• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benim başlamam 20 yi geçip rekor kırdı 6 yıllık pazartesileri topla hah işte benim başlıycam dediğim haftalar ediyor...

haha neyse ki başladık. çok şükür. ben diyete başlayıp devam ettirebilmeyi hayatın dönüm noktası olarak görüyorum.
eşimle nikah yaptık fotolara baktım Aman Allah'ım! kocaman duruyorum adamın yanında. 82 kiloydum. eşimde minyon.
sonra diyetle falan 60 lara geldim. öyle düğün yaptık. üzerinden 5 yıl geçti. evlendik, doğum yaptım falan 75 lere geldim. çok şükür o kilolara çıkmadım. şimdiki diyetimi de dönüm noktası olarak görüyorum. inş hep birlikte başarırız. kilo benim için büyük dertlerden biri.

Ay dün serbest gün yaptım ya bugün acayip midem yanıyor... Sağlıklı beslenmek en güzeli uyku bastı midem yandı ay fena...

ben de dün akşam menümde değişiklik yaptım. daha doğrusu zorunda kaldım. eve giderken baktım saat 7 ye geliyor. eve git yemek yap dye diyene kadar saat kaç olurdu diye dışarda yiyelim dedim. salata 4 tane tavuk kuşbaşı ayran içtim. gece yatamadım. fazla geldi. evet faydalı ve kalorisi düşük şeylerdi ama hacim olarak fazla gelmiş olmalı ki gece çok rahatsız etti. az yiyince hem ruhumuza hem bedenimize fayda aslında.

Gerçekten mi? Dükkanın orda mı yoksa evde var mı? Ben sokakta seviyorum artık napıyım eşim çok korkuyor hayvanlardan.
Yok evde bakamam Canım eve akşam 10 oluyorum malum burada bakıyorum köpeklerimde vardı 4 tane 3 ölü 1 ni yuvalandırdım kedileride öyle yapıyorum yuva buluyoruz şuan 3 köpek 9 tane kedimiz var :KK200::KK200:bende korkuyorum inanmazsın birde alerjim var üstüne üstlük ama İnan çok ama çok seviyorum :KK200::KK200:

bugün yine az geliyorsunuz sakın kaçamak yapmayın heeee..
ben bugünün raporunu da vereyim. bi de akşamları menüm değişebiliyor. ama diyete bağlı besinler alıyorum. yalan gibi olmasın hakkınızı helal edin. önceden yazmamın nedeni de kendine hakim olayım diye.

sabah
1 dilim salçalı kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
peynir
5 zeytin

ara
yarım paket nescafe ikisi birarada

öğlen
1 çatal kabak yemeği
2 tane kuşbaşı tavuk
1 kepçe yoğurt

ara
yarım nescafe ikisi birarada

ara
2 tane form bisküvi
1 kupa yeşilçay

akşam
1 kase karnabahar yemeği
1 bardak ayran

Temizlik var evde arada dinlenirken girebiliyorum. Akşam kv ye gidicem yemeğe %99 köfte vardır ama gelince yazarım menümü.
Kolay gelsin canım bende yapıcam perde cam vs her oda iki cephe yere kadar cam birde balkonları mı kapadım cam balkonlar kızlar guvende olsun diye bı gelen kadın akşama kadar sadece cam siliyor korkuyorlar gelmeye dün aradım ben yarın akşam haber vericem dedi korktu zaar

Back