Evliliğim için 35 kilo

Durum budur hanımlar...
Tablo harika olmus ellerine saglik, verenleri tebrik ederim, veremeyenleri haftaya aramiza beklerim

kahvalti 1 dilim ekmek, sahanda yumurta, chia puding, 3 ceviz, 3 cilek, ceyrek avakado
oglen tavuk izgara, zeytinyagli kereviz, 1 cig kofte, 1 elma
aksam pirasa yemegi, yogurt
ara sutlu kahve, 3 gun kurusu, zerdecalli tarcinli yogurt

kahvaltinin kalorisini bu kadar cok tutmayacagim bir daha, onlari arada yesem daha iyi olacak. bugun verimim cok yuksek degildi. O yuzden dinlenme gunu ilan ettim. yurume kalorisi de dusmeyince aksama da az kalori hakki kaldi tabi.

Ben de marketteki eti formlar nereye kayboldu diye merak ediyordum :) Bize de birakin

Ben piric patlagini elimden birakamiyorum paket bitiyor, o yuzden bana pek diyet urunu gibi olamiyor ne yazik, tadi hic diyet seyi gibi degil

Keşke koysaydın dur bakayım merak ettim

Kalori sayarak mı yapıyorsun menün çok iyi çok sağlıklı.

Ben de marketteki eti formlar nereye kayboldu diye merak ediyordum :) Bize de birakin

Ben piric patlagini elimden birakamiyorum paket bitiyor, o yuzden bana pek diyet urunu gibi olamiyor ne yazik, tadi hic diyet seyi gibi degil

haha bol bol getiriler artık marketler ben bisküviden alıyorum 2 ara öğünde şekersiz tarçın ve yeşilçayla bitiriyorum. tutuyor iyi oluyor.

haha işte o ben 20. pazartesine anca geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…