sey cinselliksizlik. Kimse kusura bakmasın sadece tahmin 180 derece dönüşe göre..Artııı bu evlilik çok sakat adam surekli seyehatte ne kadar sadık olabilir sence? Orda burda akıllarında hep o iş var zaten artıı ydısında yabancı kadınlar gayet rahat...Sen bence ota boka takılacağına otur da bunları düşün...Yapmayan yine yapmaz ama potansiyel az da olsa varsa mutlaka ydısında bu iş oluyordur hiç şaşma...Sonra burda ağlarsın. Böyle evlilik olmaz adam sevgilisi ile tatile cıksa, veya sırf gezme amaclı gitse sana iş seyehati demek cok kolay artık...Cok arıyorsun vs diye de kusup saatlerce aramadıgı oluyor, bunların da rahat kalmak için bahane olmadıgı ne malum...Adam sürekli ydısında ve genc bi erkek sen de 2dk yazıstık diye seviniyorsun...2dk ne yaa
Dünyada herkes birbirinden güzel.Hatta birsey daha ekleyecegim, esim bu hafta brezilyaya gidiyor is seyahatine :)) normalde benim cildiriyor olmam lazim cunku benim icin guzel bir kadin gorup onu begenmesi bile kiskanclik sebebi . ama gayet icim rahat .
ortam ne kadar musait olursa olsun , esim degil.
benim tek sorunum olur aldatmayla ilgili o da gonlunun kaymasi, bu herkese olabilir bana da esime de sizlerede. gonul bu, bitmistir iliskideki hisler baska birinden etkilenirsin. bizde olmaz insallah sevgimize inaniyorum. bu da olursa bende bosanirim, esimde bosanir.
Dünyada herkes birbirinden güzel.
Benden güzeli de var , benim onlardan daha güzel olduğum kadınlarda.. ee o zaman ne olacak:)
Güzellik göreceli bir kavram..
Gerçekten insanın gönlü güzel olmalı.
Rahat olmana sevindim cnm, ki olmalısında.
Ben de , ya şu kadın çok güzeldir ya kocam beğenirse diye düşünmem. Düşünsem hangi kadını düşüneceğim.
Dediğin gibi gönül kayması, sevmesi başka birşey.. ki insan bunu anlar hisseder, zaten bu durumda iki tarafta rahatsız olur bitirmek ister.Kadın bunu kabullenemeyeceği için erkekte karşı tarafla olmak istediği için.
Hiç sıkma canını, bi düşün bakalım sana brezilyadan neler getirebilir , liste yap bence , ya da freeshoptan
Kuruntusuz, sürekli düşünülmeyen, aşırı kıskançlık olmayan evlilik iki taraf için daha güzel.Tadını aldıkça sen de evet diyeceksin emin ol.
İyi ol,sevgiler
İnşallah daim olur bu düşüncelerin :)
Cnm senin konularını hep uzaktan takip ettim .Yazım şeklin hep çok sempatik geldi bana. Küçük nazlı kız cocugu gibisin. Yabancı ülkede yanlizlıktan kocana biraz fazla sarmış olabilirsin bu arada evini duzenledin mi o konunla baya bir temizlik aşkım kabarmıstı.Merhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Nerelerdesin cesmi nazsesin cikmiyo
Cnm senin konularını hep uzaktan takip ettim .Yazım şeklin hep çok sempatik geldi bana. Küçük nazlı kız cocugu gibisin. Yabancı ülkede yanlizlıktan kocana biraz fazla sarmış olabilirsin bu arada evini duzenledin mi o konunla baya bir temizlik aşkım kabarmıstı.
Buradayım canım, yeni bir gelişme yok ya ondan sessiz takipteyim şuan
suanda iyi gidiyor cok sukur geldiginden beri tartisma olmadi, yarin gidiyor yine 10 gun olmayacak.
gelicek sonrada biz turkiyeye gidicez. dolaplarimi duzenlicem o yokken evi duzgun birakmam lazim. cok sarmamaya calisiyorum.. dun soyle bi konusma gecti, annemleri kamerayla arayalim mi dedi bende tamam dedim sonrada hic halim yok ya yarin arayalim dedi. bende carsamba gidiyosun zaten yarin basbasa takilirdik bugunden arayalim bence dedim, o da askim hep basbasayizki zaten evliyiz biz, takilma boyle seylere, nolcak 1 saat konusup kapaticaz dedi . bende dogru dedim.
