- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.521
Ay hadi hayırlısı canım benimkedikedi84 canım bir yıldır burdayım ilk bu topige gelmiştim kk da o zaman 98 kiloydum 7 kilo kendim verip katılmıştım şimdi diyorum 81 ide görmüşken neden hedefim 65 olmasın farzı misal olsun bence yeni ve son hedef 65 duyduk duymadık demeyin
Afiyeet olsun canımBugünki kahvaltım klasik Karatay 2 kuru incir akşam da kahvaltı yaptım mecbur dükkanda.çn spora gidiyorum
Sağol Canım benimAfiyeet olsun canım
Amin canım inşallah diyelimAy hadi hayırlısı canım benim
Hoşgeldin o zaman kaç yaşındasın, evli misin ,çocuğun var mı, boyun kaç? Pazartesi günleri tartılıyoruz hergün ne yediğimizi yazıyoruz falan...ben de katılayım buraya, kiloma yakın çok kişi varmış.
şu anki kilom 82.5, başlayalı 3-4 gün oldu.
hedef 55 diyorum şimdilik.
diyetisyene başlamak için kan tahlili yaptırdım, kolestrol dışındaki şeyler normal snırlar içinde çıktı,
sağlığım yerinde, kilo vermeyle ilgili bir sorunum yok.
Sorunum diyetlerle başlayamıyorum :) daha önce dukanla 25 kilo vermiştim, onun dışında bir haftayı geçkin diyetim yok.
Emeğine sağlıkEki Görüntüle 1987654
Güncel tablo
evli değilim, çocuğum yok, boyum 162Hoşgeldin o zaman kaç yaşındasın, evli misin ,çocuğun var mı, boyun kaç? Pazartesi günleri tartılıyoruz hergün ne yediğimizi yazıyoruz falan...
Bence çok düzenli ve sabah erken kalkan bir insan için çok normal güzel bir liste olmuş bence.
Bir benim hedefim yüksekmiş heEki Görüntüle 1987654
Güncel tablo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?