- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
- #661
evet aynen kavga esnasinda , sinirlenince hakaret etmesi kufurlu konusmasi ve kabalasmasi en buyuk hatasi ve bunu duzeltmek durumunda. dedigin gibi ben duzeldigimde hala devam ediyorsa resti cekicem , nihayet ben hakli olcam
disarda bulasik temizlik falan ugrasmak gerekmiyor enerjini ona degil birbirine harciyosun daha ozel geliyor bana ama tabiki onun dogum gunu, oyle seviyor diye evde hazirliyorum oylede guzel oluyo.
duzeliyorum, farkediyorum yaptiklarimi, dahada iyi olacak insallah. Turkiyede de daraltmazsam tadini cikarirsam cok super olcak. Bide basak burcuyum ya hersey belirli olcak, planli olcak. yemek plani, gezme plani, bir kac gun oncesinden yapiyorum heleki Turkiyedeysek gunler kisitli diye. mesela akrabalara gidilcek ananeme onun ananesine falan. veya annemlerle yemege , bunlari hep onceden planlamak istiyorum.
Birbirine enerjini harcayacağın bir ömür var önünde, yemek yapmakla maksimum ne kadar enerji kaybedebilirsin ki?
Planlarını sadece kendini düşünerek yap, sürekli eşin yerine de, onu da düşünerek onu da katarak plan yapma. O zaman ne Türkiye'de ne dönünce sıkıntı yaşamazsınız.