- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.661
Sizler ve kedikedi84 kabul ederse beni listenden silsin ama buraya yazmak istiyorum sizlerden ayrılmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün sabah ev halkına yaptım üç tek yedim bugün de Coco Star yedim napalım insanız sonuçta oluyor öyle sen gözünü doyur dön geri canım saolsunTatlı değil Canım patates patates kızartması ya sorma burayada yazamadım sizi etkilememek için
Ben tartılınca sapıtıyorum Canım sonrada kendimi hırpalıyorum ben yazarım buraya günlük menü fakat tartılmak istemiyorumBende dün sabah ev halkına yaptım üç tek yedim bugün de Coco Star yedim napalım insanız sonuçta oluyor öyle sen gözünü doyur dön geri canım saolsun
Ay şok oldum şu an ne diyeceğimi bilemedim... Seni kötü etkileyen bi şey mi yazdık? Kilo tablosu mu strese soktu seni?Canım benim günaydın aynı sıkıntı bende var sadece tuvalet değil yastık nevresim takıntım Bile var kendini suçlama aynı durum bende de var bir türlü toparlayamadım kendimi İnan çok kötüyüm ayrılmak istiyorum buradan ara sıra gelirim sizleri çok ama çok seviyorum hakkınızı helal edin
Nasıl istersen kuzum silerim. Hiç sorun değil... Sen 1 hafta kendine bi izin ver istersen istediğinden istediğin kadar ye...Sizler ve kedikedi84 kabul ederse beni listenden silsin ama buraya yazmak istiyorum sizlerden ayrılmak istemiyorum
Kilo tablosu değil Canım Benimle alakalı aylık tartılmak bana yaramıyor İnan siz bana kötü etkilemediniz gerçekten için rahat olsunAy şok oldum şu an ne diyeceğimi bilemedim... Seni kötü etkileyen bi şey mi yazdık? Kilo tablosu mu strese soktu seni?
Yok Zaten birkaç gündür yiyorum yeter ama günlük menü yazarım aylık tArtı yazarım isterseniz ama listede olmam önemli değil sizlerden kopmak istemiyorumNasıl istersen kuzum silerim. Hiç sorun değil... Sen 1 hafta kendine bi izin ver istersen istediğinden istediğin kadar ye...
Sen Nasıl istersen canım bizde senden kopmak istemiyoruz. Sen Nasıl istersen öyle yap...Yok Zaten birkaç gündür yiyorum yeter ama günlük menü yazarım aylık tArtı yazarım isterseniz ama listede olmam önemli değil sizlerden kopmak istemiyorum
AynenSen zaten çok yol katettin miyavsu kilo vermeyip korusan bile yeter kendini bu kadar yıpratma hiç menüde yazmasan olur sohbete gel yeter istediklerini yemek hakkın uzun zamandır uğraşıyorsun sonuçta kendini boşuna suçlama
Sanırım artık sıkıldım böyle yapıyorumSen zaten çok yol katettin miyavsu kilo vermeyip korusan bile yeter kendini bu kadar yıpratma hiç menüde yazmasan olur sohbete gel yeter istediklerini yemek hakkın uzun zamandır uğraşıyorsun sonuçta kendini boşuna suçlama
Günaydın canım iyi haftalarGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Günaydın canım afiyet olsunKızlar günaydın ben bu sabah tartılmayı unuttum kahvaltı yaptım yarın sabah yazacağım...
Sağol bitanemGünaydın canım iyi haftalar
Aaa helal olsun canim demekki bu ara herkeste bi sorun var canim benim sen çok güçlü bir kadinsin inş kendini toparlarsin kendini cok kasma yee koru ye koru kg nu ..herseyin üstesinden gelirsin allahin izniyle. kg bildirimi yapma bende ayni durumdayim o yüzden cuma yarismadan izne ayrıldım rahatladim burada kg veremezsemde sizlerle mutlu oluyorum hic kg veremedim aldim verdim hep korudum bir yandanda düşünüyorum nidimm elbet 70 kg olucam bunu hissediyorum ve tedaviye baslicagim bebeğim için diyorum tekrar başlıyorum ..sen kafani bi dinle hic kimse etkilenmez bende dahil sen burda oldukca moralin düzelecek bizimdee..Canım benim günaydın aynı sıkıntı bende var sadece tuvalet değil yastık nevresim takıntım Bile var kendini suçlama aynı durum bende de var bir türlü toparlayamadım kendimi İnan çok kötüyüm ayrılmak istiyorum buradan ara sıra gelirim sizleri çok ama çok seviyorum hakkınızı helal edin
Günaydın canım sana da iyi bir hafta olsunGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim