• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canım genelde zeytinyağlı yap bende burada ayçiçek yağı kullandıkları için yemiyorum şu sıralar geç kahvaltı yapıyorumda öğlen yemeği aramıyorum ilerleyen günlerde erken kahvaltı yaparsam öğlen termosda getirmeyi düşünüyorum

öyle yapıyorum. bizim evde zeytinyağı ve tereyağından hariç yağ kullanılmıyor ;) işte et köfte falan yapınca biraz kuru kalıyor öğlen olunca. ama ben 3 ana 3 ara öğün yapmazsam çok rahatsız oluyorum. bir de beni bırakmaktan kurtarıyor ara öğünler.

Slm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
:rapci:İşte irade

Slm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun

Harikasın, görüp dayanabilmek büyük başarı

meraba arkadaşlar. dün ilk günümdü çok zorlandım. menüme 2 ara öğün daha eklemek zorunda kaldım. kaçamak sayılmaz inş :KK70:

bugün de şu şekilde ayarladım menümü. dışına çıkmamak ümidiyle :KK66:

sabha
1 dilim kepek ekmeği (yine üzerine ev salçası sürülmüş)
1 yumurta haşlama
bir parça peynir
5 tane zeytin

ara
yarım paket form bisküvi (3 tane)
1 kupa yeşilçay

öğlen
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase domates salatalık

ara
yarım 2si bir arada nescafe

ara
form bisküvinin yarısı (dün bunu ekledim iyi geldi)
1 tane tarçın çayı şekersiz

akşam
1 kase kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran

ara
1 elma (dün bir de bunu ekledim)

3 litre su

Back