• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canlar birakmayalim gurubu da kendimizide hep erteliyordum bende siz olmasaniz gene baslayamazdim kacinci kilo verisim ve geri alisim ben bile unuttum hayatimin uzun yılları kilolu gecti bir yil bile zayif kalamiyorum kilo versem bile nasıl bogazimi tutup zayıf kalacagimi bilmiyorum ama denemek zorundayim yine yine yeniden çünkü kilonun sonu yok boyle devam edersek 150 kiloyuda geçeriz o yuzden elimizden geleni yapalim kizlar kendimiz icin ayrica buyuk kizim anne sen neden bu kadar şisman sin zayifla diyor.o bile çocuk akliyla boyle düşünüyorsa el neler söylüyordur

aysem25 aysem25 canim simdi okudum sok oldum lutfen iyi olduguna dair bize mesaj at
Buraya ilk geldigim gunu hatirliyosundur senin psikoljindeydim kendimi eve kapattim aglayip duruyodum 100 102 kilolari gorunce artik geriye donusum yok diye dusunuyodum
Yemeklere saldirmana gelince cok az yiyosunuz caniim 100 kiloluk bedenin ayakta kalmasi icin biliypsun gunluk yasam aktivitesi icin bazal metebolizma hizi icin belli bi kaloriye ihtiyaci var onun yarisi kadar yiyosunuz vucut kitlik durumuna geciyo bu sefer saldiriya geciyo
Ustelik senin insulin direncin var ac kalmaman lazim...
Bak kendine yepyeni bi sayfa acarsin bi diyetisyene gidetsin insulin direncine gore liste yaparlar kac dilim ekmek kac et yemen gerekirse gunluk o kadar yersin kafana gore ayarlarsin duzenini

burhan .!.:
aysem25 aysem25 canim simdi okudum sok oldum lutfen iyi olduguna dair bize mesaj at
Buraya ilk geldigim gunu hatirliyosundur senin psikoljindeydim kendimi eve kapattim aglayip duruyodum 100 102 kilolari gorunce artik geriye donusum yok diye dusunuyodum
Yemeklere saldirmana gelince cok az yiyosunuz caniim 100 kiloluk bedenin ayakta kalmasi icin biliypsun gunluk yasam aktivitesi icin bazal metebolizma hizi icin belli bi kaloriye ihtiyaci var onun yarisi kadar yiyosunuz vucut kitlik durumuna geciyo bu sefer saldiriya geciyo
Bak kendine yepyeni bi sayfa acarsin bi diyetisyene gidetsin insulin direncine gore liste yaparlar kac dilim ekmek kac et yemen gerekirse gunluk o kadar yersin kafana gore ayarlarsin duzenini
Yaa bana saglikli yaşam da diyetisyene gittim diyette benim gunluk almam gereken 11dilim çavdar veya tam buğday ekmek her öğünde 8 yemek kasik sebze günde 6 su bardağı yogurt dolmasi ne vardi ekmeksiz şartı ile ben bunu uyguladim 5 kilo vermiştim gecensene ama firsat olmadi tedavi gördüm sindi ac kalarak metobolizmayi yavaslattik biraz Karatay diyet olsun istedim.yani dicegim sık sık yiyerek metobolizma çalışıyor aysem25 aysem25 de saglikki yaşam dr gitsin hem fazlasiyla doyuyor yiyecek yer bile olmuyor ha benim aciliyetim var guya verecektm sindiyece uygulasaydim bi on kilo gitmisti benimle giden arkadas 17 kilo verdi saglikli yaşamda

Neden pes ediyorsunki illaki doktora gidipte ağır sozmu hastalik duymak istiyorsun mecbur kendini toparlamak zorundasin allah korusun agir bi derdemi yakalanacaksinda ondan sonra eyvah ben napmisim hic bişey icin gec kalma kalma ya seninde bebegin olmazsa tutki olmuyor ama bebek için zayiflamalisin nasil anlatsamki bak ben tup yaptirmadan önce dr gittim dr bana menopoza giriyorsun acil tup dedi ben ne zayiflamaya fırsat oldu hemen yaptordik ikiciyide ucuncuyide yok artik dr zayifla dedi sende böyle zor durumda kalmadsn bir an önce karar ver napalim bu hafta ayni kiloda olacagiz ne yani hayat devam ediyor zaman geciyor ve biz hergün buyuyoruz yaşlanıyoruz hic biseyin zevkini almadan.eeeee zayifladinmi rejim bitiyormu hayiiiirrrrr zayif kalanlar hep aç yaşıyor bunu sen daha iyi biliyorsun...donnn grubaaa

Neeeee:skandal:ayşemmm nereye ya hayır buradasın sen burda kal gitme!!! Ya sen beni gaza getirdin sen benim burda ilk yoldaşımdın:cry: ya valla bak bi hafta dikkat et bak sonra nasıl gidiyo kilolar. Hani sıkılcıktık senin birinci olmandan. Bak geçen sene devam etseydik bu sene inceciktik vakit kaybediyoruz.

