Evliliğim için 35 kilo

Suhneva 6 kiloyu ne kadar zamanda verdin
Bn diyet yapmaya subatta basladim bi iki kilo veriyodm sonra dayanamayip yiyordm ama suan artik nefsime hakim olabiliyorm iftarimi yaptim hemen kalkip dislerimi fircaladm insallah sahura kadarda bisey yemeyecgim

aysem25 canim hala kilo bildirimi yapmadin insallah bu sefer zayiflayacagiz o yuzdn burayi ihmal etmemeye calis
Canlarmmm napıyosunuz ya vallahı tartılamadm bugunde işe geldim sabah cıkıcam oglen tartılıp yazıcam ınsallah burayı ıhmal etmeye gelmıyor hemen hedeften motivasyondan uzaklaşıyor ınsan

Canlarmmm napıyosunuz ya vallahı tartılamadm bugunde işe geldim sabah cıkıcam oglen tartılıp yazıcam ınsallah burayı ıhmal etmeye gelmıyor hemen hedeften motivasyondan uzaklaşıyor ınsan
Oglen kilonu yaz mutlaka canim bn iki saatte bir tartiliyorm nerdeyse sen nasil tartilmadn durabiliyon kilo yazmayan bi tek sen kaldin galiba bide sahurda ve iftarda ne yediginide yaz canim ne kadar aktif olursan senin icin o kadar iyi olur

bende menümü yazayım
sahurda 3 hurma bir bardak süt
iftarda bir kepçe mercimek çorbası
bir küçük tabak etli tazefasulye
1.5 bardak ayran 3 lokmada pide

Oglen kilonu yaz mutlaka canim bn iki saatte bir tartiliyorm nerdeyse sen nasil tartilmadn durabiliyon kilo yazmayan bi tek sen kaldin galiba bide sahurda ve iftarda ne yediginide yaz canim ne kadar aktif olursan senin icin o kadar iyi olur
canım valla bende öyle aklıma geldikçe tartılıyorum bizim tartılara pil dayanmıcak:))

Instagramda zayıflayanları gorunce oyle bı heveslenıorum ki kızlar nasıl bazen mıdemı aldırsam da kurtulsam bıle dıorum o derece bıktım cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorum ama sureklı erteliyorum

evet valla meyvayı bende çok severim ama onuda ölçülü yemek lazım gerçi ramazanda benim meyvaya zaman kalmıyor iftardan sonra çoğunlukla su içtiğim için
Iftarda sadece bir bardak su ictigm icin karnimi sisirmemis oluyorm onun icin her istedigimden rahatlikla yiyebiliyorm suyu iftardan yarim saat sonra icmeye basliyorm

Instagramda zayıflayanları gorunce oyle bı heveslenıorum ki kızlar nasıl bazen mıdemı aldırsam da kurtulsam bıle dıorum o derece bıktım cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorum ama sureklı erteliyorum
Erteleme canim mide ameliyati olmayida dusunme bnde 102 kiloyum insallah 30 agustosa kadar 85 kilo olcam sende kendine hedef koy kararli olduktan sonra yapamayacagin hicbir sey yok

Valla yaklasık bı hafta once tam 100 idim bugun sahurda 2 haslanmıs yumurta bır kase yogurt bır su bardağı süt içtim iftarda mercımek corba makarna salata cok az ramazan pidesi.sahurda ben hıc yıyemıuorm kızlar ama ıftarda cok acıkıyorum..

Menun guzel ama makarna ve pideyi yemeseydin daha iyi olurdu canim

Karatayla cok guzel zayıflanıyor ben ılk basladgm ay haftada 2 kılo verıyordm 108 den 94e dusmustum o kadar azımlıydmkı herkes hayret ediyordu artık kımseye dıyette oldugumu solemıcem ırademe nazar ettıler ben 2 öğün yiyorum kızlar 3 öğün alışkanlığım yok hadı bakalım yarısalım kım ne kadar verıyor ramaAn oldugu ıcın hergun bı yerdeyız ıftara bugunde işe geldm yarın tartılmalıyım bende cok susamıyorm ama sahura kadar 3 lt ıcemıyorum normal zamnlarda ıcıyorumda ramazanda ıcemıyorum yarında aksama mısafırım gelebılır ekmek yemıcem ama bugun iş yerınde oldgm ıcın yumurtam yok yarında benı tempolı bı gun beklıo tam bugday ekmegıne tost yaparm muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…