- Konu Sahibi kedikedi84
aysem25 canim hala kilo bildirimi yapmadin insallah bu sefer zayiflayacagiz o yuzdn burayi ihmal etmemeye calis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn diyet yapmaya subatta basladim bi iki kilo veriyodm sonra dayanamayip yiyordm ama suan artik nefsime hakim olabiliyorm iftarimi yaptim hemen kalkip dislerimi fircaladm insallah sahura kadarda bisey yemeyecgimSuhneva 6 kiloyu ne kadar zamanda verdin
Kavun karpuz yiyorm ama icime dert oldu acaba yemesem miCanim ben meyveyi iki haftadir diyete baslayali kestim sadece c.tesi gunleri pazardan taze meyve aldigimda dayanamayip baya bi yiyorum sonrasinda yemiyorum
Sen ne kadar surede verdin masallah buarada bi basladin mi devamida geliyor zatn onemli olan o baslangici yapabilmek103 kilo ile başladığım yolda 92 kiloyum allahim yardim et devam edeyim 70 lere sağlıkla ineyim aminn :)))
Canlarmmm napıyosunuz ya vallahı tartılamadm bugunde işe geldim sabah cıkıcam oglen tartılıp yazıcam ınsallah burayı ıhmal etmeye gelmıyor hemen hedeften motivasyondan uzaklaşıyor ınsanaysem25 canim hala kilo bildirimi yapmadin insallah bu sefer zayiflayacagiz o yuzdn burayi ihmal etmemeye calis
Haklisin canim sonucta sekerli onlarda yedikce insanin yiyesi geliyor yememek lazmKavun karpuz deilde seni tok tutacak proteini arttir
Oglen kilonu yaz mutlaka canim bn iki saatte bir tartiliyorm nerdeyse sen nasil tartilmadn durabiliyon kilo yazmayan bi tek sen kaldin galiba bide sahurda ve iftarda ne yediginide yaz canim ne kadar aktif olursan senin icin o kadar iyi olurCanlarmmm napıyosunuz ya vallahı tartılamadm bugunde işe geldim sabah cıkıcam oglen tartılıp yazıcam ınsallah burayı ıhmal etmeye gelmıyor hemen hedeften motivasyondan uzaklaşıyor ınsan
evet valla meyvayı bende çok severim ama onuda ölçülü yemek lazım gerçi ramazanda benim meyvaya zaman kalmıyor iftardan sonra çoğunlukla su içtiğim içinHaklisin canim sonucta sekerli onlarda yedikce insanin yiyesi geliyor yememek lazm
canım valla bende öyle aklıma geldikçe tartılıyorum bizim tartılara pil dayanmıcak:))Oglen kilonu yaz mutlaka canim bn iki saatte bir tartiliyorm nerdeyse sen nasil tartilmadn durabiliyon kilo yazmayan bi tek sen kaldin galiba bide sahurda ve iftarda ne yediginide yaz canim ne kadar aktif olursan senin icin o kadar iyi olur
Iftarda sadece bir bardak su ictigm icin karnimi sisirmemis oluyorm onun icin her istedigimden rahatlikla yiyebiliyorm suyu iftardan yarim saat sonra icmeye basliyormevet valla meyvayı bende çok severim ama onuda ölçülü yemek lazım gerçi ramazanda benim meyvaya zaman kalmıyor iftardan sonra çoğunlukla su içtiğim için
Erteleme canim mide ameliyati olmayida dusunme bnde 102 kiloyum insallah 30 agustosa kadar 85 kilo olcam sende kendine hedef koy kararli olduktan sonra yapamayacagin hicbir sey yokInstagramda zayıflayanları gorunce oyle bı heveslenıorum ki kızlar nasıl bazen mıdemı aldırsam da kurtulsam bıle dıorum o derece bıktım cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorum ama sureklı erteliyorum
Menun guzel ama makarna ve pideyi yemeseydin daha iyi olurdu canimValla yaklasık bı hafta once tam 100 idim bugun sahurda 2 haslanmıs yumurta bır kase yogurt bır su bardağı süt içtim iftarda mercımek corba makarna salata cok az ramazan pidesi.sahurda ben hıc yıyemıuorm kızlar ama ıftarda cok acıkıyorum..