Canlar birakmayalim gurubu da kendimizide hep erteliyordum bende siz olmasaniz gene baslayamazdim kacinci kilo verisim ve geri alisim ben bile unuttum hayatimin uzun yılları kilolu gecti bir yil bile zayif kalamiyorum kilo versem bile nasıl bogazimi tutup zayıf kalacagimi bilmiyorum ama denemek zorundayim yine yine yeniden çünkü kilonun sonu yok boyle devam edersek 150 kiloyuda geçeriz o yuzden elimizden geleni yapalim kizlar kendimiz icin ayrica buyuk kizim anne sen neden bu kadar şisman sin zayifla diyor.o bile çocuk akliyla boyle düşünüyorsa el neler söylüyordur

Kızlar cansınız çok teşekkür ediyorum hepinize dün baya ağladım üzüldüm eşimde baya destek oldu bana üzüldüğümü görünce ve karar verdim yeniden asla pes etmiycem kolayı seçmiycem ne güzel şeyler yazmışsınız hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım cansınızzzz kendimi gözlemleyince baya üzüldüm ama tekrar kalktım ayağa hep birilikte başarıcaz

Kızlar cansınız çok teşekkür ediyorum hepinize dün baya ağladım üzüldüm eşimde baya destek oldu bana üzüldüğümü görünce ve karar verdim yeniden asla pes etmiycem kolayı seçmiycem ne güzel şeyler yazmışsınız hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım cansınızzzz kendimi gözlemleyince baya üzüldüm ama tekrar kalktım ayağa hep birilikte başarıcaz
Süpersin çok sevindim canım.:KK19:gerçekten Hepimizle sanki birebir tanışmış gibi arkadaşım sırdaşım gibi hissediyorum. Kimse benim bu kilo sıkıntımı sizin kadar anlayamıyor, dinlemiyor, yargılıyor. Bırakmadığına o kadar sevindim ki bak bugün Çarşamba haydi tekrar ayağa:halay:

Bu arada bu hafta normal bi insan gibi yemek yediğim için kilo veremedim, çok abartmadım ama spor yapamadım ve makarna falan yedim. E haliyle kilo veremedim tek tesellim 300 gr ile atlatmış olmam demek ki yağ vermişim. Bu hafta ama böyle olmayacak. Kilom:93.5

Gunaydin herkeseeee uyandinizmi ama ben uyuyacagim iki saat uyiyabirsem 4:00 kalktim bucukta yola düştük bayceye tabiki burhann gunesin dogdunu gordum yeni gun yeni hayat moral enerji gunnnllleerrr diliyorum size kizlarrr ben bugun sporumu yaptim yeni geldim eve aysem25 aysem25 hoş geldiniz tanistigimiza memnun olduk.. evet ac kalinmakla kacamak yapmakla kilo verilmiyormus kendi adima soyluyorum kizlar benim kilo aynii malesef bide vc sorunum var gecen hafta guzeldi hemen iki kilo vermistim bu hafta iki gunde bir vc ciktogimdanda kilo veremiyorum ne yesem bir hafta iyi ikinci hafta yine ayni oluyom malesefff yapilacak bisey yokk yeni hafta bizi bekliyor:-)

Günaydın kızlar azimli olursak kilolarda gider üzüntülerde. Kafamıza takmayalım ve başaracağımıza inanalım. Bu hayata birdaha gelmeyeceğiz neden bizlerde zayıf olmayalım ki kendimize yakıştırdığımız giymek istediklerimizi giymeyelim. İncecik çıtır hatunlar olana kadar devam. Herkes hedefine odaklansın ve fire verilmesin. Mutlu ve dirayetli günler diliyorum hepimize:KK62::KK62::KK62::KK62::KK48::KK48::KK15::KK15::KK15:

Günaydın kızlar azimli olursak kilolarda gider üzüntülerde. Kafamıza takmayalım ve başaracağımıza inanalım. Bu hayata birdaha gelmeyeceğiz neden bizlerde zayıf olmayalım ki kendimize yakıştırdığımız giymek istediklerimizi giymeyelim. İncecik çıtır hatunlar olana kadar devam. Herkes hedefine odaklansın ve fire verilmesin. Mutlu ve dirayetli günler diliyorum hepimize:KK62::KK62::KK62::KK62::KK48::KK48::KK15::KK15::KK15:
Gecen hafta listedeydin canim bildirim yok mu

Bugün ufaklık gec kalkti nasil olduysa anca tartildik biraz gec oldu ama
94 -2 kilo geçen haftayi telafi ettik cok sukur

Canım tekrar dönmene sevindim sen daha çok gençsin inşallah başarıcaksın arada iniş çıkışlar yaşıcaz ama pes etmek yok :KK6:

Aysem25 kuzum sen cok gencsin sakin pes etme ben 25 yasimda 100 kilo olmustum senin gibi bi diet yaptim az yedim hergun bir saat evde spor yaptim iş dönüşü ve 4 ayda 35 kilo verdim tam kilo verme yasindasin 30dan sonra daha zorlaşıyor metabolizma yavaşlıyor beni 65 kilo gorenler taniyamadi hadi darısı başına

Ben geçen haftada söylemiştim. Doktorum tartıyı yasakladı kontrole gittikçe tartılacağım. Oyüzden 10 ağustosta kilo bildirimi yapabilirim. Eğer sizin için sorun olacaksa grupta kalmayabilirim
Unutmusum canim olur mu oyle sey

bende yazayım kilomu 102.2 aslında daha çok bekliyordum şu üçlü rakamlardan bir kurtulsam geçen sene bu zamanlar 94 felandım inşallah yine o sayıları görürüm
Insallah canim gecen sene ben de 83 tum sanki o kiloya inene kadar odemim gitmicek hala daha sisim sabah kalkinca odemden yere basamiyorum ayaklarimin sisinden
Sizin de oyle oluyo mu...

Back