• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Instagramda zayıflayanları gorunce oyle bı heveslenıorum ki kızlar nasıl bazen mıdemı aldırsam da kurtulsam bıle dıorum o derece bıktım cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorum ama sureklı erteliyorum
canım zayıflayanların hikayelerine sık sık bak gerçekten motive ediyor inş sende hedefine ulaşır bebek sahibi olursun..

Iftarda sadece bir bardak su ictigm icin karnimi sisirmemis oluyorm onun icin her istedigimden rahatlikla yiyebiliyorm :KK53: suyu iftardan yarim saat sonra icmeye basliyorm
bende orucumu bol suyla açıyorum ama yemek sonrası hemen su içimiyorum yarım saatten sonra düzenli su içiyorum normalde bu saatlerde uyumuş olurdum ama misafirim vardı yoksa kızımı uyutup yatsıyı kılıp hemen yatıyorum o yüzden iftardan sonra pek bişey yemiyorum sahura kadar otursam araya meyve öğünü koyardım

canım zayıflayanların hikayelerine sık sık bak gerçekten motive ediyor inş sende hedefine ulaşır bebek sahibi olursun..

bende orucumu bol suyla açıyorum ama yemek sonrası hemen su içimiyorum yarım saatten sonra düzenli su içiyorum normalde bu saatlerde uyumuş olurdum ama misafirim vardı yoksa kızımı uyutup yatsıyı kılıp hemen yatıyorum o yüzden iftardan sonra pek bişey yemiyorum sahura kadar otursam araya meyve öğünü koyardım

Ben de sahura kadar oturuyorum genellıkle.bıde kızlar mesela corba ıcıp aksam namazını kılınca yada bır sure ara verınce agırlık çökmüyor agırlık cokunce cok sıkıntı oluyor kızlar ya yerımden kalkamıyorum bı uyku hali falan baya zor oluyor agustosa kadar 85 olalım ınsallah ya ne guzel olur 85 in altınada duserız 80lerı bı gorsek S suhneva kedikedi84 kedikedi84

Kılolarımızda cok yakın kızlarr ISILDURU ISILDURU elifimm39 elifimm39 kedikedi84 kedikedi84 basarmalıyızz geçen arkadasım geldı kendıme belkı zayıflar gıyerım dıe 2 tane m beden pijamam vardı onları denedı cok guzel oldu bı tartıldı 57 kılo Allahım bende bu kıloyu gorurmuyum acaba dedım ya adagım bıle var 58 olunca...

Ben de sahura kadar oturuyorum genellıkle.bıde kızlar mesela corba ıcıp aksam namazını kılınca yada bır sure ara verınce agırlık çökmüyor agırlık cokunce cok sıkıntı oluyor kızlar ya yerımden kalkamıyorum bı uyku hali falan baya zor oluyor agustosa kadar 85 olalım ınsallah ya ne guzel olur 85 in altınada duserız 80lerı bı gorsek S suhneva kedikedi84 kedikedi84
O zman hedefimiz agustosun sonunda 80i gormek haftada iki kilo verirsek gorebiliyorz insallah:KK49: carsamba kilo bildirimi icin iyi bence ya bide herkes o gun kilo bildirimini yaptigi icin crs devam edelim

Arkadaşlar herbalife kullanın kilolarınızdan sağlıklı ve kısa sürede kurtulun ben bir ayda 10 kilo verdim üstelik yağlardan ve sıkılaşarak kilolar yüzünden hayatınızı karartmaya değmez herbalife benim hayatımı değiştirdi

Kızlar herbalife ile zayıflayın ben bir ayda 10 kilo verdim ve tamamen yağlardan sıkılaşarak tamamen bitkisel kaybedeceğiniz hiç bir şey yok yağlardan başka

Arkadaşlar ben Karatay ya da dukan Yapmıyorum eski diyetisyeninin verdiği listeye göre yapmaya çalışıyorum. Bezelye diyet için iyi bir Seçenek değil biliyorum ama zaman sıkışıklığında buzluğumda en kolay onu pişirebildim, benim midem çok genişlemiş ne yersem yiyim doymuyorum. Eşime sahur hazırlarken o kadar acıkmış oluyorum ki ceviz atıyorum 2-3 tane ağzıma. Akşam yemek yiyince bakıyorum aslında gayet doyurucu yemişim ama sofradan resmen aç kalkıyorum. Dün yediklerim

Sabah 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Öğlen Patlıcan yemeği yoğurt
Akşam Köfte salata

Kızlar herbalife ile zayıflayın ben bir ayda 10 kilo verdim ve tamamen yağlardan sıkılaşarak tamamen bitkisel kaybedeceğiniz hiç bir şey yok yağlardan başka
Satıcısınız sanırım burada reklam amaçlı üyelik yasak. Sağlıklı beslenmek ve spor yeterli diye düşünüyorum.

Kızlarr tartıldım ve 101.7 geldım :(( hadı bısmıllah bakalım tabı hergun tatlı yersen olacagı bu :( ramazan sonrası daha guzel kılo verecegımı dusunuyorum cunku yuruyus falanda yapacagım ıcın daha guzel olur aksama ıftara mısafırlerım var yogurt(yayla)corbası kuru fasulye pırınc pılav mantı fırında tavuk revani yapıcam ekmeksiz ve tatlı olmadan yıyecegım kızlar bıde cok su ıcmıyorum o yuzden hep 2 gundur ıcmeye basladım

Kilo Bildirimleri:

15 Haziran Carsamba
elifimm39 elifimm39 104
S suhneva 102.8
aysem25 aysem25 101.7
kedikedi84 kedikedi84 97.1
ISILDURU ISILDURU 93.2
@blackswannina94 82.9

Evet kizlar yaris baslamistir. :KK31:Her çarsamba kilo bildirimi yapicaz insallah. Aramizdan bir kisi kilo takibi yapsin isterseniz bende yapabilirim. Her carsamba o kisiyi etiketliyip kilo bildirimi yapalim mutlaka. Insallah bu sefer olur. Pes etmek umutsuzluga dusmek yok. Bu baslangic hepimiz icin hayirli olur insallah.:KK36:

Kızlarr tartıldım ve 101.7 geldım :KK43:( hadı bısmıllah bakalım tabı hergun tatlı yersen olacagı bu :KK43: ramazan sonrası daha guzel kılo verecegımı dusunuyorum cunku yuruyus falanda yapacagım ıcın daha guzel olur aksama ıftara mısafırlerım var yogurt(yayla)corbası kuru fasulye pırınc pılav mantı fırında tavuk revani yapıcam ekmeksiz ve tatlı olmadan yıyecegım kızlar bıde cok su ıcmıyorum o yuzden hep 2 gundur ıcmeye basladım
canım benimde kilom takıldı iki gündür hatta perşembe 103.6 çıkmıştım şimdi 104lerde takıldım bu çok normal az yiyoruz metobolizmamız yavaşlamış olabilir hızlandırmak için hareket lazım ama oruç nedeniyle yapamıyoruz ramazan sonrası daha farklı olur.. benim kabızlıkta devam ediyor birde reglim yaklaştı iki üç güne olurum kilo takılmamın nedenleri bunlarda olabilir diye düşünüyorum...

Kızlar slm durmak yok yola devam gerçekten dietten once cok gece atıştırmalıklarim varmis valla şimdi fark ediyorum

Cok sicak cok kizlar yarim saat yuruyus yaptim sıcaktan mahvoldum yaslar kac hangi sehirdensiniz benim iki kizim var izmirdenim yasim 39 kilo vermede yasta onemli bence

Back