Merhabalar, eşimle üç buçuk yıllık evliyiz, eşim evlendikten sonra atandı ve başka bir şehirde yaşamaya başladı. Ben kendi ailelerimizin olduğu memlekette çalışıyorum. Evimiz, ailelerimiz, düzenimiz burada. Atandığı zaman çok düşündük ben gidersem memleketimize dönmemiz neredeyse imkansız olacağı için ben kaldım. Öyle böyle bir buçuk yıldır devam ettiriyoruz. Öğretmen olduğu için tatili bol. O geliyor, ben gidiyorum, idare ediyoruz özlüyoruz da birbirimizi.
Canımı sıkan konu ise şu, eşim haftasonu için geldiğinde ailelerimizi ziyaret ediyoruz, yeğenleri var onları çok özlüyor, günün çoğunluğunu orada geçirip eve dönüyoruz. Pazar günü zaten dönüyor. Son üç dört gelişinde aynı krizi yaşıyoruz. İkimiz de evcimen insanlarız ancak çok güzel memlekette yaşıyoruz. Aileleri ziyareti harici hiçbir şey yapmıyoruz beraber. Eve dönüp yemek yiyip sevişip uyuyoruz. O kadar rutine bindi ki her şey. Kendimi onun kol çantası gibi hissediyorum. Bu hafta da bir yerde kalalım, ne bileyim bir sahile gidelim hava alalım yok. Ben de duygularımı belli edemiyorum, bu durumun beni sıktığını kendi anlasın istiyorum. İşim zaten çok ağır. O yokken işe, spora falan gidiyorum ailelerimizle vakit geçiriyorum. Kendim gayet güzel vakit geçiriyorum zaten ama çok sıkılıyorum. Her şeyi ona göre planlıyorum ve daha bir buçuk senemiz var. Hem üzgün hem sinirliyim. O da çok yoruluyor sürekli yollarda, bazen haksızlık mı yapıyorum diye de düşünmüyor değilim.
Sizlerin fikirlerini de ihtiyacım var, ne demeli ne yapmalı bilemiyorum.
Teşekkürler