- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
-
- Konu Sahibi Ayse310518
O çeyiz terliği galiba.Bohçalarda olurdu eskiden.Açıkçası çingene pembesi ortası taşlı ponponlu tüylü bişey bekliyodum. Adamdaki vizyonsuzluk beni benden aldı.
Ben de onun beyazini beklemistim canim anam ceyizime almisti oyle biseyAçıkçası çingene pembesi ortası taşlı ponponlu tüylü bişey bekliyodum. Adamdaki vizyonsuzluk beni benden aldı.
Benimkinde vardi iste ne eskisi 10 yil sunun surasindaO çeyiz terliği galiba.Bohçalarda olurdu eskiden.
aaa öyle deme ama o maskülen bir erkek . cidden öyle diyodu ben maskülen biriyim derdiAçıkçası çingene pembesi ortası taşlı ponponlu tüylü bişey bekliyodum. Adamdaki vizyonsuzluk beni benden aldı.
Cok maskulenaaa öyle deme ama o maskülen bir erkek . cidden öyle diyodu ben maskülen biriyim derdi
Beyaz çok güzel oluyorBen de onun beyazini beklemistim canim anam ceyizime almisti oyle bisey
Disil enerji de varsa ustune saten gecelik sabahlikla giyilir. De ki giydin mi valla giymedmBeyaz çok güzel oluyor
Di mi, testosteron koktu buralar.Cok maskulen
İş terlikte bitmiyor mu?Daha fazlası mı gerekiyor?Disil enerji de varsa ustune saten gecelik sabahlikla giyilir. De ki giydin mi valla giymedm
yakın tarihte ilşki falan istemiyorum ama şuan tanışmak isteyen ya da patronuma çevresinden ayşe evlilik düşünürmü diye soranlara falan bakıyorumda cidden bu eski eş beni iyi uyutmuş 3 yıl maskülenim diye diyeCok maskulen
Hayir canim nasi terlikle bitcek. Terligin ustune saten bi takim aliyo kaynana bohcaya koymak icin. Oyle bi takim ki yazin yakiyo kisin usutuyo. Uzun desen degil kisa desen degil bi geceligi var yandan yirtmacli. Yirtmac nerdeyse gobege kadar cikiyo. Ip askili. Meme kismi kimin memesine gore blmiorum benmkine buyuk geldiİş terlikte bitmiyor mu?Daha fazlası mı gerekiyor?
Buldum şu terlikler heralde dedikleriniz
Çok haklısınız.Benim böyle saten geceliğim vardı.Nevresim de saten.Zırt pırt yataktan kayıp düşüyorum.Başlarım dişil enerjisine dedim.Hayir canim nasi terlikle bitcek. Terligin ustune saten bi takim aliyo kaynana bohcaya koymak icin. Oyle bi takim ki yazin yakiyo kisin usutuyo. Uzun desen degil kisa desen degil bi geceligi var yandan yirtmacli. Yirtmac nerdeyse gobege kadar cikiyo. Ip askili. Meme kismi kimin memesine gore blmiorum benmkine buyuk geldiUstunun de sabahligi var ama belindeki kusak asla baglanmiyo furt firt kayip iniyo. Safi disil enerji ya
soğuk bir konya akşamıydı takvimler 3 aralığı gösteriyordu
DIsil enerji basa belaÇok haklısınız.Benim böyle saten geceliğim vardı.Nevresim de saten.Zırt pırt yataktan kayıp düşüyorum.Başlarım dişil enerjisine dedim.
Bu saatte gitme dio bi de pasam. Zahmet buyurup eve geleymissoğuk bir konya akşamıydı takvimler 3 aralığı gösteriyorduEski eşin doğum günüydü arkadaşları ile kutlamak istedi sabaha karşı 4 de gelmişti eve. ertesi günde başka arkadaş grubuyla kutlamak için dışarı çıkdı gece 2 de msj attım ben annemgile gidiyorum dedim bu saatde gitme yazdı temelli gidiyorum dedim gidiş o gidiş sonradan çok çirkinleşmeye çalıştı kesin aldatıyosun beni kesin birisi var falan dedi o öyle diyince bende çirkefleştim temiz bir sinir krizi geçirdim. uzaklaştırma kararı falan çıkartdım. aslında 6 aralıkta avukatım dilekçeyi verdi 7 aralık sabaha dava vardı (hadiseden bile daha hızlı boşanacakdım ) girmedi salona bu o yüzden 16 aralıkta boşanabildik.
5 yasindaki oglum gibi yilda 4 kere kutluyo heraldeKaç kere kutladı doğum gününü?
aşk olsun ama arkadaşlarını ( bence sevgilisiydi o ) bırakıptı karısının yanına neden gelsinBu saatte gitme dio bi de pasam. Zahmet buyurup eve geleymis