• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ya ben zart diye sabah akşam içmeye başlamışti normal yararlı yemek yiyemiyordum sadece kuru Şeyler karbonhidrata yönelmiştim. Makarna pizza falan yiyesim geliyodu, sebze yemeği ki bayılırım midem bulanıyordu düşününce bile...
Aynennn bende salatayi cok severim bu ara sogdum allah yardimcimiz olsun ya bu ucunda bebek var hersey onla icinn♡♥♡

Harikasınız kızlar, ben aynı:işsiz: ama durun bu hafta nasıl kilo vericem:spor:

Merhaba topiğinizi biraz inceledim hep başlayıp bırakmışsınız.bende size nacizane bir tavsiyede bulunmak istedim.doğalsan marka yulaf kepeği karışımı ve splenda toz tatlandırıcı ile kekler kurabiyeler yapıp ölçülü bir şekilde bunları tüketebilirsiniz.hatta krepler yapıp içine istediğiniz malzemeyi koyup börek ve pizza bile yapabilirsiniz.hem diyette oldugunuzu unutursunuz hemde nefsinizi körlersiniz.

Merhaba topiğinizi biraz inceledim hep başlayıp bırakmışsınız.bende size nacizane bir tavsiyede bulunmak istedim.doğalsan marka yulaf kepeği karışımı ve splenda toz tatlandırıcı ile kekler kurabiyeler yapıp ölçülü bir şekilde bunları tüketebilirsiniz.hatta krepler yapıp içine istediğiniz malzemeyi koyup börek ve pizza bile yapabilirsiniz.hem diyette oldugunuzu unutursunuz hemde nefsinizi körlersiniz.
Başka marka yok galiba direk ismini verip reklam yapıyorsunuz

Başka marka yok galiba direk ismini verip reklam yapıyorsunuz

Yok hayır istenilen marka alınabilir fakat en uygunu bu marka.toz tatlandırıcıda tatlılar için en güzeli bu marka çünkü diğerlerini denedim fakat tatlandırıcı tadı hissediliyor.sadece isim verdim site adı vermedim isteyen istediği yerden alabilir hatta çoğu büyük marketlerde de mevcut.reklam yaptığımıda düşünmüyorum çünkü zayıflatıcı çay veya ürün tavsiye etmedim.herkesin bildiği yulaf kepeği ve tatlandırıcıdan bahsettim.

Yok hayır istenilen marka alınabilir fakat en uygunu bu marka.toz tatlandırıcıda tatlılar için en güzeli bu marka çünkü diğerlerini denedim fakat tatlandırıcı tadı hissediliyor.sadece isim verdim site adı vermedim isteyen istediği yerden alabilir hatta çoğu büyük marketlerde de mevcut.reklam yaptığımıda düşünmüyorum çünkü zayıflatıcı çay veya ürün tavsiye etmedim.herkesin bildiği yulaf kepeği ve tatlandırıcıdan bahsettim.
Hadi ordan sanki sizleri tanımıyoruz daha yeni üyelik ve marka ismini bariz bir şekilde altını çizmişsin Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. arkadaşlar reklama başladı sıktınız ya gerçekten biraz gururlu olun ya

Ben zaten tatlandırıcı kullanmıyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. reklam

Ya reklam falan yaptıgım yok siz her yeni üyeye bu şekilde mi davranıyorsunuz? Yaptıgınız çok ayıp ben sadece tavsıye verdim arkadaşa.şurdan al diyipte yönlendirmedim.insanları direk yargılamayın önce anlamaya çalışın.mesela iyi bir şekilde uyarabilirdiniz bende özrümü dilrdim.yeniyim bilmiyorum iyi niyetle uyarmak çokmu zor.

kedikedi84 kedikedi84 listemizi isteriz listemizi isterizzzz:)))
Evet evet iki hafta bildirim yapmayani listeden cikaralim
Kilo aldık diye bildirim yapmiyolar galiba ama hepimizin basinda alip vermeler onemli olan katilim
Birarada olmak
SURUDEN AYRILANI KURTLAR KAPAR

Back