- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.541
bu gün baya az yemişin canım çarşamba inşallah ekside olursunAynen hemen yazıyorum
Sabah:1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates
Öğlen: Ayrnlı çorba
Akşam: patlıcan yemeği kızartma yapmadan pişirilmiş yoğurt
1 saat yürüyüş
Bence de diyeti biraksak bile burayi birakmayalim insan vicdan azabindan diyete basliyo kaldigimiz yerden devam...ben tam gaz devam ediyorum canım bırakmayalım kızlar burayada yazalım bu aralar burası çok sessiz
Aynen resmen kendimde size karşı sorumluluk hissediyorum.Bence de diyeti biraksak bile burayi birakmayalim insan vicdan azabindan diyete basliyo kaldigimiz yerden devam...
Selcanmehmetcan. Canim gecen lise arkadasim ayni zamnda dayimin kizi elini kesmis bicakla sakar dedim gecmis olsun dedim. Kilomla dalga gecio hep dedim kiloluyum ama en azindan sakar deilim dedim oda bana ne dedi bilionmu benim dikisler gecer de senin kilon gecmez sisko dedi ay nerdeyse oturp aglicaktim kiz valla ne kadar kotu oldum bi bilsen :'(kedikedi84 @aysem25 GIDI huuuu nirdesiniz nasil gidiyir aksam menulerimizi paylasalim ins komur_gozlum nerdesi cccceeeeee yaptin gittin hadi yazin bakemm nordunuz.
Canım önceliklehoşgeldin aramızdaki samimiyetten dolayi şakamı yapıyor yoksa amacı farklı mı. .. Çünkü çok ağır konuşmuş bana yapılsa ben böyle bir sözden sonra aynı ortamda bulunmam senin ona engüzel cevabın kilo vermek olurSelcanmehmetcan. Canim gecen lise arkadasim ayni zamnda dayimin kizi elini kesmis bicakla sakar dedim gecmis olsun dedim. Kilomla dalga gecio hep dedim kiloluyum ama en azindan sakar deilim dedim oda bana ne dedi bilionmu benim dikisler gecer de senin kilon gecmez sisko dedi ay nerdeyse oturp aglicaktim kiz valla ne kadar kotu oldum bi bilsen :'(
Valla 3 aya da benim kilolar geçerdeseydin. Ay çok sinirlendim. Şu 3 ay maksimum performans gösterelim kızlar. HadiSelcanmehmetcan. Canim gecen lise arkadasim ayni zamnda dayimin kizi elini kesmis bicakla sakar dedim gecmis olsun dedim. Kilomla dalga gecio hep dedim kiloluyum ama en azindan sakar deilim dedim oda bana ne dedi bilionmu benim dikisler gecer de senin kilon gecmez sisko dedi ay nerdeyse oturp aglicaktim kiz valla ne kadar kotu oldum bi bilsen :'(
Amannn boş ver bosbogazlik yapmis öyle kisilerle muhattap olma kilo verice salina salina yanindan gec catlasinn.yasin gencmis canim sanlisin sen kiloyu vermen kolay olur muhakkak diyetisyene git kalici kilo ver canim benim acelem olduğum için diyetisyene gitmedim ama sen saglikli ver.hos geldin bu arada burda birbirimize destek olacağız inşallah. .Selcanmehmetcan. Canim gecen lise arkadasim ayni zamnda dayimin kizi elini kesmis bicakla sakar dedim gecmis olsun dedim. Kilomla dalga gecio hep dedim kiloluyum ama en azindan sakar deilim dedim oda bana ne dedi bilionmu benim dikisler gecer de senin kilon gecmez sisko dedi ay nerdeyse oturp aglicaktim kiz valla ne kadar kotu oldum bi bilsen :'(
Yatsan switzerland dene yat üstüne hemen kalkmak ciddiyim ben sonra bana cevap yaz deneyinceYa kızlar yatak alıcam konuda açtım ama pek cevap alabileceğimi sanmıyorum, sizin tavsiye edebileceğiniz marka model var mı? Yataş düşünüyorum ama hangi model
Canım ben kendimi alıştırarak Başladım bu sefer, ilacı ilk kullandığımda ölüyordum bu sefer Jinekologa gidince kullanacaksın ama şöyle dedi ilk 3 gün akşam yarım, sonra sabah-akşam 3 gün yarım, sonra sabah yarım akşam tam 3 gün , sonra sabah akşam tam bu sefer sadece 2 kere mide bulantısı daha doğrusu kusma yaşadım. Şimdi gayet normalim.Kizlar slm bu ara yogunum tadimm hic yok halim yok diyet iyi gidiyor sadece bugun ufak tefek kacamak oldu
Şeker hapina basladim felaket halsizim yolda yürürken ken bile nefesim tikaniyor ilactan.kedikedi84 seker hapini 1000 lik kullaniyorum sabah akşam sen nasilsin hap yönünden..kizlar teşekkür ederim benimle ilgilendiginiz için yoğunluk tan buraya ugrayamadin.@burhan nasilsin inş esinle iyisinizdir ha, oluyor arada tadsizliklar onlarda evliligin tadi tuzu biberi...@ISILDURU oluyor öyle arads tadlim bi hafts durur bi bskarsin ikinci haftada fazla yada normal gider ogun kaçamak yaptinsa hemen diger gun protein diyet yap dengele birakm pisman olmaktansa..
Bende cuma gunu basladim günde 2000 lerlede bazen acayip sekerim dusuruyor her hal hic halim kalmiyor bugun o yuzden küçük kacsmaklar yaptim.normalde tatli istegi yemek istegi olmuyo ben korkudan yiyorum kanım ice dusmesinden.neyse alisirim insCanım ben kendimi alıştırarak Başladım bu sefer, ilacı ilk kullandığımda ölüyordum bu sefer Jinekologa gidince kullanacaksın ama şöyle dedi ilk 3 gün akşam yarım, sonra sabah-akşam 3 gün yarım, sonra sabah yarım akşam tam 3 gün , sonra sabah akşam tam bu sefer sadece 2 kere mide bulantısı daha doğrusu kusma yaşadım. Şimdi gayet normalim.
Ya ben zart diye sabah akşam içmeye başlamıştım normal yararlı yemek yiyemiyordum sadece kuru Şeyler karbonhidrata yönelmiştim. Makarna pizza falan yiyesim geliyodu, sebze yemeği ki bayılırım midem bulanıyordu düşününce bile...Bende cuma gunu basladim günde 2000 lerlede bazen acayip sekerim dusuruyor her hal hic halim kalmiyor bugun o yuzden küçük kacsmaklar yaptim.normalde tatli istegi yemek istegi olmuyo ben korkudan yiyorum kanım ice dusmesinden.neyse alisirim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?