uzatmadim eskiden olsa ne kadar konusacagimi tahmin ediyosun. sonrada konu turkiyeden acildi dediki askim turkiyeye gidincede ailende kalinca bana mesajla telefonla sarma olur mu gecen seferki gibi, ailenleysen onlarla tadini cikar, bende birak cikarayim ozlem gidereyim 1 senedir gormuyorum seninkiler geldi yine 1 kere dedi. istedigin zaman gel kal bizde o zaman veya disarda bulustugumuzda askimizi giderelim, yanyana degilken anlik raporlar isteme dedi, bi yere giderken haber veririm sende ver bana haberimiz olsun , ama onun disinda nerdesin ne yedin kacta ciktin kacta girdin kadar detayli rapor isteme dedi. bende yok askim dedim yine uzatmadim hic. simdiden o moda girmis acaba boyle yapacakmiyim diye endiseli demeyim ama yani istemiyor boyle olmasini soyluyor bastan..
Bak adamı ne kadar endişelendirmişsin gördün mü? Normal olanı, olması gerekeni senden istemek zorunda kalıyor. Türkiye'de geçirdiğin vaktin tadını çıkar. Tabiri caizse adamın tapusu sen de, neden her dakika gözlem altında tutasın ki? Ki ben senin yerine olsam 10-15 gün hiç görüşmem, özlediğim ne varsa yaparım. Hem eşimi özlemiş olurum, hem de ailemle arkadaşlarımla doya doya vakit geçiririm.
Kamerayla görüşme konusunda da doğru demiş eşin. Başbaşa vakit geçirme dediğin sizin için her an demek zaten. Koskoca bir ülkede iki kişisiniz, 1 saat görüşmeyle başbaşa olmanızdan bişey eksilmez ki. Bu hafta eşim 16.00 - 24.00 saatleri arasında çalışıyor, gece uyurken görüyorum yani sadece, o bile yetiyor bana, en azından beraberiz diyorum. Sen de her dakika içiçe olmayı istemekten vazgeç, zaten öylesiniz ki, arada 1 saat mola vermek iyi gelir.
Bazen diyorum acaba evin içinde eşinle temasınız, iletişiminiz yok mu, ondan mı geçirdiğin vakit yeterli gelmiyor? Biz tv izliyor olsak bile, ya da telefonlarla oynuyor olsak bile ya ayaklarımı kucağına uzatırım, ya o gelir dizime yatar, ya elele oluruz bi şekilde temasımız vardır, demeyiz yani başbaşa vakit geçiremedik diye, siz de bu konuda mı bir eksiklik var acaba?
Evet yani bastan soyleme geregi hissetti bunlari. ne bileyim neden bu kadar dipdibe, icice olma istegim, ayri oldugumuzda da bu hesap sorma tarzina donuyor fazla yazip ariyorum biliyorsun. iste yarin gidiyor, kendimi tutacagim insallah bende kendi islerime bakacagim ..
bizim plan soyle, 10 gunun 7 si annemlerde kalacagim, yilbasinda esimle kalacagiz, bide buraya donmeden bir gun once bavul falan yapicaz diye. onun disinda da bize gelir annemleri gorur, ben onlara giderim yemege falan o sekilde bi kac gorusme olur. disarda da bir ozel yemek yapicaz gitmek istedigimiz bi yer var.
kardesimi asiri ozledim onla plan yapiyorum, hep gezeriz dolasiriz birlikte. :)
zormus seninki, ama gecici heralde haftalik degisiyor esinin sattleri dimi ? yani fena degil o konuda, bisey izlerken falan sariliriz bazen, bazen dedigin gibi ayagimi uzatirim veya o kucagima yatar , bazende ayri durur izleriz. ilk 1 sene bu cok daha fazlaydi suanda daha azalmis durumda ama hala temasimiz var.
benim derdim, bir kac saatte bir bi mesaj arama veya sevgi belirtisi bekliyorum. esim yogunsa, is yerindeyse vs bu olmuyor, seyahat ediyosa olmuyor anca sabah ve aksam otele donunce ariyor. boyle durumlarda sinirlenip yazip yazip ariyorum surekli veya trip atiyorum. dedigin gibi tapusu bende . bi kac saat konusmayinca beni unutacak degil ya. bide hep bundan dolayi yazan arayan ben oluyorum genelde. simdiki zaman konusuyorum ama genel konusuyorum 2 haftadir boyle davranmiyorum ona.
