- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.481
Yok canım sen diyetisyene gittikçe söyle. Burdan kilo vermeden çıkmak yok artık. Hiç birinizin peşini bırakmıycam he he heBen geçen haftada söylemiştim. Doktorum tartıyı yasakladı kontrole gittikçe tartılacağım. Oyüzden 10 ağustosta kilo bildirimi yapabilirim. Eğer sizin için sorun olacaksa grupta kalmayabilirim
Canım gerçekten 4 kilo mu verdin?Kızlar bu sabah itibariyle 91.600 iki gundur yerimde sayiyorum hadi hayırlısı
Tebrik ederim canım...bende yazayım kilomu 102.2 aslında daha çok bekliyordum şu üçlü rakamlardan bir kurtulsam geçen sene bu zamanlar 94 felandım inşallah yine o sayıları görürüm
Pardon yanlış tablodan kopyalamışım o zaman dur düzelteyeyim.Kedikedi84 sana demiştim ya canim geçen hafta kilomu duzelt diye o rakam yanlıştı regl şişligiydi 93.600 idi 2 kilo verdim aslinda
86 bugünkü kg ama hastalandım. Regl döneminde ne kadar şişlik oluyor tam bilmiyorum ama herhalde 1 kg fazla oluyormuş bir de tok karnına yemekten önce tartılmayı unuttum. Sabah ta işe geç kalıyorum diye tartılamadım maalesef03 Ağustos
Pes etmek yok kızlar durmak yok yola devam zayıflayıp hedefimize ulaşıncaya kadar.Canım tekrar dönmene sevindim sen daha çok gençsin inşallah başarıcaksın arada iniş çıkışlar yaşıcaz ama pes etmek yok
İnşallah canım görürsün üzülüp strese girmek yok stresten de bazı bünyeler kg alıyor. Ben öyleyim sizi bilemiyorum.bende yazayım kilomu 102.2 aslında daha çok bekliyordum şu üçlü rakamlardan bir kurtulsam geçen sene bu zamanlar 94 felandım inşallah yine o sayıları görürüm
Sabırla olur sadece pes etmeyelim canım.Babamla maceralarim
Mutfakta konusuyoruz yine 94 olmusum baba 6 kilo verdim diyorum aa hic belli olmuyo diyo kilom fazla ya ondan 80e inince belli olur dedim boyun 1.60 mi dedi evet 60 kilo olmam lazim dedim hayatta olamazsin 80 olsan yeter dedi ben de var misin iddasina dedim durdu bisey diyemedi sonra caninin her istedigini yiyosun baksana diyo...
86 kedikedi84 listeye nasıl yazıyorduk uğraşıyorum bir türlü 3 Ağustos'un karşısına yazamadım canım ya03 Ağustos
Selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim sanırım çünkü benden bir halt olmayacagına karar verdim 10 15 yıldır kiloluyum olsa bu zmana kadar olurdum 2 yıldır güya zayıflıcamda bebek yapıcaz şimdiye kadar bebeğim olduda büyüdüydü bile.hiçbi gelişme yok anca boğaz bendeki başka bişi değil.yarın birgün çarsıya gıderım guzel şeyler görür diyete başlıyorum derim gaza gelirim ertesi gün güzel sofra görürüm tüm kararlılık biter bıktım artık kendimden bedenimden herşey benım elımdeyken bu zulüm niye kendime bende bilmıyorım.tüp mide olsam diyorum hep kolaya kaçıyorum oda kolay değil yıne pasta yok zararlı gıdalar yok sadece küçük çabuk doyan bi mide var.sanki o dıyete baslayan kararlı kız yok varsa yoksa yemek bıktım usandım kendimden herşeyden iradesizliğimden usandım yedim yedim ne oldu sanki şu zamana kadar ya zarardan başka yaptığım bişey yok.belki artık yazmam kızlar hakkınızı helal edin hepiniz inşallah istediğinşz bedenlere ulaşırsınız Allaha emanet olun.
Mesajini yeni gordum canim. Insallah kendini toparlamissindir. Suan bnde seninle ayni durumdayim. Bnm suanki yasadiklarimi hissettiklermi yazmissin. 22 agustosa diyetisyenden randevu aldim. Kendimle ilgili hic umudum kalmadi artk. Kilomuz fazla eger unsilin de varsa zayiflman cok zor. Kararli bir irade gerekiyor bide disardan yardim sart diye dusunuyorm. Bn tek basima yapamicam bu isi. Istiyorsan sende diyetisyenden randevu al. Kontrol bnde oldugunda yapamiyorm bn. Bigun kendimi cok sıkıyorum. Ertesi gun ne varsa yiyorm. Az yiyip herseydn yiyim desem onuda yapamiyorm. Insallah diyetisyen iyi cikarda onun da yardimiyla zayiflarim.Selam kızlar nasılsınız ben iyi değilim sanırım çünkü benden bir halt olmayacagına karar verdim 10 15 yıldır kiloluyum olsa bu zmana kadar olurdum 2 yıldır güya zayıflıcamda bebek yapıcaz şimdiye kadar bebeğim olduda büyüdüydü bile.hiçbi gelişme yok anca boğaz bendeki başka bişi değil.yarın birgün çarsıya gıderım guzel şeyler görür diyete başlıyorum derim gaza gelirim ertesi gün güzel sofra görürüm tüm kararlılık biter bıktım artık kendimden bedenimden herşey benım elımdeyken bu zulüm niye kendime bende bilmıyorım.tüp mide olsam diyorum hep kolaya kaçıyorum oda kolay değil yıne pasta yok zararlı gıdalar yok sadece küçük çabuk doyan bi mide var.sanki o dıyete baslayan kararlı kız yok varsa yoksa yemek bıktım usandım kendimden herşeyden iradesizliğimden usandım yedim yedim ne oldu sanki şu zamana kadar ya zarardan başka yaptığım bişey yok.belki artık yazmam kızlar hakkınızı helal edin hepiniz inşallah istediğinşz bedenlere ulaşırsınız Allaha emanet olun.
Mesajini yeni gordum canim. Insallah kendini toparlamissindir. Suan bnde seninle ayni durumdayim. Bnm suanki yasadiklarimi hissettiklermi yazmissin. 22 agustosa diyetisyenden randevu aldim. Kendimle ilgili hic umudum kalmadi artk. Kilomuz fazla eger unsilin de varsa zayiflman cok zor. Kararli bir irade gerekiyor bide disardan yardim sart diye dusunuyorm. Bn tek basima yapamicam bu isi. Istiyorsan sende diyetisyenden randevu al. Kontrol bnde oldugunda yapamiyorm bn. Bigun kendimi cok sıkıyorum. Ertesi gun ne varsa yiyorm. Az yiyip herseydn yiyim desem onuda yapamiyorm. Insallah diyetisyen iyi cikarda onun da yardimiyla zayiflarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?