- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.521
Bence de canim kesinlikle inaniyprum inan ki 80 e kadar cok rahat verebiliriz istesek yediklerimize dikkat etsek yeticek...hic kilo icin stres yapmiyorum bu sefer kortizol hormonu yukseliyo vucut su tutuyo bu sefer...Nasılsıniz kızlar buralar çok sessiz Hepinize bol iradeli bir hafta sonu diliyorum ..benim doğum günüm iki eylül ayrıca evlilik yıldönümü o zamana kadar inşallah üçlü sayılardan Kurtulmuş olucam ama asıl hedefim 24 aralık kızımın doğum günü ozamana kadar 20 kilo vermek isterim Bu sefer olucağına inanıyorum
Amiiin insallah canim. Destegin icin tesekkurler. Daha once doktora gittigimde insulin ilaci vermisti doktor belki yine verir. Babam ve esimde sen tek basina zayiflayamazsin diyor. Yemegi gorupte dayanabilmen ne guzel. Bakalim bu sefer inaniyorm doktor kontrolunde basarcam insallah yaBence en iyi seçimi yapmışsın tatlım. Bende daha önceleri kendi diyetlerimle başarılı olamıyordum. Bu sefer diyetisyene gitmeye karar verdim ve bugün 8.günüm kendimi çok iradeli hissediyorum. Düşünsene yanımda börek,poğaça ne varsa yeniyor ve sadece ilk gördüğümde canım istiyor sonrasında istek falan kalmıyor çünkü zayıf halimi gözümde canlandırıyorum. Ayrıca sağlıklı yavaş şekilde verilen kilolarda kolay kolay sana geri dönmüyor. Şuan bu hedefimi kendime yatırım olarak görüyorum açıkçası. Dilerim hepimiz rahatlıkla istediğimiz hedeflere ulaşırız.
Masallah canim azmine hayranim. Insallah bu hafta 93u gorursn. Hedefin kacYemicem iste yemicem esim sevdigim bisey getirmis zor tuttum kendimi...
Carsanbaya tartidan sonra...yicem
93 u gorucem nasipse
Iki gun de misafir var gunduz oturmaya gelicekler dayanicam ben kepekli tostumu yicem cayin yaninda simdiden hazirlikliyim...
Motivasyonun icin cok tesekkur ederim...Masallah canim azmine hayranim. Insallah bu hafta 93u gorursn. Hedefin kac
Senin bebek islemleri nasil gidiyo canim...Kzlar nasil gidiyor ins hayirlisiyla herkes hayaline hedefine ulasir...
Ben de cok uzgunum esimle aram cok kotu...Bugun cok yorucu ve uzucu haber aldim komşumuz kaza yapmuslar konyada babasi ölmüş annesi yoğun bakimda yatiyormus kendiside yaralanmis şans esri sag kurtulmus burun kirilmis cenenin alti derisi yuzulmus Çokkkk uzuldum ve birkez daha anladim ölüm o kadar yakinki burnunu ucunda... ve anladimki hic birşey icin kendinizi yipratmayin hayatin akışına birakin herseyden zevk ala ala
Canım hayırdır ne oldu ah bu eşlerBen de cok uzgunum esimle aram cok kotu...
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an sonra ne olacağımız belli değil. Allah acil şifa versin, inşallah annesi iyileşir. Babasınında Allah mekanını cennet eylesin.Bugun cok yorucu ve uzucu haber aldim komşumuz kaza yapmuslar konyada babasi ölmüş annesi yoğun bakimda yatiyormus kendiside yaralanmis şans esri sag kurtulmus burun kirilmis cenenin alti derisi yuzulmus Çokkkk uzuldum ve birkez daha anladim ölüm o kadar yakinki burnunu ucunda... ve anladimki hic birşey icin kendinizi yipratmayin hayatin akışına birakin herseyden zevk ala ala
Ay canım ya evdeki huzur zenginlik budur derler ya resmen öyle inşallah hemen düzeltirsiniz arayı.Ben de cok uzgunum esimle aram cok kotu...
ben tam gaz devam ediyorum canım bırakmayalım kızlar burayada yazalım bu aralar burası çok sessizKızlar ben geçen iki hafta çok saldım bugüntekrar eski halime dönüyorum. Yok bırakmak yok.
Çok geçmiş olsun Rabbim sağ olanlara şifa ölmüşlere rahmet eylesinBugun cok yorucu ve uzucu haber aldim komşumuz kaza yapmuslar konyada babasi ölmüş annesi yoğun bakimda yatiyormus kendiside yaralanmis şans esri sag kurtulmus burun kirilmis cenenin alti derisi yuzulmus Çokkkk uzuldum ve birkez daha anladim ölüm o kadar yakinki burnunu ucunda... ve anladimki hic birşey icin kendinizi yipratmayin hayatin akışına birakin herseyden zevk ala ala
Aynen hemen yazıyorumben tam gaz devam ediyorum canım bırakmayalım kızlar burayada yazalım bu aralar burası çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?