- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
Aynen canım hem makarna hem pıde olmadı artık kendm getrcem iş yerıme burda mecbur yiyorum zaten az kaldı ramazan hızla bıtıyorMenun guzel ama makarna ve pideyi yemeseydin daha iyi olurdu canim
canım zayıflayanların hikayelerine sık sık bak gerçekten motive ediyor inş sende hedefine ulaşır bebek sahibi olursun..Instagramda zayıflayanları gorunce oyle bı heveslenıorum ki kızlar nasıl bazen mıdemı aldırsam da kurtulsam bıle dıorum o derece bıktım cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorum ama sureklı erteliyorum
bende orucumu bol suyla açıyorum ama yemek sonrası hemen su içimiyorum yarım saatten sonra düzenli su içiyorum normalde bu saatlerde uyumuş olurdum ama misafirim vardı yoksa kızımı uyutup yatsıyı kılıp hemen yatıyorum o yüzden iftardan sonra pek bişey yemiyorum sahura kadar otursam araya meyve öğünü koyardımIftarda sadece bir bardak su ictigm icin karnimi sisirmemis oluyorm onun icin her istedigimden rahatlikla yiyebiliyormsuyu iftardan yarim saat sonra icmeye basliyorm
canım zayıflayanların hikayelerine sık sık bak gerçekten motive ediyor inş sende hedefine ulaşır bebek sahibi olursun..
bende orucumu bol suyla açıyorum ama yemek sonrası hemen su içimiyorum yarım saatten sonra düzenli su içiyorum normalde bu saatlerde uyumuş olurdum ama misafirim vardı yoksa kızımı uyutup yatsıyı kılıp hemen yatıyorum o yüzden iftardan sonra pek bişey yemiyorum sahura kadar otursam araya meyve öğünü koyardım
Bu kiloda ne fena seymis kardeşim dualarimda bile var
O zman hedefimiz agustosun sonunda 80i gormek haftada iki kilo verirsek gorebiliyorz insallahBen de sahura kadar oturuyorum genellıkle.bıde kızlar mesela corba ıcıp aksam namazını kılınca yada bır sure ara verınce agırlık çökmüyor agırlık cokunce cok sıkıntı oluyor kızlar ya yerımden kalkamıyorum bı uyku hali falan baya zor oluyor agustosa kadar 85 olalım ınsallah ya ne guzel olur 85 in altınada duserız 80lerı bı gorsek S suhnevakedikedi84
Satıcısınız sanırım burada reklam amaçlı üyelik yasak. Sağlıklı beslenmek ve spor yeterli diye düşünüyorum.Kızlar herbalife ile zayıflayın ben bir ayda 10 kilo verdim ve tamamen yağlardan sıkılaşarak tamamen bitkisel kaybedeceğiniz hiç bir şey yok yağlardan başka
Hayır canım sadece kullanıyorum ben fikrimi söyledim herkes düşüncesinde serbestSatıcısınız sanırım burada reklam amaçlı üyelik yasak. Sağlıklı beslenmek ve spor yeterli diye düşünüyorum.
canım benimde kilom takıldı iki gündür hatta perşembe 103.6 çıkmıştım şimdi 104lerde takıldım bu çok normal az yiyoruz metobolizmamız yavaşlamış olabilir hızlandırmak için hareket lazım ama oruç nedeniyle yapamıyoruz ramazan sonrası daha farklı olur.. benim kabızlıkta devam ediyor birde reglim yaklaştı iki üç güne olurum kilo takılmamın nedenleri bunlarda olabilir diye düşünüyorum...Kızlarr tartıldım ve 101.7 geldım( hadı bısmıllah bakalım tabı hergun tatlı yersen olacagı bu ramazan sonrası daha guzel kılo verecegımı dusunuyorum cunku yuruyus falanda yapacagım ıcın daha guzel olur aksama ıftara mısafırlerım var yogurt(yayla)corbası kuru fasulye pırınc pılav mantı fırında tavuk revani yapıcam ekmeksiz ve tatlı olmadan yıyecegım kızlar bıde cok su ıcmıyorum o yuzden hep 2 gundur ıcmeye basladım
kızlar Nerelerdesiniz kimseden ses seda yok diyet nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?