• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sahurda 1 yumurta haslanmis
1dlm peynir 1 dlm kasar peynir 3 zeytn

Iftarda 1 tane bulgurlu kirmizi dolmasi 1 hurma 3 kayisi 2yk kabak yemegi yedm

bende bursadayım 39 yaşındayım 2.5 yaşında bir kızım var..
akşam regl oldum bu hafta oruçlu değilim kilom şişlikten dolayı eksilmedi reglden sonra gider herhalde

bende bursadayım 39 yaşındayım 2.5 yaşında bir kızım var..
akşam regl oldum bu hafta oruçlu değilim kilom şişlikten dolayı eksilmedi reglden sonra gider herhalde
Regl olduktn sonra siskinligin gider insallah canim merak etme buhafta kilon yuksek cikarsa canini sıkma canim

Kizlar valla sinir oldum iki gun once 92.100 gördüm tartida bugün 93 anlamadim gitti mehter marsi gibi iki Ileri bir geri

Hayırlı sahurlar kızlar bende ankaradan 25 yasındaym :) yaşlarımıza gore kilolarımız ne kadar sinir Bozucu bu yaşlarda şıkır şıkır giyinmek varken kilolarımız yuzunden begendıgımızı degıl ustumuze olanı gıyoruz cogu zaman cok ozenıyorum benım neyım eksık ben neden oyle olamıyorum dıye dualarımda herseyımde var yıllardır zayıf olmanın özlemini çekıyorum ahh ahhh 10 15 verip 20 almaktan bıktım artık :(

Kizlar ben de bursaliyim 38 yasindayim kilolarimiz yakin olmasindan dolayi size kendimi cok yakin hissettim bende 101 kiloyum

Geçen gün Show tv haberlerde bi kadın gösterdi. Yıllardır kiloluymuş spor salonuna Yazılmış ama hep gitmeyi ertelemiş, ( aynı ben)o da önce evde kendi spor yapmaya Başlamış Alışkanlık haline gelince spor salonuna gitmeye Başlamış ve incecik bir kadın olmuş. Burada eşim televizyonun sesini açtı izliyoruz... :KK51:Bana imalı bir bakış. Daha sonra Kocasından boşanmış kendimi sana mecbur hissediyordum ama artık özgüvenim yerine geldi demiş. Burda eşimin gözleri Büyüdü direk kanalı değiştirdi :-) kötü örnek oluyorlar insana canım diyo:KK70:

Cok sagol canim aslinda hic motivasyonum yok ama yigenim ne zaman zayiflican hala kabirde mi dedi

Geçen gün Show tv haberlerde bi kadın gösterdi. Yıllardır kiloluymuş spor salonuna Yazılmış ama hep gitmeyi ertelemiş, ( aynı ben)o da önce evde kendi spor yapmaya Başlamış Alışkanlık haline gelince spor salonuna gitmeye Başlamış ve incecik bir kadın olmuş. Burada eşim televizyonun sesini açtı izliyoruz... :KK51:Bana imalı bir bakış. Daha sonra Kocasından boşanmış kendimi sana mecbur hissediyordum ama artık özgüvenim yerine geldi demiş. Burda eşimin gözleri Büyüdü direk kanalı değiştirdi :-) kötü örnek oluyorlar insana canım diyo:KK70:
Kizlar ben de bursaliyim 38 yasindayim kilolarimiz yakin olmasindan dolayi size kendimi cok yakin hissettim bende 101 kiloyum
Hoş geldin katıl bıze kilolarından kurtul inşallah.boyun ve yaşn kaç.
Hahahahahah :))) show tv bu tarz zayıflama ıle ılgılı haberlerı cok sık yapıyor.spor okadar zevklı ki aslında ama yaklasık 20 gün düzenli yapınca alısıyorsun ben çok alıştım çok vazgectım koşu bandım var sadece tozunu alıyorum :(

Hepinize merhaba canim hayirli ramazanlar beni cok mutlu ettiniz samimiyetinizle suan agliyorum desem bana inanirmisiniz bilmem ama hayatimda ilk kez yuz kiloyu gorunce yolun sonuna geldigimi artik basaramicami dusundum yani zayif bi kadin olmayi esimin tabiriyle yilan gibi.surekli kilo aldigim icin 120 130 140 kilolarda olmanin korkusuyla araniza katilmaya karar verdim ayni zamanda ikinci takimada girdim bugun biraz uzun oldu kusura bakmayin bu arada boyum 1.59 kilo 101 38 yasindayim pkom var ilk adetimi gordugumden beri kilo sorunum var:sinirli:

Cok sagol canim aslinda hic motivasyonum yok ama yigenim ne zaman zayiflican hala kabirde mi dedi
Motive olman çok önemli şimdi ne desek boş ama hep yarın diye diye yıllarımız gitti ilk başladığımda bırakmasaydım şimdi başarı öyküleri kısmında tebrikleri kabul ediyo olacaktım.:süslü: Ama yarın diye diye 1.5 senem gitti.:KK61:
İşte etrafımızda laf söyleyenler de haklı güzelce söylüyolar olmuyo kırıcı konuşuyolar olmuyo ama bu kalbimizde yara onu da anlamıyolar, hep kafamız kilolarda ama takmadığımızı sanıyorlar.

Hepinize merhaba canim hayirli ramazanlar beni cok mutlu ettiniz samimiyetinizle suan agliyorum desem bana inanirmisiniz bilmem ama hayatimda ilk kez yuz kiloyu gorunce yolun sonuna geldigimi artik basaramicami dusundum yani zayif bi kadin olmayi esimin tabiriyle yilan gibi.surekli kilo aldigim icin 120 130 140 kilolarda olmanin korkusuyla araniza katilmaya karar verdim ayni zamanda ikinci takimada girdim bugun biraz uzun oldu kusura bakmayin bu arada boyum 1.59 kilo 101 38 yasindayim pkom var ilk adetimi gordugumden beri kilo sorunum var:sinirli:
Ağlama 4- 5 ay sonra nasıl mutlu olucaz onu düşün. Ben okumaktan hiç sıkılmam içinde ne varsa dök gitsin , ben buraya kimseye söyleyemediklerimi yazıyorum, çünkü bu dertten muzdarip olmayan seni dinlemiyo ya da sen anlatırken söyledikleri ile kırabiliyo. Bi de defter yaptım kendine ona yazıyorum eşimden gizli. Çünkü bi kere onun gibi bi defterimi görmüştü gnlük plan defterim dalga geçmişti.

Cok sagol canim gercekten de kendimi daha iyi hissediyorum ama tam 25 yildir zayiflamakla ugrasiyorum sadece 4 yil once ki ugrasmalarrima uzulmuyorum cunku cok tatli 3 yasinda bi oglum oldu

image.jpg
Arkadaşlar işte acı gerçeğim ve ben aynaya bakınca kendimi böyle görmüyorum ama Fotoğraflarda kendimi tanıyamıyorum. Daha mı yiyim daha mı yani bu hale gelmişim, yetmedi mi bir anlık aldığım zevk değer miydi bunlara? Şu resme bakmaya bile tahammülüm yokken dışarıdan hep böyle görülüyorum işte insan kendine dışarıdan bakamıyor, ayna görünce Kafanı çeviriyorsun oluyo bitiyo, ama buyum işte buyum!!!
5 kiloda bir yükleyeceğim resmimi. Şu an 95.5 kiloyum.

Back