• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Gunaydin kizlar uc gündür ugrayamadim teli arkadaşta unutmusum bi 24 telsiz dinlendimm :)) dun misafirleri agirladim su iki gun benim icin facia geçti kendime vakit ayiramadim onume hazir ne geldiyse yedim ciddi anlamda kendime yemekte yapamadim misafir olmak cok iyi en azından reddediyorsun :KK43:( simdi aksama kadar spor sayilacak çünkü bahceye gidiyorum ve aksam misafir gelcek allahtan dunku menulerden buzluga attim onlari ikram ederimm..yaa kizlar cok cok istiyorum diyet yapmayı şartlar beni zorladii..
Canım benim sen eşinle kavgadan sonra bir türlü toparlayamadın artık kendine gel lütfen lütfen bahanelerin arkasına saklanmayalım

Evet ya zaten hep bacaktan gitti kilolar, artık göbekten yemeye başlasam iyi olacak. 2 ile 3 arasında çok fark göremedim bende biraz sırt yağları azıcık göbek fark etti. Bundan sonra 78 de çekerim artık bi de foto.
Bence fark ediyor her bölgeden ama bacak gitmiş olsun karın için hareket yap ben 2 gündür yapıyorum valla şuan acıyor hatta

meraba arkadaşlar. dün akşam misafrliğe davet edildik aniden. eşim dedi ki hanım diyette ona göre yemeğiniz varsa geliriz :KK70: böylece tüm akrabalar duymuş oldu :KK70::KK70:
neyse akşama menüm değişi ama bozmadım.
1 kase buğday çorbası
küçük bir erik kadar tavuk yedim. ara da yapmadım .

bugün ki menüm

sabah
1 dilim kepek ekmeği (salça sürülmüş. nedense cnm çok salça istiyor )
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
5 zeytin
1 ceviz

ara
1 kupa yeşilçay
3 tane form bisküvi

öğlen
1 kase taze fasulye
1 kase yoğur

ara
yarım ikisi birarada