• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

meraba arkadaşlar. dün ilk günümdü çok zorlandım. menüme 2 ara öğün daha eklemek zorunda kaldım. kaçamak sayılmaz inş :KK70:

bugün de şu şekilde ayarladım menümü. dışına çıkmamak ümidiyle :KK66:

sabha
1 dilim kepek ekmeği (yine üzerine ev salçası sürülmüş)
1 yumurta haşlama
bir parça peynir
5 tane zeytin

ara
yarım paket form bisküvi (3 tane)
1 kupa yeşilçay

öğlen
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase domates salatalık

ara
yarım 2si bir arada nescafe

ara
form bisküvinin yarısı (dün bunu ekledim iyi geldi)
1 tane tarçın çayı şekersiz

akşam
1 kase kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran

ara
1 elma (dün bir de bunu ekledim)

3 litre su
Bence çok düzenli ve sabah erken kalkan bir insan için çok normal güzel bir liste olmuş bence.

BNCE FARKLARI ÇIKART GEÇEN GÜNÜ DE ÇIKART SONUÇTA BAŞLANGIÇ BELLİ HESDAP EDER HERKES HERLADE
Elbet silmem gerekecek eski kiloları. Çok uzayacak çünkü farklarda insanı gaza getiriyor bence birde haftalık farka göre sıralama yapıyoruz. Seni ekleyip güncelleşeceğim birazdan.

kedikedi84 kedikedi84 canım nasılsın neler yapıyorsun
Napıyım Canım dışarıdaydım bugün arkadaşımla buluştum sonra biraz avm gezdim, eve geldim şimdi biraz dinlenip yemek yapıcam. Dün akşamda dışarıdaydım onun için menümü yazamadım ama kaçak göçek yok:KK66: Yarın başlıyorum spora artık çok ara verdim.
Sen napıyorsun?

kedikedi84 kedikedi84 canım bir yıldır burdayım ilk bu topige gelmiştim kk da o zaman 98 kiloydum 7 kilo kendim verip katılmıştım şimdi diyorum 81 ide görmüşken neden hedefim 65 olmasın farzı misal olsun bence yeni ve son hedef 65 duyduk duymadık demeyin:halay:
Hadi bakalım :super:

image.jpeg

Güncel tablo

Napıyım Canım dışarıdaydım bugün arkadaşımla buluştum sonra biraz avm gezdim, eve geldim şimdi biraz dinlenip yemek yapıcam. Dün akşamda dışarıdaydım onun için menümü yazamadım ama kaçak göçek yok:KK66: Yarın başlıyorum spora artık çok ara verdim.
Sen napıyorsun?
Oh iyi yapmışsın canım ne güzel stres atmış kafan rahatlamıştır bende şimdi spora gidiyorum bence aksatmadan yapalım artık

Back