• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kedikedi84 seni takipteyim birakmak yok bu kez son diyetimiz olsun
İnşallah canım:KK24: yarın misafir gelecek iki gündür onun telaşındayım bütün gün temizlik yapıp bugünden hazırlayabileceğim ikramlıkları yaptım. Spora vakit bulamadım ama yeni oturdum resmen. Bugün yediklerimi yazayım...
Sabah: 1 dilim pide 1 dilim peynir
Öğlen: Buğdaylı soğuk ayran Çorbası
Akşam: bezelye 2 Kaşık pilav yoğurt

benim diyet iyi devam bu gün yoğun geçti üzücü bir günden sonra akşam annemlere değişiklik olsun diye iftara aldım
menü m
sahur üç hurma bir bardak süt
Akşam bir kepçe mercimek çorbası Bir tane Kıymalı pide bir bardak erik hoşafı
Kabızlık sorunum var şimdi yatmadan önce suda kayısı bekletmiştim suyunu içip onları yicem birde cevi kürü var hem zayıflama ya yardımcı oluyormuş hemde kabızlık için iyimiş sahurda yemek öncesi onu da yapıcam

Kedikedi84 yediklerin hic olmamis tatlim bunlarla zayıflamaz aksine cok acikirsin o pideleri hamuru tatliyi ekmegi cikar hayatından sabah 10 da 4 ceviz peynir 2 yumurta domates salatalık biber zeytin zeytinyagli baharatli ye ama ekmeksiz bes saat ara ver agzina lokma koyma cigneme hareketi yok sakiz bile yok sadece su var saat 4 givide aksam yemegini ye yemek yogurt salata ekmek gene yok yatana kadarda su sekersiz cay kahve serbest bak gör nasil zayifliycan hic ac kalmadan ben bu yazdiklarimi tika basa yiyorum 14 gunde bes kilo verdim ki ben cok zor kilo veren biriyim aradada biraz yürüyüş yapmaya çalış basaricaksin hadi kolay gelsin

eğer karatay tarzı bir diyet yapmıyorsa ben kedikedi84 kedikedi84 arkadaşımızın yediklerinde kilo vermesini etkilicek bir anormallik görmedim ben genelde kalori hesabı diyet yaptım ve her şeyden yiyerek zayıfladım hem öğlen yediği soğuk ayran çorbası diyetisyenlerin verdiği detoks çorbası sanırım ben çok kişiden duydum ve bende uygulamıştım hem tok tutar hemde güzel kilo verdirir....herşeyden ölçülü yedikten sonra ve hareketli olduktan sonra patates bile kilo verdirir ben 5günde 5 kilo diyetinide apmıştım ilk günü sadece patates yeniyor patates yediğim gün erteside eksi çıkmıştım ama tabi karatay usülü diyet yapılıyorsa bunlar yasak

Karbonhidrat tuketerek hem cabuk acikirsiniz hemde hic doymazsiniz tekrar tekrar yemek istersiniz benden söylemesi yediklerinde cok az zaten az yiyerekte zayiflanmiyoren az on kez diyet yapmis biri olarak anladim ben bunu ilk kez tokum ve kilo veriyorumm

Karbonhidrat tuketerek hem cabuk acikirsiniz hemde hic doymazsiniz tekrar tekrar yemek istersiniz benden söylemesi yediklerinde cok az zaten az yiyerekte zayiflanmiyoren az on kez diyet yapmis biri olarak anladim ben bunu ilk kez tokum ve kilo veriyorumm
Canim bende karatay usulu beslenmeye calisiyorm karbonhidrattan uzak durdugumda uzun sure acikmiyorm insulin direncim yuksek olmasina ragmen ama ekmek tatli falan yiyeyim yarim saat sonra hemen acikiyorm hele bnm gibi kilosu yuksek olanlar icin en uygun saglikli beslenme tarzi

eğer karatay tarzı bir diyet yapmıyorsa ben kedikedi84 kedikedi84 arkadaşımızın yediklerinde kilo vermesini etkilicek bir anormallik görmedim ben genelde kalori hesabı diyet yaptım ve her şeyden yiyerek zayıfladım hem öğlen yediği soğuk ayran çorbası diyetisyenlerin verdiği detoks çorbası sanırım ben çok kişiden duydum ve bende uygulamıştım hem tok tutar hemde güzel kilo verdirir....herşeyden ölçülü yedikten sonra ve hareketli olduktan sonra patates bile kilo verdirir ben 5günde 5 kilo diyetinide apmıştım ilk günü sadece patates yeniyor patates yediğim gün erteside eksi çıkmıştım ama tabi karatay usülü diyet yapılıyorsa bunlar yasak
bende ISILDURU ya katılıyorum.Konuyu baştan beri takip ediyorum ve başında da o kadar ekmek ,kaçamakla konu sahibinin kilo veremeyeceğini ,yani hızlı kilo veremeyeceği için sıkılıp bir süre sonra diyeti bırakacağını biliyordum ve de öyle oldu. Adının karatay olması falan önemli değil ekmek, hamurişi ve sık yemek acıktırır.Bunların baştan minumumda yenmesi ,sonraki haftalarda kesilmesi gerekir.hele ki hem kilo vermek isteyip hem herşeyden yemeliyim ,yoksa vitaminsiz kalırım diyenleri hiç anlamıyorum.Zaten vücudun dengesini bozmuşun, tiroid hormonlar bozulmuş, hala ekmek vs yemenin ne manası var, sık yemekten, sindirim sistemi dinlenemiyor ki , vücut kendini tamir etsin,yenilesin.
kilo vermek isteyen her 4 saatte bir ara öğün falan yemiyecek, ekmeği ,buğdayı hayatından çıkaracak.başka türlüsüyle kilo verme süresi uzar ,böylelikle irade ,sabır kalmaz diyet bozulur,sonuç başarısızlık olur.

Iftarda yediklerim 2 hurma 1 kayisi 3 dlm karpuz 2 dilim kavun 1 yumurtayla yapilmis kiymali yumurta 3 badem 2 ceviz yedm ISILDURU ISILDURU canim meyve yiyormusun

Canim ben meyveyi iki haftadir diyete baslayali kestim sadece c.tesi gunleri pazardan taze meyve aldigimda dayanamayip baya bi yiyorum sonrasinda yemiyorum

Back