- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.841
BitmeyenUmidim selcan canım sen misin ismin değişmiş tanıyamadım nasılsın tedaviye ye devam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma şu virüs gerçekten hayatımızı mahvetti ben yarışma topiklerini sevmiyorum canım daha çok kilo alıyorum oralardaCanım merhaba bende çok kilo aldım ve veremiyorum Allah sonumuzu hayır etsin, herkes evde malum korona günleri yiyip icip şişiyoruz, evin içinde cocuklar ve eşte evde sürekli bir yeme içme gürültü başım ağrıyor şuanda, genede çok şükür diyelim +90 a gel bize katıl ahmet apa yapanlar bile var ben gene karatay yapmaya çalışıcam 88 kiloyum halbuki 74 e inmiştim ne kadar mutluydum
Selam kızlar şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum baskülüm bozuk ve ben deli gibi yiyorum 90 a çıkmışımdır diyetisyene gidiyordum o da kaldı. Buraya hiç giremiyorum zaten. Arada bir girip sizin yazdıklarınıza bakıyorum. Burada aktif olmam mümkün değil artık. Zaten bu başlıkta uğursuz mudur nedir, veren de aldı akşam 11 de yatıyor benim oğlan öğlen 1 saat uyuyor onda da ancak yemek yapıyorum. Geceleri uyanıyor hala tükendim biraz.BitmeyenUmidim selcan canım sen misin ismin değişmiş tanıyamadım nasılsın tedaviye ye devam mı
Bende sevmiyorum yarismiyoruz zaten, bizimki 5 senelik arkadaşlık hoş muhabbet dayanışma yarışan yokSorma şu virüs gerçekten hayatımızı mahvetti ben yarışma topiklerini sevmiyorum canım daha çok kilo alıyorum oralarda
Kızlar kandiliniz mübarek olsun
Kolay gelsin canım özlettin kendiniSelam kızlar şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum baskülüm bozuk ve ben deli gibi yiyorum 90 a çıkmışımdır diyetisyene gidiyordum o da kaldı. Buraya hiç giremiyorum zaten. Arada bir girip sizin yazdıklarınıza bakıyorum. Burada aktif olmam mümkün değil artık. Zaten bu başlıkta uğursuz mudur nedir, veren de aldı akşam 11 de yatıyor benim oğlan öğlen 1 saat uyuyor onda da ancak yemek yapıyorum. Geceleri uyanıyor hala tükendim biraz.
Miyavsu valla çok zor zamanlar geçirdin Allah yardımcın olsun. Oğluşun nasıl? Sen sağlıklı ol o sağlıklı olsun gerisi hallolur. Sen verirsin yine kilo.
Benim cnm iyiyim hamd olsun,tedaviye para biriktirmeye çalışıyorum yine :) sen nasılsın oğlusun kaç yaşına girdi..BitmeyenUmidim selcan canım sen misin ismin değişmiş tanıyamadım nasılsın tedaviye ye devam mı
İnşallah canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı güzel evlatlar versin sana Oğluşum önümüzdeki ay 2 yaşında olacak teyzesiBenim cnm iyiyim hamd olsun,tedaviye para biriktirmeye çalışıyorum yine :) sen nasılsın oğlusun kaç yaşına girdi..
Maşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzuyaİnşallah canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı güzel evlatlar versin sana Oğluşum önümüzdeki ay 2 yaşında olacak teyzesi
Amin canım cümlemize sende en kısa zamanda anne olursun inşallahMaşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzuya