Evliliğim için 35 kilo

Gunaydin kizlar uc gündür ugrayamadim teli arkadaşta unutmusum bi 24 telsiz dinlendimm :)) dun misafirleri agirladim su iki gun benim icin facia geçti kendime vakit ayiramadim onume hazir ne geldiyse yedim ciddi anlamda kendime yemekte yapamadim misafir olmak cok iyi en azından reddediyorsun ( simdi aksama kadar spor sayilacak çünkü bahceye gidiyorum ve aksam misafir gelcek allahtan dunku menulerden buzluga attim onlari ikram ederimm..yaa kizlar cok cok istiyorum diyet yapmayı şartlar beni zorladii..

Hep yeni ev ziyaretleri mi? Onun için mi geliyorlar? Napıcaksın, misafir gelip gidince rutin hayatın bozulunca çok zor oluyor.

hoş geldin.. azmin daim olsun 55 de senin olsun inş :)

meraba arkadaşlar. dün akşam misafrliğe davet edildik aniden. eşim dedi ki hanım diyette ona göre yemeğiniz varsa geliriz böylece tüm akrabalar duymuş oldu
neyse akşama menüm değişi ama bozmadım.
1 kase buğday çorbası
küçük bir erik kadar tavuk yedim. ara da yapmadım .

bugün ki menüm

sabah
1 dilim kepek ekmeği (salça sürülmüş. nedense cnm çok salça istiyor )
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
5 zeytin
1 ceviz

ara
1 kupa yeşilçay
3 tane form bisküvi

öğlen
1 kase taze fasulye
1 kase yoğur

ara
yarım ikisi birarada

ara
3 tane form bisküvi
şekersiz tarçın çayı

akşam
4 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
1 kase salata

Kızlar sabah tartıldım 84,4 kiloyum inşallah pzt gününe 83 leri ucundan görürüm. ISILDURU sabit kalma bak yakalarım seni
Aferin kız valla bravo kırdın 85 zincirini ne yapsam ne etsem pazartesi 84 lerdeydim hemen ödem yapmış vücudum kaç gündür sıkı diyet spor uğraşıyorum bakalım p.tesiye neler olacak hemende artı oluyor ya o kadar emek gıcık oluyorum

Bence ilk fotograla son fotografı before after yapın derim :) Harikaaa fark bacakların uzamış sanki maşallahhhh diyelimde nazar değmesin
Evet ya zaten hep bacaktan gitti kilolar, artık göbekten yemeye başlasam iyi olacak. 2 ile 3 arasında çok fark göremedim bende biraz sırt yağları azıcık göbek fark etti. Bundan sonra 78 de çekerim artık bi de foto.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…