• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canım benim günaydın aynı sıkıntı bende var sadece tuvalet değil yastık nevresim takıntım Bile var kendini suçlama aynı durum bende de var bir türlü toparlayamadım kendimi İnan çok kötüyüm ayrılmak istiyorum buradan ara sıra gelirim sizleri çok ama çok seviyorum hakkınızı helal edin
Ay şok oldum şu an ne diyeceğimi bilemedim... Seni kötü etkileyen bi şey mi yazdık? Kilo tablosu mu strese soktu seni?

Sen zaten çok yol katettin miyavsu kilo vermeyip korusan bile yeter kendini bu kadar yıpratma hiç menüde yazmasan olur sohbete gel yeter istediklerini yemek hakkın uzun zamandır uğraşıyorsun sonuçta kendini boşuna suçlama

Canım benim günaydın aynı sıkıntı bende var sadece tuvalet değil yastık nevresim takıntım Bile var kendini suçlama aynı durum bende de var bir türlü toparlayamadım kendimi İnan çok kötüyüm ayrılmak istiyorum buradan ara sıra gelirim sizleri çok ama çok seviyorum hakkınızı helal edin
Aaa helal olsun canim demekki bu ara herkeste bi sorun var canim benim sen çok güçlü bir kadinsin inş kendini toparlarsin kendini cok kasma yee koru ye koru kg nu ..herseyin üstesinden gelirsin allahin izniyle. kg bildirimi yapma bende ayni durumdayim o yüzden cuma yarismadan izne ayrıldım rahatladim burada kg veremezsemde sizlerle mutlu oluyorum hic kg veremedim aldim verdim hep korudum bir yandanda düşünüyorum nidimm elbet 70 kg olucam bunu hissediyorum ve tedaviye baslicagim bebeğim için diyorum tekrar başlıyorum ..sen kafani bi dinle hic kimse etkilenmez bende dahil sen burda oldukca moralin düzelecek bizimdee..

Evet kedikedi84 cuma 79 ciktim hemen dikkat ettim 78 bi daha bozmak yok kizlar bu ara hoc ugrayamadim yorgunluktan bahçe de ekim dikim ve inşaat isleri ile ugrastik bugunden sonra ugrarim buraya adepte olurum inş... merak ediyorum kg nuzu kedikedi84 ışılduru maşallah artik seytanin bacagni kiracagizz..

Back