Evliliğim için 35 kilo

Selam guncel kilom 80.9.

Ben de sabah kahvaltidan once tuvaletten sonra tartilmadim mi moralim bozuluyor, kimsenin baska zaman tartilmasini istemeyin :)

kastan kazanmissan kilo vermen de kolaylasir, cok kilo verirken kilo vermenin giderek zorlasmasinin nedenlerinden bir oymus,
ben de bol bol yurumeye calisiyorum. Sanirim faydasi oluyor, yediklerimi cok azaltmadim

Kızlar bende aranıza katılmak isterim kendimi çok yanlız hissediyorum diyet konusunda motiveye ihtiyacım var
Hoşgeldin her hafta pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz,günlük menü yazıyoruz.Gerisi sohbet muhabbet. Kendine sakın kısa sürelerde çok kilo verme hedefi koyma mesela ben o yanlışı çok yaptım. Olmayınca başarısızlık hissi olmuyor hissi herşeyi bıraktırıyor. Sakın aç kalma ekmek hamur işi şeker bu üçü olmayınca kilo vermek kolay oluyor.

Selam guncel kilom 80.9.

Ben de sabah kahvaltidan once tuvaletten sonra tartilmadim mi moralim bozuluyor, kimsenin baska zaman tartilmasini istemeyin :)
Yok zaten ben şu an tartılın demedim ki, dün aslında kilo bildirimi günüydü ben sabah tartılmaya unuttum buraya da yazdım kahvaltı yaptım onun için yarın sabah tartılıp yazarım diye. Her yeni katılana söylüyorum aslında pazartesi tartı günü diye ama ben yazmayınca qubis harici kimse yazmamış.

yok takiliyorum zaten:), ustteki mesaja nazire olarak yazdim. yarin erken tartilicam yazmis ya arkadas

mrb hatunlar.
bayadır sayfayı boşladınız. bakın millet diyete başladı, sizlerde bırakmayın, bırakmayalım.
öğle arası markete gittim. kasa kuyruğundayken hanımlara bir baktım hepsinin elinde eti form yaz kendini gösterince yağlar göze battı herhalde.

bugünkü menümü de yazıp kaçayım.

sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
5 zeytin

ara
3 tane form bisküvi
1 kupa yeşilçay

öğlen
3 kaşık kıymalı taze fasulye
1 kepçe yoğurt

ara
yarım nescafe ikisi birarada

ara
2 tane form bisküvi
1 kupa tarçın çayı

akşam
1 kase karnabahar yemeği
1 bardak ayran

Aynen araya resmi tatil girince burası da tatil oldu geçen youtube da eti formun bi reklamını izledim çok güldüm buraya da koyacaktım linkini ama reklam olduğu için kızabilirler diye koymadım. Pazartesi diye diye geldin 20. Pazartesine diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…