- 23 Mayıs 2010
- 245
- 266
- 303
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.541
Olsun abartmış olmuyorsun sonuç olrak protein yemiş oluyorsunDünki menüm;
Sabah: omlet, 1 dlm ekmek
Öğle: Döner , ayran, az lavaş
Akşam :1,5 adana köfte , az lavaş ( köfteyi abarttım ama lavaşı az yemek için ) , şalgam suyu
GünaydınGünaydın kızlar :)
Valla uyuyodum :)Günaydın kızlar halamı uyuyorsunuzküçük kuzum erkenci bende kalktım kahvemi iciyorum
İsmimi yazmayayım buraya, ama 32 yaşındayım. Benim hedefte 69, aslında kafamda 65 var ama hayırlısı.Bir benim hedefim yüksekmiş heneyseee 70 e geleyim de 60 da olurumm Günaydın bu arada canım ismin neydi senin ve yaşın ?
Hep yeni ev ziyaretleri mi? Onun için mi geliyorlar? Napıcaksın, misafir gelip gidince rutin hayatın bozulunca çok zor oluyor.Gunaydin kizlar uc gündür ugrayamadim teli arkadaşta unutmusum bi 24 telsiz dinlendimm :)) dun misafirleri agirladim su iki gun benim icin facia geçti kendime vakit ayiramadim onume hazir ne geldiyse yedim ciddi anlamda kendime yemekte yapamadim misafir olmak cok iyi en azından reddediyorsun( simdi aksama kadar spor sayilacak çünkü bahceye gidiyorum ve aksam misafir gelcek allahtan dunku menulerden buzluga attim onlari ikram ederimm..yaa kizlar cok cok istiyorum diyet yapmayı şartlar beni zorladii..
ben de katılayım buraya, kiloma yakın çok kişi varmış.
şu anki kilom 82.5, başlayalı 3-4 gün oldu.
hedef 55 diyorum şimdilik.
diyetisyene başlamak için kan tahlili yaptırdım, kolestrol dışındaki şeyler normal snırlar içinde çıktı,
sağlığım yerinde, kilo vermeyle ilgili bir sorunum yok.
Sorunum diyetlerle başlayamıyorum :) daha önce dukanla 25 kilo vermiştim, onun dışında bir haftayı geçkin diyetim yok.
Kızlar sabah tartıldım 84,4 kiloyuminşallah pzt gününe 83 leri ucundan görürüm. ISILDURU sabit kalma bak yakalarım seni
Peki canım tamm :)İsmimi yazmayayım buraya, ama 32 yaşındayım. Benim hedefte 69, aslında kafamda 65 var ama hayırlısı.
Aferin kız valla bravo kırdın 85 zincirini ne yapsam ne etsem pazartesi 84 lerdeydim hemen ödem yapmış vücudum kaç gündür sıkı diyet spor uğraşıyorum bakalım p.tesiye neler olacak hemende artı oluyor ya o kadar emek gıcık oluyorumKızlar sabah tartıldım 84,4 kiloyuminşallah pzt gününe 83 leri ucundan görürüm. ISILDURU sabit kalma bak yakalarım seni
Bence ilk fotograla son fotografı before after yapın derim :) Harikaaa fark bacakların uzamış sankiEki Görüntüle 1987968
Bu da bugün 84,4 kg ile
Evet ya zaten hep bacaktan gitti kilolar, artık göbekten yemeye başlasam iyi olacak. 2 ile 3 arasında çok fark göremedim bende biraz sırt yağları azıcık göbek fark etti. Bundan sonra 78 de çekerim artık bi de foto.Bence ilk fotograla son fotografı before after yapın derim :) Harikaaa fark bacakların uzamış sankimaşallahhhh diyelimde nazar değmesin
Afiyet olsun canım süpersinMenümü paylaşayım sabah iki haslanmis yumurta bir kase yoğurt akşam palamut balığı marul salatası 20 tane kadar fındık badem kahve yeşil çay bol su ve yürüyüş 60 dk koşu bandında
Ne uyuması Canım dükkandayım bende yoğunum sen neler yapıyorsunGünaydın kızlar halamı uyuyorsunuzküçük kuzum erkenci bende kalktım kahvemi iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?