Hala öyle davranman gerektiğini düşünüp, kendini haklı görüyor musun peki?
Temasınız da varsa, anlattığın kadarıyla eşin öküz ilgisiz bir adam da deeğil, daha fazlasını istemek şımarıklık oluyor açıkçası. Eşine bırak artık arama sorma meselesini, kafanı boşalt bu durumdan. Hesap sorma, o zaten haber verir, rahat ol biraz.
Vardiyalı çalışıyor eşim, bazen gece 12de gidip sabah 8de geliyor mesela, o zaman da beraber uyuyamıyoruz. Bu hafta akşamları yalnızım, haftaya da gündüz işte olacak, en sevdiğim mesai o, akşamları da geceleri de beraber olacağız :)
Beterin beteri var, haline şükret yani
yok kendimi hakli gormuyorum artik, o halden cikip kendime sasirma haline girdim neden boyle dusunuyorum gibi, bu iyi birsey sanirim ?
yok ilgisiz falan degil ama cok yogun hep mesgul isi basindan askin biri. eve gelincede yemek yemek tv izlemek muhabbet etmek film izlemek telefonuyla oynamak istiyor, herkes gibi sanirim bu.
senle romantik bir yemege cikalim gibi bir kafada degil, dogum gunum degilse evlilik yildonumu degilse cok ozenmez boyle seylere. bunlar normal dimi, okuz olmus olmuyor yani ?
bencede en guzeli tabiki sende isteyken esininde iste olmasi evde gorusmeniz. haftasonu calisiyormu cumartesi ?
Haftasonu ben de çalışıyorum, o da çalışıyor. Gerçekten haline şükret :)
Artık öyle düşünmeyi bırakman en iyisi Peace, çünkü gördüğüm kadarıyla standart, hatta belki biraz da üstünde bir eşin var. Evcimen bir adam, dışarı ile işi yok. Bir işi var, bir de sen varsın. E işteyken de işiyle ilgilenmeyi istemesi çok normal. Özel günlerde de yine yemeğe falan çıkıyormuşsunuz, ihmal eden biri de değil. Fazlasını istiyorsan dışarıda araman lazım. Eşin kendini yeterli buluyor ki bence de öyle. Eski düşüncelerinden tamamen kurtul lütfen.
yogunmussunuz ya :/ Allah kolaylik versin.
Evet evcimen , disari cikmasi da yine is icin oluyor is yemegi falan. dun diyorki bi arkadasi sinirlenmis isten cikmis saat 4te diyorki insanlar ne kadar rahat, ben isyerindeyken senle konusmak istemiyorum isime ihanet ediyorum gibi geliyor
0zel gunlerde hediye alir guzel yerlere goturur biliyor mutlu olacagimi. kendi dogumgunundeyse evde yemek istiyor cikmak istemiyor
esim kendini tamamen normal ve yeterli buluyor, benim doyumsuz , isteklerimin cok fazla oldugunu dusunuyor. bende artik oyle dusunuyorum. ben bu kadar ilgi diye bagirmayip normal olsam bu kadar tartismayacagiz ve belki iliskimizde kuvvetlenicek. bu sekilde 1 ileri 1 geri mutlumu mutsuzmu arada kaliyoruz. esimide biktiriyorum boyle.
kimse 4 4 luk degil , sanirim disari cikmak istememesini, is yerinde beni pek aramamasini, eve gelince maillerine bakmasini , seyahatte beni cok arayamamasini kabul etmek zorundayim . inat ettikce bir yere varamiyorum birde yapabilecegi bisey yok galiba, o da boyle yani.
Eşinde anormal bir durum olsa söylerim, ki mesela kavga esnasında hakaret etmesi anormal bir durum. Sen kendini düzelttiğinde eğer o düzelmezse bu konuda sen haklı olacaksın artık ve üste çıkabileceksin, bide böyle düşün
Senin istediklerin de yapılıyor hem, tamam senin doğum gününde çıkın dışarı, onunkinde de evde hazırla yemeği, romantik bir ortam yarat illa dışarı çıkma isteğin neden ki? hem adamın özel günü, onun istediği gibi geçmeli.
Düzeliyorsun Peace, umarım daim olur. Mail bakmak 15 dk, iş yerinde zaten aramasın, akşama konu olsun konuşmak için. Rahat ver, sen de rahat ol, daha da güzel olacak herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?