- 15 Temmuz 2012
- 125
- 120
- 103
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.561
2 kilo verdin galiba masallah masallahBu hafta kilom 100.8 ...
İkili sayılara az kaldı
Aynennn bende salatayi cok severim bu ara sogdum allah yardimcimiz olsun ya bu ucunda bebek var hersey onla icinn♡♥♡Ya ben zart diye sabah akşam içmeye başlamışti normal yararlı yemek yiyemiyordum sadece kuru Şeyler karbonhidrata yönelmiştim. Makarna pizza falan yiyesim geliyodu, sebze yemeği ki bayılırım midem bulanıyordu düşününce bile...
70lere az kalmış masallah masallahKizlar kilom 81.800 yani verilen 1.200 mu gecen hafta kactimki liste gelince görürüm
Yok canım nerde keşke iki olsa 1.4 verdim bu hafta. sanada maşallah haftalık hedefine ulaşmışsın2 kilo verdin galiba masallah masallah
sende iyi vermişsin canım böyle giderse bayrama hedefine ulaşırsın inşallahKizlar kilom 81.800 yani verilen 1.200 mu gecen hafta kactimki liste gelince görürüm
Harikasınız kızlar, ben aynıama durun bu hafta nasıl kilo vericem
Başka marka yok galiba direk ismini verip reklam yapıyorsunuzMerhaba topiğinizi biraz inceledim hep başlayıp bırakmışsınız.bende size nacizane bir tavsiyede bulunmak istedim.doğalsan marka yulaf kepeği karışımı ve splenda toz tatlandırıcı ile kekler kurabiyeler yapıp ölçülü bir şekilde bunları tüketebilirsiniz.hatta krepler yapıp içine istediğiniz malzemeyi koyup börek ve pizza bile yapabilirsiniz.hem diyette oldugunuzu unutursunuz hemde nefsinizi körlersiniz.
Başka marka yok galiba direk ismini verip reklam yapıyorsunuz
Hadi ordan sanki sizleri tanımıyoruz daha yeni üyelik ve marka ismini bariz bir şekilde altını çizmişsinYok hayır istenilen marka alınabilir fakat en uygunu bu marka.toz tatlandırıcıda tatlılar için en güzeli bu marka çünkü diğerlerini denedim fakat tatlandırıcı tadı hissediliyor.sadece isim verdim site adı vermedim isteyen istediği yerden alabilir hatta çoğu büyük marketlerde de mevcut.reklam yaptığımıda düşünmüyorum çünkü zayıflatıcı çay veya ürün tavsiye etmedim.herkesin bildiği yulaf kepeği ve tatlandırıcıdan bahsettim.
Ben zaten tatlandırıcı kullanmıyorumYok hayır istenilen marka alınabilir fakat en uygunu bu marka.toz tatlandırıcıda tatlılar için en güzeli bu marka çünkü diğerlerini denedim fakat tatlandırıcı tadı hissediliyor.sadece isim verdim site adı vermedim isteyen istediği yerden alabilir hatta çoğu büyük marketlerde de mevcut.reklam yaptığımıda düşünmüyorum çünkü zayıflatıcı çay veya ürün tavsiye etmedim.herkesin bildiği yulaf kepeği ve tatlandırıcıdan bahsettim.
Evet evet iki hafta bildirim yapmayani listeden cikaralimkedikedi84 listemizi isteriz listemizi isterizzzz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?