Evliliğim ile alakalı ne yapacağımı bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

soğuk bir konya akşamıydı takvimler 3 aralığı gösteriyordu :KK70: Eski eşin doğum günüydü arkadaşları ile kutlamak istedi sabaha karşı 4 de gelmişti eve. ertesi günde başka arkadaş grubuyla kutlamak için dışarı çıkdı gece 2 de msj attım ben annemgile gidiyorum dedim bu saatde gitme yazdı temelli gidiyorum dedim gidiş o gidiş :KK48: sonradan çok çirkinleşmeye çalıştı kesin aldatıyosun beni kesin birisi var falan dedi o öyle diyince bende çirkefleştim temiz bir sinir krizi geçirdim. uzaklaştırma kararı falan çıkartdım. aslında 6 aralıkta avukatım dilekçeyi verdi 7 aralık sabaha dava vardı (hadiseden bile daha hızlı boşanacakdım ) girmedi salona bu o yüzden 16 aralıkta boşanabildik.
Boşanma süresince hiç rahatsız etmedi sizi di mi?
Bir de merak ettim.Bu dişil enerji,kedi Nazlı dilekçede geçiyor mu?

Hayir canim nasi terlikle bitcek. Terligin ustune saten bi takim aliyo kaynana bohcaya koymak icin. Oyle bi takim ki yazin yakiyo kisin usutuyo. Uzun desen degil kisa desen degil bi geceligi var yandan yirtmacli. Yirtmac nerdeyse gobege kadar cikiyo. Ip askili. Meme kismi kimin memesine gore blmiorum benmkine buyuk geldi😁Ustunun de sabahligi var ama belindeki kusak asla baglanmiyo furt firt kayip iniyo. Safi disil enerji ya😁😁😁
sen konuyu anlamamışsın bacım o kuşak zaten fırt fırt açılsın diye var 😂😂 off valla yeni evli sayılırım çok mutluyum böyle şeylerim olmadığı için 😂😂

sen konuyu anlamamışsın bacım o kuşak zaten fırt fırt açılsın diye var 😂😂 off valla yeni evli sayılırım çok mutluyum böyle şeylerim olmadığı için 😂😂
Iste oyle olmuyo. Sabahligi ustune gecirip kapi acamicaksan ne anladik. Bi de bizim ev cok soguktu zaten. Giyilecek gibi degildi benim neyime saten pijama takimi

Boşanma süresince hiç rahatsız etmedi sizi di mi?
Bir de merak ettim.Bu dişil enerji,kedi Nazlı dilekçede geçiyor mu?
Uzaklaştırma aldığı için rahatsız etmedi. Yabancı vatandaş olduğu için sicilinin bozumasından çok korktu çünki hem yabancı vatandaş hem dış ticaretciydi yani siciline işlese mesleğinide yapamazdı ondan korktu. Anlaşmalı boşandık vakit kaybetmek istemediğim için. O çekişmeli istedi aslında ama polisler ona çekişmelide onun zararlı çıkacağını biran önce boşanırsa zararsız kurtulacağını söyledi.

X