- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.681
Anaam ben yazmadım kimse yazmamış yarın sabaha bekliyorum lakin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün tartıldımama geç tartıldım yarın erken aç karnına tekrar tartılırım amabu sabah 82.200 çıktım :/ hayırlısı olsun artıkAnaam ben yazmadım kimse yazmamış yarın sabaha bekliyorum lakin...
Yarin misafirlerimi atlatiyim burdayim canim birakmak yokkk..Anaam ben yazmadım kimse yazmamış yarın sabaha bekliyorum lakin...
Canım günaydınAnaam ben yazmadım kimse yazmamış yarın sabaha bekliyorum lakin...
Sağol Canım benim sanırım uzun zamandır bu modda olduğum için sıkıldım her hafta tartılmak bana yaramadı malesefAaa helal olsun canim demekki bu ara herkeste bi sorun var canim benim sen çok güçlü bir kadinsin inş kendini toparlarsin kendini cok kasma yee koru ye koru kg nu ..herseyin üstesinden gelirsin allahin izniyle. kg bildirimi yapma bende ayni durumdayim o yüzden cuma yarismadan izne ayrıldım rahatladim burada kg veremezsemde sizlerle mutlu oluyorum hic kg veremedim aldim verdim hep korudum bir yandanda düşünüyorum nidimm elbet 70 kg olucam bunu hissediyorum ve tedaviye baslicagim bebeğim için diyorum tekrar başlıyorum ..sen kafani bi dinle hic kimse etkilenmez bende dahil sen burda oldukca moralin düzelecek bizimdee..
Günaydın canım benim sağolGünaydın canım sana da iyi bir hafta olsun
Günaydın canım afiyet olsun bence güzel vermişsingünaydın arkadaşlar. son 3 günüm fena geçmedi bence.
cumartesi 1 top dondurma
pazar yarım dilim kek yedim kaçamak olarak. ama diğer öğünleri kısarak dengeledim.
ve geçen salı başlamıştım diyete.
başlangıç: 75.400 gr
bu hafta: 72.700 gr
fark: 2.700 gr
farkın büyük olmasında ilk tartı günümde regl olmam ve vücudun ödemini atması etkili diye düşünüyorum. inş. bundan sonra da güzel eksiler görmek nasip olur.
Günaydın canım iyi yapmışsın kad gevşetici al iyi gelirGünaydın güzeller h.sinu diyet miyet yoktu çok şişim şuan şube yazlıklari çıkardım kisliklari kaldırdım elim kolum şuan tutmuyor benden hayır yok anlayacaginiz
Günaydın canım afiyet olsun bence güzel vermişsin
Amin inşallah canımçok teşekkür ederim miyavcık inş hep birlikte eksilteceğiz rakamları
Tabiki Canım hoşgeldin boyunu kilonu ve hedefini söyler misin kedikedi84 etiket yapıpKızlar bende aranıza katılmak isterim kendimi çok yanlız hissediyorum diyet konusunda motiveye ihtiyacım var
163 -67 hedefim 50 kedikedi84Tabiki Canım hoşgeldin boyunu kilonu ve hedefini söyler misin kedikedi84 etiket yapıp
Çok sevindim adına inşalla bende senin gibi pes etmemGünaydın kızlar 84.2 kg yum bugün diyetisyene gittim hepsi yağdan gitmiş 200 gr kas almışım. Bugün biraz işlerim var akşama kadar giremeyeceğim sanırım. Bi de bi arkadaşıma sinirlendim sinirlerim tepemde resmen, aslında önemli bi şey değildi ama şu an onu bi kaşık suda boğabilirim.
Günaydın kızlar 84.2 kg yum bugün diyetisyene gittim hepsi yağdan gitmiş 200 gr kas almışım. Bugün biraz işlerim var akşama kadar giremeyeceğim sanırım. Bi de bi arkadaşıma sinirlendim sinirlerim tepemde resmen, aslında önemli bi şey değildi ama şu an onu bi kaşık suda boğabilirim.
Çok iyi ya, harika kilo kaybı olmuş tebrik ederimgünaydın arkadaşlar. son 3 günüm fena geçmedi bence.
cumartesi 1 top dondurma
pazar yarım dilim kek yedim kaçamak olarak. ama diğer öğünleri kısarak dengeledim.
ve geçen salı başlamıştım diyete.
başlangıç: 75.400 gr
bu hafta: 72.700 gr
fark: 2.700 gr
farkın büyük olmasında ilk tartı günümde regl olmam ve vücudun ödemini atması etkili diye düşünüyorum. inş. bundan sonra da güzel eksiler görmek nasip olur.