- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Basiniz sagolsun canim Rabbim mekanini cennet eylesin geride kalanlara sabir versinslm kızlar kusuruma bakmayın biraz geç cevap verdim bu gün cenazemiz vardı küçük bir bedeni inşallah cennete yolcu ettik
kiloma gelince 104
İnşallah canımKedikedi84 seni takipteyim birakmak yok bu kez son diyetimiz olsun
Canim bende karatay usulu beslenmeye calisiyorm karbonhidrattan uzak durdugumda uzun sure acikmiyorm insulin direncim yuksek olmasina ragmen ama ekmek tatli falan yiyeyim yarim saat sonra hemen acikiyorm hele bnm gibi kilosu yuksek olanlar icin en uygun saglikli beslenme tarziKarbonhidrat tuketerek hem cabuk acikirsiniz hemde hic doymazsiniz tekrar tekrar yemek istersiniz benden söylemesi yediklerinde cok az zaten az yiyerekte zayiflanmiyoren az on kez diyet yapmis biri olarak anladim ben bunu ilk kez tokum ve kilo veriyorumm
bende ISILDURU ya katılıyorum.Konuyu baştan beri takip ediyorum ve başında da o kadar ekmek ,kaçamakla konu sahibinin kilo veremeyeceğini ,yani hızlı kilo veremeyeceği için sıkılıp bir süre sonra diyeti bırakacağını biliyordum ve de öyle oldu. Adının karatay olması falan önemli değil ekmek, hamurişi ve sık yemek acıktırır.Bunların baştan minumumda yenmesi ,sonraki haftalarda kesilmesi gerekir.hele ki hem kilo vermek isteyip hem herşeyden yemeliyim ,yoksa vitaminsiz kalırım diyenleri hiç anlamıyorum.Zaten vücudun dengesini bozmuşun, tiroid hormonlar bozulmuş, hala ekmek vs yemenin ne manası var, sık yemekten, sindirim sistemi dinlenemiyor ki , vücut kendini tamir etsin,yenilesin.eğer karatay tarzı bir diyet yapmıyorsa benkedikedi84 arkadaşımızın yediklerinde kilo vermesini etkilicek bir anormallik görmedim ben genelde kalori hesabı diyet yaptım ve her şeyden yiyerek zayıfladım hem öğlen yediği soğuk ayran çorbası diyetisyenlerin verdiği detoks çorbası sanırım ben çok kişiden duydum ve bende uygulamıştım hem tok tutar hemde güzel kilo verdirir....herşeyden ölçülü yedikten sonra ve hareketli olduktan sonra patates bile kilo verdirir ben 5günde 5 kilo diyetinide apmıştım ilk günü sadece patates yeniyor patates yediğim gün erteside eksi çıkmıştım ama tabi karatay usülü diyet yapılıyorsa bunlar yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?