evliligim, lutfen akil verin

peaceful16

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3.221
3.963
333
Merhaba,

diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin

Çoğu yorumda haksızsın, çok üstüne gidiyorsun yazılacak eminim. Bunlar doğru yorumlar ancak ben sizde az da olsa kendimi gördüm. İlgiyi çok seven biriyim, azalma gördüğümde deliririm. Kıskançlıksa evet bende de var. Akıl veremeyeceğim maalesef ama sizi çok iyi anladığımı yazmak istedim. Kendimizi köreltmemiz lazım.

Benim eşim de yoğun çalışıyor. Gün içinde çok önemli bir şey olmadıkça aramam, mesaj atmam. Adam çalışıyor sonuç itibariyle. Evlilik ve evcilik farklı şeyler. Adamın ayakları yere basıyor. Çocuk için ekonomik güç lazım farkında mısınız?

Siz biraz rahat bıraksanız belki adam bir sürpriz yapacak da devamlı adamı sıkarsanız yapacağı varsa da yapamaz, içinden gelmez.

Daha önce de konulariniza denk gelmistim. Üzgünüm ama sizin karakterinize sahip kadınlar kaybetmeden yahut afilli bir acı yaşamadan duzelmiyorlar. Ne yapmanız ya da yapmamaniz gerektiğini biliyorsunuz ki defalarca burada da söylendi size. Eşiniz sizi terk ederse ki böyle devam ederseniz olacak bu. O zaman düzelir olgunlasirsiniz.

Eşiniz çok haklı,
benim eşimde işine çok önem verir. Ki vermesi gerektiğinide düşünüyorum.
Sizde çalışıyormuşsunuz. Tamam biz kadınlar ne kadar yorgun,yoğun olsakta karşı tarafı asla ihmal etmiyoruz ya da etmemeye çalışıyoruz.Ama erkekler bunu yapamıyor.İnanın onların üstünde ki sorumlulukta bizimkinden farklı.
Gün belirleyin kendinize. İzinli olduğu günü olabildiğince değerlendirmeye çalışın.
Bunu onunla da konuşun.İsteklerinizi belirtin.Eminim ki bi ortasını bulmaya çalışacaktır.
Ama eşinize hak verdim çoğunlukla.

bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
Doğru söylüyor

Boşanma aşamasına kadar geldiler bildiğim kadarıyla. Hala bir milim ilerleme yok konu sahibinde. Eşi de artık alttan almıyor, bıktı adam.

eski konunu dondurup dondurup buraya geri yazmissin,yuzlerce sayfa akil verildi sana ama hala ilgi istiyorum diye agliyorsun..
saka gibi gercekten.
adam senin kocan ama bu kadar yakasina yapisip ilgi istiyorum diye kivranmanin mantigi nedir? ne kadar kucuk dusuruyorsun kendini,koskocaman insansin.
su kadin halimle esim beni senin gibi bunaltsa tiksinirim yemin ederim.
alan birak esine,nefes aldir,o senin kolen olarak gelmedi dunyaya..

Sİzin işiniz gücünüz yok anladığım kadarıyla ? Bişeylerle uğraşın ki adamı rahat bırakın.. eşim çok yoğun çalışır,yurtdışı seyahati çok fazladır ama hiçbirzaman ilgisizlik hissetmedim,aksine sen beni niye aramıyorsun diye sitem eder.. biraz rahat bırakınki o size düşsün..

Yani sen kendini değştirmediğin sürece bizler ne yazsakda sen gene kendi bildiğini okuyacaksın.
Ne bizim parmaklarımızı yor nede kendi gözlerini okumak için yor.
En iyisi uzmanla görüş yoksa kocan kaçar ben bile okurken yaka silktim.
Ben de çalışıyorum insan çalıştıgnda sabahın köründe kalkıyor ve akşam eve dönene kadr enerjisi bitiyor haliyle.
Yani eğer evliliğinzdee baska sorunlar yoksa bole seyleri mazur görüverin.

Eşin gerçekten sabırlı.
Böyle devam edersen adamı tümden kaybedeceksin.
Ama zaten kararlı bir şekilde de böyle devam ediyorsun zerre düzelme yok.
Neler yazıldı neler ama hala aynısın, can çıkar huy çıkmaz dedikleri bu olsa gerek.
Eşinin sabrı tükeniyor ve gün gelip boşanalım diye gelirse sakın şaşırma.

Eşinizi seviyorsanız ondan ayrılın.Size ne önerilirse önerilsin takmıyosunuz zaten değişmek istemiyorsunuz çünkü.Böyle de mutlu olamayacaksınız eşinizi de mutlu edemeyeceksiniz.
Ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…