- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.501
Tesekkurler canim sana da gunaydin...Günaydın kızlar;
Nasılsınız? Kilo sonuçlarınız harika. Yerinde sayanlarda üzülmesin sıcakta oluşan ödemler olabilir vücudunuzda. Harika bir gün geçirmenizi diliyorum
bi de cok yuklenmeden vucuduza agirdan almak lazim galiba...simdiye kadar yaptigim diyetlerin en uzunu bir bucuk ay surdu en son gecen yaz yapmistim 93 ten 83 e dusmustum kirk gunde...deli gibi yuruyodum bisey yemiyodum sonuc husran +7 100 olarak geri dondulerSabırla olur sadece pes etmeyelim canım.
Süper bi hedef burhanBi de dogum gunumde kendi topigimi acarim basari hikayelerin de
Bu sefer olucak hissediyorum...
Sen nasıl istersen canım.kedikedi84 canim 22 agustosa diyetisyenden randevu aldim. O zaman kadar bildirimde bulunmasam olur mu?
Bendim canim...Sendin bana degilmi naneli suyu.elmali su nasil yapiyon
Kizlar ya bisey farkettin bahara kadar dedim ya diyet icin nisanin 18 i dogumgunum ve 40 yasima giricem ve gercek bi kadin gibi...bi kadin kiloluysa ne kadar guzel giyinirse giyinsin ya da makyaj yapsin bence guzel olmuyo bi balonu boyamissin gibi geliyo hele benim gibi 100 kilo civariysa...
Ayda 4 kilo verebilirsem tam 40 kilo vermis olarak 60 kiloyla 40yasima merhaba diyebilirim...
MOTIVASYON ICIN GUZEL BI RESIM DEGIL MI
BI TANE DE ELBISE ALIRIM DOGUM GUNUM DE GIYMEK ICIN 38 BEDEN
Nasipse tabi ki saglik olursa ya da bebek olmazsa...
Bebek olursa dusunmuyorum ama o zaman hemen B planina geceriz.....
Cok cok teşekkür ederim neden olmasinÇok güzel bir hedef :)
Doğum günğnde başarı hikayeni yazarsın siteye
Bizimki de bi haftadir evde icim daraliyokızlar iki gündüur çok sitresliyim kızıma çiş alıştırayım dedim ama eşim evde her şeye karışıyor çıldırmamak elde değil zaten uzun zamandır bir yere gittiğim yok tek gittiğim pazar oda haftada bir gün sürekli evde olmak çok bunaltıcı birde kızım inatçı offf offf
Yarın da benim misafirim car bakalım yememeye çalışıcam bendeYemicem iste yemicem esim sevdigim bisey getirmis zor tuttum kendimi...
Carsanbaya tartidan sonra...yicem
93 u gorucem nasipse
Iki gun de misafir var gunduz oturmaya gelicekler dayanicam ben kepekli tostumu yicem cayin yaninda simdiden hazirlikliyim...
Ay allah yardımcın olsun. Ben çok zor alışmışım mesela. Allahtan altına yapınca iğreniyodun diyokızlar iki gündüur çok sitresliyim kızıma çiş alıştırayım dedim ama eşim evde her şeye karışıyor çıldırmamak elde değil zaten uzun zamandır bir yere gittiğim yok tek gittiğim pazar oda haftada bir gün sürekli evde olmak çok bunaltıcı birde kızım inatçı offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?