- 3 Ağustos 2021
- 259
- 638
- 29
- Konu Sahibi Ayse310518
gerçekten şu yaşıma kadar tecrübe ettiğim en toksik, saygısız ve rezil ilişkiydi bitirmeyi başardım. öpülmeyi hak ediyorum ciddenSen bunu boşayıp atmışsın. Gel seni bir öpem kızz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten şu yaşıma kadar tecrübe ettiğim en toksik, saygısız ve rezil ilişkiydi bitirmeyi başardım. öpülmeyi hak ediyorum ciddenSen bunu boşayıp atmışsın. Gel seni bir öpem kızz.
Benim çok kötü çeyiz anılarım var.Şu danteller var ya ütülerken hepsini yakmıştım.Çok incelerdi.Hepsini dağıttım.En zoruda yün yorganlardan kurtulmaktı.Hiç bir şey kalmadı.Kafam rahat.Öyle bir terlik giyeceğime de terliksiz gezerim.Konu sahibi kurtulmuş bence.Çeyizde var kurdele nakışlı, hiç kullanmadım, böyle çok gereksiz şeyler var ajdjdj
Hic ceyizim olmadi benimBenim çok kötü çeyiz anılarım var.Şu danteller var ya ütülerken hepsini yakmıştım.Çok incelerdi.Hepsini dağıttım.En zoruda yün yorganlardan kurtulmaktı.Hiç bir şey kalmadı.Kafam rahat.Öyle bir telik giyeceğime de terliksiz gezerim.Konu sahibi kurtulmuş bence.
mavi ya da yeşil göz farıda oldumu bu iş tamamdırKonu sahibi eski eşinin istediği dişil enerjiyi çözdük.Naftalin kokusu+nine terliği
Çoook şanslısın.Hic ceyizim olmadi benim
Ay Sacide yengemi taniyosunuz siz kesin, hep yesil far sürerdimavi ya da yeşil göz farıda oldumu bu iş tamamdır
Biraz şakaya vurduk ama eski eşinizin tarif ettiği dişil enerji böyle bir şey olmalı.Bkz;Terlikmavi ya da yeşil göz farıda oldumu bu iş tamamdır
bu toprakların bağrında nice Sacide yengeler yetişti bizzat tanımasamda onun ruhuna sahip birilerini muhakkak tanımışımdırAy Sacide yengemi taniyosunuz siz kesin, hep yesil far sürerdi
Onun cemcük agzina o terlikle vuran olmamis, ondan diline vurmus öküzün, neyse ki konu sahibi bosamis kurtulmuş, pek göremediğimiz bisey kk daBiraz şakaya vurduk ama eski eşinizin tarif ettiği dişil enerji böyle bir şey olmalı.Bkz;Terlik
kesinlikle öyle çünki o bahsettiğim terliğin sahibi olan ''abla'' bi kere durum paylaşmıştı efkarlı bir şarkı çalıyor altdada sitemli bir söz yazıyodu elinde sigara poz vermiş. Yani bence oldukça yüksek bir dişil enerji buBiraz şakaya vurduk ama eski eşinizin tarif ettiği dişil enerji böyle bir şey olmalı.Bkz;Terlik
Nargileci abla mı?kesinlikle öyle çünki o bahsettiğim terliğin sahibi olan ''abla'' bi kere durum paylaşmıştı efkarlı bir şarkı çalıyor altdada sitemli bir söz yazıyodu elinde sigara poz vermiş. Yani bence oldukça yüksek bir dişil enerji bu
Ooo hayır...kesinlikle öyle çünki o bahsettiğim terliğin sahibi olan ''abla'' bi kere durum paylaşmıştı efkarlı bir şarkı çalıyor altdada sitemli bir söz yazıyodu elinde sigara poz vermiş. Yani bence oldukça yüksek bir dişil enerji bu
aaa ben verilen nasihatleri çok dikkate alırım ama sonuçta burda kimsenin benle derdi husumeti yok bilhassa yaşı benden büyük olanlar abla gibi uyardı gençliğine yazık diye sağolsunlarOnun cemcük agzina o terlikle vuran olmamis, ondan diline vurmus öküzün, neyse ki konu sahibi bosamis kurtulmuş, pek göremediğimiz bisey kk da
Katip kanitli is seviyo zaarHala kafamda deli sorular.Katiple panda o terliği niye araştırmak istediler?Nasıl bir delil aramadır bu?
yaa çok teşekkür ederimm. cidden konu birden hortladı bende şaşırdım. öylede güzel başardım ki 1 ay acı çektim gibi oldu biraz ağladım üzüldüm ondan sonra bi bakdım aa hiç bişey kalmamış bendeKatip kanitli is seviyo zaar
konuya girince bunu niye hortlatmislar dedm ama cok sevindim Ayse310518 gercekten basarabilen o cendereden cikabilen kadin o kadar az ki. Umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur.
Terlik linkini görünce şöyle küçük bir şok yaşamadınız mı?Ben yaşadım.Katip kanitli is seviyo zaar
Yok ben bekliyodum nasi bi terlik diye sorulunca dedm biri gorsel atar. Katip level atlayip link attiTerlik linkini görünce şöyle küçük bir şok yaşamadınız mı?Ben yaşadım.
Açıkçası çingene pembesi ortası taşlı ponponlu tüylü bişey bekliyodum. Adamdaki vizyonsuzluk beni benden aldı.Yok ben bekliyodum nasi bi terlik diye sorulunca dedm biri gorsel atar. Katip level atlayip link atti