• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

bende menü yazayım
Sabah 50 gr ekmek peynir 1.5 haşlama yumurta bir çay kaşığı reçel
öğlen bir şeftali
Arada 10 badem
Akşam haşlama patates salatalik ve yoğurttan yapılmış salata
ara olarak muz düşünüyorum
Azöncede bitki çayı içtim

Kizlar net paketim bitti icin yazmadim bn malatyadan 23 yasindayim 1 cocuk annesiyim 90 kiloyum bayrama kadar 5 kilo versem yine yeter 164 boy ins vercem iki gundur spor yapiom evde muzik aciom 1 saat oynuorum muzikle saclarim sirilsiklam oluo o kadar terliom bayrama kadar devam etcem ins verelim kizlar yardimci olalim birbirimize ins

kedikedi84 kedikedi84 @aysem25 GIDI GIDI huuuu nirdesiniz nasil gidiyir aksam menulerimizi paylasalim ins komur_gozlum komur_gozlum nerdesi cccceeeeee yaptin gittin hadi yazin bakemm nordunuz.
Selcanmehmetcan. Canim gecen lise arkadasim ayni zamnda dayimin kizi elini kesmis bicakla sakar dedim gecmis olsun dedim. Kilomla dalga gecio hep dedim kiloluyum ama en azindan sakar deilim dedim oda bana ne dedi bilionmu benim dikisler gecer de senin kilon gecmez sisko dedi ay nerdeyse oturp aglicaktim kiz valla ne kadar kotu oldum bi bilsen :'(

Selcanmehmetcan. Canim gecen lise arkadasim ayni zamnda dayimin kizi elini kesmis bicakla sakar dedim gecmis olsun dedim. Kilomla dalga gecio hep dedim kiloluyum ama en azindan sakar deilim dedim oda bana ne dedi bilionmu benim dikisler gecer de senin kilon gecmez sisko dedi ay nerdeyse oturp aglicaktim kiz valla ne kadar kotu oldum bi bilsen :'(
Canım önceliklehoşgeldin aramızdaki samimiyetten dolayi şakamı yapıyor yoksa amacı farklı mı. .. Çünkü çok ağır konuşmuş bana yapılsa ben böyle bir sözden sonra aynı ortamda bulunmam senin ona engüzel cevabın kilo vermek olur

komur_gozlum komur_gozlum canım yaşında çok genç senin yaşlarında ben 94 kilodan 71 kiloya 3.5 ayda düşmüştüm kendimi çok sıkmadan her şeyden ölçülü yiyerek vermiştim sonrasındada defalarca kilo alıp verdim şimdiki aklım olsa sabit kalmaya çalışırdım şu an vicudum çok deforme oldu dizler ağrıyor sen benim gibi olma inşallah güzel kilolar verip fıstık gibi bir hatun olursun :KK36:bir ablan olarak ben burdayım sana söylenen beni bile çok üzdü hep beraber başarıcaz inşallah :KK19::KK19:

Valla 3 aya da benim kilolar geçerdeseydin. Ay çok sinirlendim. Şu 3 ay maksimum performans gösterelim kızlar. Hadi:spor:

Kızlar yarın akşam gidiyorum diyetisyene bakalım kaç kilo verebildim çok merak ediyorum. Ama bayağı bir fark var şuan gözle görülür hemde. Çevremdeki herkes çok iyi gidiyor devam et diyorlar. Kıyafetlerimden bile anlaşılmaya başladı. Tabi ilk zamanlar hızla veriyorsun ama zamanla durağan hale geliyor. Hedefe ulaşana kadar durmak yok

Valla kızlar moralim cok bozuk 91 e dustum bir hafta hic veremedim sinir oldum saldim biraktim ondan yazmiyorum aldim bile gene kilo

ISILDURU ISILDURU durdu ama bayagi bi vermistin sanki canim yaş da ilerleyince eskisi gibi kilo veremiyo
UTANMAK YOK SUCLAMAK YOK
her hafta kilo bildirimi icin burdayiz

Amannn boş ver bosbogazlik yapmis öyle kisilerle muhattap olma kilo verice salina salina yanindan gec catlasinn.yasin gencmis canim sanlisin sen kiloyu vermen kolay olur muhakkak diyetisyene git kalici kilo ver canim benim acelem olduğum için diyetisyene gitmedim ama sen saglikli ver.hos geldin bu arada burda birbirimize destek olacağız inşallah. .

