- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.721
Ben bugün serbest gün yaptığım için ne yediğimi yazmayacağım. Yarın ilk defa rejime başlıyormuş gibi devam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tablo harika olmus ellerine saglik, verenleri tebrik ederim, veremeyenleri haftaya aramiza beklerimDurum budur hanımlar...
Ben de marketteki eti formlar nereye kayboldu diye merak ediyordum :) Bize de birakinmrb hatunlar.
bayadır sayfayı boşladınız. bakın millet diyete başladı, sizlerde bırakmayın, bırakmayalım.
öğle arası markete gittim. kasa kuyruğundayken hanımlara bir baktım hepsinin elinde eti form yaz kendini gösterince yağlar göze battı herhalde.
Keşke koysaydın dur bakayım merak ettimAynen araya resmi tatil girince burası da tatil oldu geçen youtube da eti formun bi reklamını izledim çok güldüm buraya da koyacaktım linkini ama reklam olduğu için kızabilirler diye koymadım. Pazartesi diye diye geldin 20. Pazartesine diyo :)
Eki Görüntüle 1990371
Durum budur hanımlar...
Çok iyi yapmışsın canım afiyet olsunBen bugün serbest gün yaptığım için ne yediğimi yazmayacağım. Yarın ilk defa rejime başlıyormuş gibi devam...
Kalori sayarak mı yapıyorsun menün çok iyi çok sağlıklı.Tablo harika olmus ellerine saglik, verenleri tebrik ederim, veremeyenleri haftaya aramiza beklerim
kahvalti 1 dilim ekmek, sahanda yumurta, chia puding, 3 ceviz, 3 cilek, ceyrek avakado
oglen tavuk izgara, zeytinyagli kereviz, 1 cig kofte, 1 elma
aksam pirasa yemegi, yogurt
ara sutlu kahve, 3 gun kurusu, zerdecalli tarcinli yogurt
kahvaltinin kalorisini bu kadar cok tutmayacagim bir daha, onlari arada yesem daha iyi olacak. bugun verimim cok yuksek degildi. O yuzden dinlenme gunu ilan ettim. yurume kalorisi de dusmeyince aksama da az kalori hakki kaldi tabi.
evet kalori sayiyorum, 1300 kalori hakkim var, yuruyunce biraz daha cok oluyorKalori sayarak mı yapıyorsun menün çok iyi çok sağlıklı.
He kizz :)) kg ayni aglanacak halime gülüyorum :)))
Günaydın canım
Ben de marketteki eti formlar nereye kayboldu diye merak ediyordum :) Bize de birakin
Ben piric patlagini elimden birakamiyorum paket bitiyor, o yuzden bana pek diyet urunu gibi olamiyor ne yazik, tadi hic diyet seyi gibi degil
Aynen araya resmi tatil girince burası da tatil oldu geçen youtube da eti formun bi reklamını izledim çok güldüm buraya da koyacaktım linkini ama reklam olduğu için kızabilirler diye koymadım. Pazartesi diye diye geldin 20. Pazartesine diyo :)
Eki Görüntüle 1990371
Durum budur hanımlar...
Boşver almadın ya bu kadar misafire... Artık başla ama bak ramazana 3 hafta varHe kizz :)) kg ayni aglanacak halime gülüyorum :)))
Tam benlik bir günaydın ama bir kedim bile yok anlıyor musunuz
Benim başlamam 20 yi geçip rekor kırdı 6 yıllık pazartesileri topla hah işte benim başlıycam dediğim haftalar ediyor...haha işte o ben 20. pazartesine anca geldim.
Ay dün serbest gün yaptım ya bugün acayip midem yanıyor... Sağlıklı beslenmek en güzeli uyku bastı midem yandı ay fena...günaydın arkadaşlar.. kaçamaksız hayırlı bir gün diliyorum..