- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
- Konu Sahibi peaceful16
bir sıkıntı var .selam, dun o mesajimdan sonra yazdi , sen insan gibi konussan kapamazdim napayim isim bu cok sikayetcisin ama secenegim yok falan diye soylendi, bende konu o degilki sende ayni fikirdesin sende sikayetcisin ayri kalmamizdan ve sen actin bu konuyu dedinki ayri kalmayalim seni de goturcem birlikte gidelim insallah terfi alirsam dedin , dedim.
Konu benim suratima kapaman, hala daha uste cikmaya calisiyorsun yapilacak tek sey ozur dilemek dedim.
o da imali sekilde ozur dilerim askim ben aptalim sen cok yoruldun haklisin pardon ben okuzum kabayim tamam dedi bende evet okuzluk yaptin acikcasi dedim sonra o kadar iste yatiyorum dedim iyi geceler askim falan diye normal konustu. yani haketti ama ben suratima kapayacagi birsey yapmadim. geri adimda atmadim iyi oldu.
gergin konusuyor yani anladik cok yogunda benim ne sucum var. bugunde dediki 5dk sesini duyayim sonra yatayim diye aradi. konustuk iste az kaldi geliyorum istanbula gidicez falan diye iyi konustuk.
fazla daraltmadim acikcasi ama dun iste 2-3 kere sordum ya napicaksin nereye gidiyosun diye sinirlendi. yani gelemiyor hic hesap vermeye. ne olmus sanki ?
okuduklarıma göre yorumluyorum.
konuya sürekli bi hakim olma , onun davranışlarına hakim olma. yaptıklarından haberdar olma gibi bi çaba görüyorum sizde.
o sizin kendisini hiç bir zaman rahat bırakmayacağınızı biliyor . en normal zamanlarınızda bile sorduğunuz sorular ona kuşku sebebiyle sorulmuş sorular gibi geliyor. biraz da yine içiniz rahat değil ve sorguluyorsunuz zaten . bunu da hissediyor doğal olarak , biraz sormamayı ve sorgulamamayı deneyin