- 23 Mayıs 2010
- 245
- 266
- 303
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.501
BNCE FARKLARI ÇIKART GEÇEN GÜNÜ DE ÇIKART SONUÇTA BAŞLANGIÇ BELLİ HESDAP EDER HERKES HERLADEEki Görüntüle 1987045
Tablomuz yukarıdadır önümüzdeki hafta geçmiş kolonları sileceğim tablo çok uzadı.
ha bu arada sabah tartıldımhem regl bitmek üzere hem de ilk günün şişlikleri atması nedeniyle 75.4 den 74.1 e gelmişim. çok fena gaza getirdi beni bu eksiliş
Tünaydın canımGünaydın kızlar
Bence çok düzenli ve sabah erken kalkan bir insan için çok normal güzel bir liste olmuş bence.meraba arkadaşlar. dün ilk günümdü çok zorlandım. menüme 2 ara öğün daha eklemek zorunda kaldım. kaçamak sayılmaz inş
bugün de şu şekilde ayarladım menümü. dışına çıkmamak ümidiyle
sabha
1 dilim kepek ekmeği (yine üzerine ev salçası sürülmüş)
1 yumurta haşlama
bir parça peynir
5 tane zeytin
ara
yarım paket form bisküvi (3 tane)
1 kupa yeşilçay
öğlen
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase domates salatalık
ara
yarım 2si bir arada nescafe
ara
form bisküvinin yarısı (dün bunu ekledim iyi geldi)
1 tane tarçın çayı şekersiz
akşam
1 kase kıymalı patlıcan yemeği
1 bardak ayran
ara
1 elma (dün bir de bunu ekledim)
3 litre su
Ay çok sevindim tebrik ederim.Kızlar dualariniz için çok teşekkür ederimsınavı çok iyi geçti çok şükür
Elbet silmem gerekecek eski kiloları. Çok uzayacak çünkü farklarda insanı gaza getiriyor bence birde haftalık farka göre sıralama yapıyoruz. Seni ekleyip güncelleşeceğim birazdan.BNCE FARKLARI ÇIKART GEÇEN GÜNÜ DE ÇIKART SONUÇTA BAŞLANGIÇ BELLİ HESDAP EDER HERKES HERLADE
Elbet silmem gerekecek eski kiloları. Çok uzayacak çünkü farklarda insanı gaza getiriyor bence birde haftalık farka göre sıralama yapıyoruz. Yeni arkadaşımızı ekleyip güncelleşeceğim birazdan.
Canım hedef kilon kaç? Onu da yazayımBeni de ekler misinnnnn.
Tam tarih söyleyemem 2 ay önce 82 bugün 75 kiloyum.
Ayy tablo görünce heyecan bastı.
Teşekkür ederimAy çok sevindim tebrik ederim.
Napıyım Canım dışarıdaydım bugün arkadaşımla buluştum sonra biraz avm gezdim, eve geldim şimdi biraz dinlenip yemek yapıcam. Dün akşamda dışarıdaydım onun için menümü yazamadım ama kaçak göçek yokkedikedi84 canım nasılsın neler yapıyorsun
Ayyy 55Canım hedef kilon kaç? Onu da yazayım
Çok sevindim tebrik ederizKızlar dualariniz için çok teşekkür ederimsınavı çok iyi geçti çok şükür
Teşekkür ederimÇok sevindim tebrik ederiz
Hadi bakalımkedikedi84 canım bir yıldır burdayım ilk bu topige gelmiştim kk da o zaman 98 kiloydum 7 kilo kendim verip katılmıştım şimdi diyorum 81 ide görmüşken neden hedefim 65 olmasın farzı misal olsun bence yeni ve son hedef 65 duyduk duymadık demeyin
Oh iyi yapmışsın canım ne güzel stres atmış kafan rahatlamıştır bende şimdi spora gidiyorum bence aksatmadan yapalım artıkNapıyım Canım dışarıdaydım bugün arkadaşımla buluştum sonra biraz avm gezdim, eve geldim şimdi biraz dinlenip yemek yapıcam. Dün akşamda dışarıdaydım onun için menümü yazamadım ama kaçak göçek yokYarın başlıyorum spora artık çok ara verdim.
Sen napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?