Ya kızlar yatak alıcam konuda açtım ama pek cevap alabileceğimi sanmıyorum, sizin tavsiye edebileceğiniz marka model var mı? Yataş düşünüyorum ama hangi model

Kizlar slm bu ara yogunum tadimm hic yok halim yok diyet iyi gidiyor sadece bugun ufak tefek kacamak oldu
Şeker hapina basladim felaket halsizim yolda yürürken ken bile nefesim tikaniyor ilactan. kedikedi84 kedikedi84 seker hapini 1000 lik kullaniyorum sabah akşam sen nasilsin hap yönünden..kizlar teşekkür ederim benimle ilgilendiginiz için yoğunluk tan buraya ugrayamadin.@burhan nasilsin inş esinle iyisinizdir ha, oluyor arada tadsizliklar onlarda evliligin tadi tuzu biberi...@ISILDURU oluyor öyle arads tadlim bi hafts durur bi bskarsin ikinci haftada fazla yada normal gider ogun kaçamak yaptinsa hemen diger gun protein diyet yap dengele birakm pisman olmaktansa..

Kizlar slm bu ara yogunum tadimm hic yok halim yok diyet iyi gidiyor sadece bugun ufak tefek kacamak oldu
Şeker hapina basladim felaket halsizim yolda yürürken ken bile nefesim tikaniyor ilactan. kedikedi84 kedikedi84 seker hapini 1000 lik kullaniyorum sabah akşam sen nasilsin hap yönünden..kizlar teşekkür ederim benimle ilgilendiginiz için yoğunluk tan buraya ugrayamadin.@burhan nasilsin inş esinle iyisinizdir ha, oluyor arada tadsizliklar onlarda evliligin tadi tuzu biberi...@ISILDURU oluyor öyle arads tadlim bi hafts durur bi bskarsin ikinci haftada fazla yada normal gider ogun kaçamak yaptinsa hemen diger gun protein diyet yap dengele birakm pisman olmaktansa..
Canım ben kendimi alıştırarak Başladım bu sefer, ilacı ilk kullandığımda ölüyordum bu sefer Jinekologa gidince kullanacaksın ama şöyle dedi ilk 3 gün akşam yarım, sonra sabah-akşam 3 gün yarım, sonra sabah yarım akşam tam 3 gün , sonra sabah akşam tam bu sefer sadece 2 kere mide bulantısı daha doğrusu kusma yaşadım. Şimdi gayet normalim.

Canım ben kendimi alıştırarak Başladım bu sefer, ilacı ilk kullandığımda ölüyordum bu sefer Jinekologa gidince kullanacaksın ama şöyle dedi ilk 3 gün akşam yarım, sonra sabah-akşam 3 gün yarım, sonra sabah yarım akşam tam 3 gün , sonra sabah akşam tam bu sefer sadece 2 kere mide bulantısı daha doğrusu kusma yaşadım. Şimdi gayet normalim.
Bende cuma gunu basladim günde 2000 lerlede bazen acayip sekerim dusuruyor her hal hic halim kalmiyor bugun o yuzden küçük kacsmaklar yaptim.normalde tatli istegi yemek istegi olmuyo ben korkudan yiyorum kanım ice dusmesinden.neyse alisirim ins

Bende cuma gunu basladim günde 2000 lerlede bazen acayip sekerim dusuruyor her hal hic halim kalmiyor bugun o yuzden küçük kacsmaklar yaptim.normalde tatli istegi yemek istegi olmuyo ben korkudan yiyorum kanım ice dusmesinden.neyse alisirim ins
Ya ben zart diye sabah akşam içmeye başlamıştım normal yararlı yemek yiyemiyordum sadece kuru Şeyler karbonhidrata yönelmiştim. Makarna pizza falan yiyesim geliyodu, sebze yemeği ki bayılırım midem bulanıyordu düşününce bile...

Back