• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Su tarcini nedense sevemedim bi turlu bikac kisi daha tarcinli sutu tavsiye etmisti sabah kahvaltida denicem canim umarim icebilirm

Bal seviyorsan bal ile de karıştırabilirsin canım. Çok mükemmel bir tadı yok aslında ama faydasını inan göreceksin. Kolay gelsin şimdiden. :*

Bal seviyorsan bal ile de karıştırabilirsin canım. Çok mükemmel bir tadı yok aslında ama faydasını inan göreceksin. Kolay gelsin şimdiden. :*
Bal karatayda yasak canim karatay beslenme tarzini uygulamaya calisiyorm regl donemimde cok fazla tatli krizlerm oluyor tarcinli sut insallah bende de ise yarar

Afiyet olsun canım bugünün harika geçmiş. Her günün böyle gitse kilo vermemen mümkün değil. Ekmek yememeye çalış.

Bir de tavuğun derisini asla ve asla yeme. Tavuğun tüm yağı neredeyse orada toplanıyor.
ben diyet yaparken tavuğun derisini ve yağlı kısımlarını ayırırım ama normalde kızarmış tavuk derisine bayılırım:)ekmeğide çok severim ama ramazanda biraz sıkı gitmek istiyorum o yüzden yemiyorum

Menun harika canim bn regl oldugum icin oruclu degildm kahvatida menemen 6badem 4ceviz ve 3 zeytin yedm aksami saat 4 te yedm 3 hurma 3 6yk kisir ve salata yedm
seninde menün gayet iyi benimde regl dönemim haftaya olucak o zaman bende hafif geçirmeye çalışıcam günümü..
süt konusuna gelince sahurda genelde süt içiyorum bu gecede sahurda 3 hurma ve bir bardak süt içicem

Kızlar bı lıste yapalımm yarın ben tutarım lısteyı yalnız cok kalabalık olmasın 4 5 ay once dıyet donemmde ınstagramda acmıstm dıyet uzerıne orasıda guzel oluo kızlar baya dıyet yapan cok guzel başarıya ulaşanlar var onları takıp edıyorum oda motıve edıo.

Kızlar bı lıste yapalımm yarın ben tutarım lısteyı yalnız cok kalabalık olmasın 4 5 ay once dıyet donemmde ınstagramda acmıstm dıyet uzerıne orasıda guzel oluo kızlar baya dıyet yapan cok guzel başarıya ulaşanlar var onları takıp edıyorum oda motıve edıo.
Evet liste yapilirsa daha iyi olur kimin ne kadar kilo verdigini daha iyi goruruz

konu sahibi ne yaptı acaba kızlar bilen var mı ?
Burdayım:KK39: ne yaptım biliyor musunuz hiç birşey:cry:93 e kadar düştüm şimdi tartıldım 97. Bugün tekrar başlıyorum. Haftada 2 kilo hedefim. Bu sefer olmak zorunda. Eşim bi şey demiyo artık ama kilo vereceğime de inanmıyo.

Burdayım:KK39: ne yaptım biliyor musunuz hiç birşey:cry:93 e kadar düştüm şimdi tartıldım 97. Bugün tekrar başlıyorum. Haftada 2 kilo hedefim. Bu sefer olmak zorunda. Eşim bi şey demiyo artık ama kilo vereceğime de inanmıyo.

google a slow carbon diyeti yaz araştır ben 0 diyetle 60tan 48 e düştüm hemde cok rahat.
çok basit rahat uygulancak bi diyet ama tabi ne kadar dogru onermem bilemedim..
yinede soylemek istedim.

slm kızlar kusuruma bakmayın biraz geç cevap verdim bu gün cenazemiz vardı küçük bir bedeni inşallah cennete yolcu ettik:cry::110:

kiloma gelince 104

Back